Také se ukazuji venku... rád bych byl nachytán... muž,žena...je to jedno... Jsem kousek od Jičína... dělá to někdo tady v okolí?
Přejí krásný den,ano už mne nachytalo hodně lidi,mužů,zen,párů,a mužů říct,ze mi to dělá dobře,a asi to vyhledávam,mám jen dobře zkušenosti.
Ahojky no mě to v na veřejnosti strašně rajcuje bohužel jsem si to užil jen párkrát s jedninou slečnou jinak jsem neměl štěstí nějakou jinou co by do toho šla no a jednou nás přistihl chlápek chvíli očumoval zavolal na nás jestli jestli se nestydime já mu řekl že jen závidí a zmizel.
Ahoj, občas si ho honim na terase a miluju to! Stejně tak miluju i Littlekissgirl, která mi poslala videa přímo pro mě. Nádherná holka! 10/10! 🔥🔥
A co my s tím?!
Máme ti za to poděkovat?
Máme ti za to poděkovat?
Ahoj. Rád bych někoho nachytal nebo se nechal nachytat. Pokud by tu byl někdo z okolí Ln, Mo, Cv, Ra, nechte prosím vzkaz. Mě to vzrušuje.
Když se domluvíme,tak to už je dohodnuté setkání a ne nachytání.
Náhodě se musí jít trošičku naproti
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Reklama na placené video?Málo platících?
Já bych ti ho tam hned strčil místo dívání
Máš krásný péro nechám tě mi ho tam hned strčit...
No kdyz jsem si ho honil tak jem v parku postrikal random holku
Esta publicação foi excluída.
Když jsme bydleli v paneláku v šestém patře s balkonem taky jsem celý nahý byl na balkoně a představoval si že mě někdo pozoruje...hladil sem si péro honil si a stříkal jsem si na tělo..... jestli se to někomu nelíbí ať to nečte...
To bych se taky rad podival, miluju divat se a byt viden.. Mas asi prima sousedky..
Bývalého viděl snad každý. Byl dost exhib takže mě často přemlouval do situací, kdy nás jakože někdo nechteně uvidí v parku třeba při honění péra. Taky měl moc rád, když jsem zase chtěně nechtěně byla viděna při čůrání a jakože jo občas se u toho nechám nachytat i když už spolu nejsme. Co jsem si všimla nikdy nikdo neprotestoval, spíš naopak 😄
Oba milujeme masturbaci,tak co se hezky udělat společně?😎😘😉
Ono kdo by protestoval u mladé holky.... :)
Strucne - ano a ano. Jinak me to snad ani nebavi. :)
Velmi rád masturbuji v létě u vody. Líbí se mi, když mám pozorné diváky i divačky, které rajcuje pohled na onanujícího muže. A že všeho nejlepší je, když se divák či divačka přidá.
Zajímalo by mne, kolik těch divaček, které rajcuje pohled na honibrka se přidá 🤣
Já rád nabízím v přírodě
Ty se ráda díváš jak chlap honí?
Raději sahat, viď? ,.............
Ne ja jsem ta, která by na ty obnazujici kretény zavolala benga.
jasně, všechny ženské pouze v jeho bujné fantazii, jinak v realu žádná ...
No myslím, že většina těch pozorných diváků se pak musí vyzvracet, když vidí frajera jeho postavy, že si venku v saténových tangách leští bambus.
Ahoj,kupodivu za sebe můžu říct,že několikrát jsem byl přistižen když jsem si to dělal a pár žen mi nabídlo pomoct rukou ,jedna i pusou. Ale na druhou stranu byli i takové které byli hodně pohorsené a nadávali mi. Jinak spousta krásných zážitků 🤭
Prosím poraďte...
Kdyz jsi byl "několikrát přistižen " a když ti "pár žen nabídlo pomoc rukou a jedna i pusou ", tak mi porad to místo.... ja ještě nenašel žádnou dychtivou, která běžně chodí po ulici a nadrzene hledá, koho by vykourila... mne fakt žádná ani nevyhonila a to je fakt nespravedlive 😢
Kdyz jsi byl "několikrát přistižen " a když ti "pár žen nabídlo pomoc rukou a jedna i pusou ", tak mi porad to místo.... ja ještě nenašel žádnou dychtivou, která běžně chodí po ulici a nadrzene hledá, koho by vykourila... mne fakt žádná ani nevyhonila a to je fakt nespravedlive 😢
Musíš mít blyštiva tanga 

Ač jsem měl a stále mám spoustu kamarádek na sex šmírování mě prostě baví. Vím že jsem byl hodně krát pozorován a dělal jsem že to nevím. Měl jsem i pár kamarádek které to bavilo nechat se vidět při sexu. Ano asi se najdou ženy kterým pohled na mastrubujiciho chlapa vadí spíš se obávají napadení což ale od honičů nehrozí. Většina si také dává pozor aby je neviděli děti. Zajímavé je že zde je spousta fotek nahých žen,je to určitá forma exibice ale na veřejnosti dělají paničky že toto neee
Jo je to velmi rajcovni predstava, dost provokuju venku, ale vzdy, kdyz vim ze jsem sam. Presto me jednou nacapala mlada uklizecka, kdyz jsem si to delal v kanclu. Pro me super rajc, pro ni snad taky, vzdycky se pak na me tak lisacky usmivala...
Dobrovolně by se mi to rozhodně nelíbilo. Ale chápu, že se to prostě někdy stát může. Za mě nevýhoda chuti venku. Možná bych se koukla, nejspíš by mě to ale nevzrusovalo. Vím, že to někoho rajcuje. Mě na tom štve, že jim občas touha zatemní mozek. Třeba nedávno jsem tu viděla video, jak u silnice za světla stala nahá ženská. Nejsem puritán, ale s dětma bych tam okolo zrovna jet teda nechtěla.
A ono by se těm dětem stalo konkrétně co?Ještě nikdy neviděli nahou ženu?
No u silnice ne. U silnice viděly jen polonahy kurvy. Nestalo by se jim samozřejmě nejspíš nic. Jen na 100% vím, že komfortně by se necitily. A vy to třeba priste zkuste na náměstí. Je to přece úplně přirozený, procházet se venku nahý. Těm lidem okolo to přeci neublíží. Tak proč těšit jen pár lidí někde na silnici nižší třídy.
Trošku michas jablka a hrušky. Jsou místa, kam nahota patří a kde ji tak nějak očekávas. Viz třeba nudaplaz. Ale stojící nahá ženská nebo chlap za bílýho dne u silnice, to je fakt taky normlani? Jestli jo, tak ano, děti jsem vychovala jako zamindrákované bytosti. A to Tě ujišťuji, že jedno z nich je ve věku, kdy sakra teď proháni druhé pohlaví.
Ale já nemluvím o nahotě jako takové. Mluvím o nahote u silnice. Přijde Ti to morální? Přijde Ti normální dětem říkat, hele dobrý, když to tak cítíš a bude Ti tak fajn, tak se klidně svlikni a chod kolem D1. Je to Tvoje tělo, nestyď se za něj. Proč některá města zakazují turistům v městech i plavky? Chlapům chodit bez trička?
Jednou v parku na lavičce jsme s kamarádkou blbly. Bylo t v noci, kamarádka na mě a hezky si užíváme. O kus dál šel pejskař, tak říkám kamarádce, že někdo jde. Ona řekla, že je daleko a pokračovali jsme. Borec si všiml a šel k nám. Když jsem ho požádal, aby odešel, tak nic. Jen ignorace. Tak jsme přestali a šli jsme pryč. Kdyby stál o kus dál, třeba se zeptal, jestli se může koukat nebo něco, ale stal metr od nás a koukal.
S bývalou bylo čumilů víc než dost, protože neměla pod minisukní kalhotky. A ona na to dost lákala.
Jo. Když souloží dva (a více), tak si lidi hledí svého, maximálně čumí opodál, než kdyby tam byl sám onanista, který děsí ženy už tím, že ho spatří.

Diváci na veřejnosti
Nachytal vás někdo nebo se necháte