Zvláštní, já to mám jak kdy. Někdy když je nálada tak to zvládnu i třikrát za sebou bez přestávky. Ale někdy je to po prvním výstřiků velmi nepříjemné.
Ano, žalud je po orgasmu velmi citlivý, ale jemné olizování a cumlání je moc příjemné... avšak klasické kouření nebo pořádně sát, to nepřipadá v úvahu
Hned po výstřiku mám hodně citlivýho žaluda. Pokud pokračuje nějaké olizování atd tak je mi to až nepříjemné. Musím chvilku počkat.
jo normalni vec, chvilku pockas a muzes pokracovat
Jj parnerka mi chce sliznou semeno ale jen lehký dotek jazykem je silně bolestivý nejhorší je to prvních pár vteřin ale někdy stačí chvíli počkat a může si ho vychutnat i když s opatrností.
Ano, přesně tak to mám také. Kdysi mi to dost vadilo, ale teď mi už vadí jen ten samotný dotyk po. Problém je náruživá žena, která si chce pusou a jazykem vše užít až do konce. Je mi to moc líto, ale ten dotek prostě nedávám.
ano presne tak, je to nakonec docela super :) neumim si predstavit citlivost zaludu nekoho kod neni obrezany. to musi byt peklo
ano, to ano. pri prgazmu to je uplny masakr
Mám to stejně i bez obrizky. Moc citlivý zalud nedovolí hned po vystriku ani kouření.
Ahoj po výstřiku když si chci umýt žalud a penis tak mě to hrozně lehtá a šimrá a mám skoro další orgasmus.
Tak to se máš. 

já nemůžu
to ja teda taky ne, vzdy musim nejak opatrne

citlivost žaludu při výstřiku
citlivost žaludu pri orgasmu a i po něm