Já ze své zkušenosti můžu rict,že se tu nic reálného najít nedá.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Našel jsem tady pár a cca 2 roky si užívali cuckold sexu. Dva roky úplná pecka, domluva rychlá, kafe a hned druhý den první akce. No...a to je vše. Další byly jen pokusy, kecy milion podmínek o kterych nebyla řeč, bolest zad náhle, práce, zdechlej čokl, nemocná babička....anebo za prachy s arogantním...zadarmo ani kuře nehrabe. Jasně chápu v rubrice.. nabízí služby. Nebo, ona onemocněla, setkáme se jen chlapi. Už to ani nezkouším. Prostě najít normální pár, je nemožné, sebeslušnější reakce, bez dickfoto, se nedočká ani odpovědi.
Třeba naplánovat nebo hromadného?😍
Ahoj čo by si chcela něco hromadniho naplánovat?
seznámení, party, zábavu 😈 poznat se a uvidí se..
Tak to by bolo skvelé ak by sme sa zoznámili? Napíš mi sz
Jsem sice nova ale někam bych zašla 😈
Rád se přidám jsem v Praze krátce tak se tu aspoň trochu rozkoukat a seznámím se snovými lidmi
Cauko, nemám na dnešní swingers partnera. Nechceš jít ?
Kde si teraz môžeme sa stretnúť ak máš záujem
pokavad nekdo z Brna se chce ted realne sejit tak sz.
včera
Za našich mladejch let jsme vyrazili do klubu a ne na internet!!
Zrovna minulý týden.. .bylo to super
Ahoj smí vědět kde si byla?
Setkat se tu dá, ale chce to normální lidi na obou koncích komunikace :D Já mam výrazně víc dobrých zkušeností oproti špatným.
Tu na amatéroch žiadne realne stretnutie.
Človek môže byť akokolvek slušný, akokolvek sa človek snaží výsť v ústrety, stále to nie a nie dohodnúť.
Real LEN na osobnom, náhodnom stretnutí v sw klube, kde sa hneď vidí, či je nejaká možná komunikácia, alebo nie.
Vždy sa snažím splniť slúbené.
Keď sa mám s nejakou osobou, alebo s osobami niekde stretnúť, navrhnem možnosti, z ktorých sa vyberie to optimálne, to, čo zhruba uspokojí všetkých zúčastnených.
Len jeden krát sa mi stalo, že som nemohol prísť.
Po problémoch v doprave, ktoré sa nedali nijak obísť ( Plzeň - Pardubice, zmeškané vlaky do Prahy a v Prahe som mal zastavenú celkovú dopravu, pre blbca, ktorý sa rozhodol prezrieť si tunely pod Vítkovem ).
Samozrejme za predpokladu, že osoba, osoby sú skutočne skutočné bytosti a nie nejaký cihlomrd s ženským, alebo s párovým profilom. (editado)
Človek môže byť akokolvek slušný, akokolvek sa človek snaží výsť v ústrety, stále to nie a nie dohodnúť.
Real LEN na osobnom, náhodnom stretnutí v sw klube, kde sa hneď vidí, či je nejaká možná komunikácia, alebo nie.
Vždy sa snažím splniť slúbené.
Keď sa mám s nejakou osobou, alebo s osobami niekde stretnúť, navrhnem možnosti, z ktorých sa vyberie to optimálne, to, čo zhruba uspokojí všetkých zúčastnených.
Len jeden krát sa mi stalo, že som nemohol prísť.
Po problémoch v doprave, ktoré sa nedali nijak obísť ( Plzeň - Pardubice, zmeškané vlaky do Prahy a v Prahe som mal zastavenú celkovú dopravu, pre blbca, ktorý sa rozhodol prezrieť si tunely pod Vítkovem ).
Samozrejme za predpokladu, že osoba, osoby sú skutočne skutočné bytosti a nie nejaký cihlomrd s ženským, alebo s párovým profilom. (editado)
To je nápad jezdit vlakem přes celou republiku, abych si hodil hrbem.
Rozhodně se tu seznámit dá. A to i reálně. Přiznávám.. Sama bojují s volným časem.
Bohužel jedna negativni věc tu je. Často mým časem plítvá někdo, kdo ani není schopen se skutečně sejít.
Jako žena mam naopak problém to vyfiltrovat. Ani teď když se podívám do svých vzkazů nemám všechny přečtené. Takže už mám určitý klíč jak aspoň v nějakem čase zredukovat ty kteří by pro mne byli přijatelní.. ale i tak to zabere dost času..
To množství mi naopak vadí.. ztrácím přehled ve zprávách a kdo je kdo..
Jednou po mě můj partner chtěl ať dám stručný inzerát.. že hledám záskok pro manžela. Asi milion zpráv.
Bohužel jedna negativni věc tu je. Často mým časem plítvá někdo, kdo ani není schopen se skutečně sejít.
Jako žena mam naopak problém to vyfiltrovat. Ani teď když se podívám do svých vzkazů nemám všechny přečtené. Takže už mám určitý klíč jak aspoň v nějakem čase zredukovat ty kteří by pro mne byli přijatelní.. ale i tak to zabere dost času..
To množství mi naopak vadí.. ztrácím přehled ve zprávách a kdo je kdo..
Jednou po mě můj partner chtěl ať dám stručný inzerát.. že hledám záskok pro manžela. Asi milion zpráv.
I my za sebou máme řadu setkání
Da se, ale to třídění je peklo. U holek/žen již ani nedoufam, že se nějaká ozve a to se domnivam, že ma reakce je v pořádku. Pár jich sice bylo, ale.. U párú je situace o neco lepši, ale také je to hledani jehly v kupce sena na obou stranách. O neco jednodussi je to u kluků, ale také se vždy nepodaří a ty reakce občas take "stoji za to"..
Tak ono jde o to, co konkrétně myslíš ? Sex tu moc neprovozuji, protože mám rád starší učitelky a těch tu moc není :-)) Dělám si srandu, prostě tak nějak jsem omezený svými zbraněmi jelikož jsem ženatý. Otázkou pro mě samotného je, jak by tomu bylo kdybych se mohl odkopat a použít zbraně typu galerie , profilová fotka a tak nějak všeobecně otevřenou komunikaci ohledně své osoby. Myslím, že by to bylo lepší. Ale i tak jsem se zde setkal se zajímavými lidmi a několikrát šlo i o sex. Seznámil jsem se tu s jednou , už je to docela dlouho, a s tou vždy rád pokecám i zasexuji. Což tedy poměrem není vůbec žádné zázračné číslo. S několika lidmi jsem byl na kávě, s těmi jsem sex nechtěl, jen mě prostě zajímali z nějakého jiného důvodu a nevím zda oni čekali sex ode mne . Dále jsem zkoušel provozovat s někým nějaké sporty, saunu atd. to se vůbec nesetkalo s ohlasem, tak nějak se mi zdálo, že tu lidi na to nejsou a ti co jsou , tak mají vyhraněný přístup, logicky chtějí na začátku komunikace civilní fotku a od té se vše ostatní odvíjí. Ten zbytek mi tak nějak přišel, že na ty aktivity tak nějak nechce (bylo to vždy nepřímo) přistoupit z důvodu slabších finančních zdrojů. Takže kolem a kolem, dá se tady toho spoustu, ale otázkou je, co z toho konkrétnímu člověku stojí za to a jaké on sám má prostředky .
My jsme za léto podnikali a realizovali setkání se šesti amatéry z těch stovek co nám psali.Ale s ohledem na celkový počet vzkazů je to kapka v moři.
Jsou tady prima lidi, jen to musíš prostě přefiltrovat 😁
Ano s tím souhlasím. Také jsem tu poznala spoustu fajn lidí se kterými si rozumím. Ale prostě většina chlapů by měla trochu přemýšlet než něco napíšou. Občas to stojí fakt za to.
Ahoj také bych se zde už seznámil já Aleš 40 štíhlý singl 175cm 80kg penys 18cm
Proč přemýšlet? Stejně si vzkaz/odpověd na inzerát většina červených nepřečte bez ohledu na obsah.
je to pravda nečítajú všetci obsah a na všetko sa znovu ptaj a práve tý nikdy v reále neprídu
Když ono je to těžké. Víš, že jsem z hecu dala inzerát, který evidentně spousta modrých nepochopila jako nadsázku. Se vzkazy se peru ještě teď a na něco se fakt odpovídat ani nedá. Jsou to prostě perly
Psal jsem, že Tvůj vzkazník bych vidět nechtěl. Co si tak vybavuji ze svých červenych alter ego, nejhorší jsou opakované vzkazy po odmítnutí.... Míchají se s nepřečtenými a je v tom hroznej bordel.
Jo to máš pravdu. Pak už jsem to začala dávat rovnou do ignoru a mazat. Bordel v tom mám pořád 🤣
Není to zas tak těžké, jen z nějakého důvodu ženy neumí úplně filtrovat. Kamarádka mi tu ukázala svoji zkušenost a blabla, že je to těžký. Stovky zpráv měla a že jí to kdyztak zabere hodiny. Ukázal jsem ji, jak bych to řešil já a za deset min jsem vyfiltroval něco přes 100 vzkazů. Jo, nějaký čas to bere, ale ne hodiny
Bohužel hodiny to jsou. Jela jsem obligátně...ti co nebyli z Prahy - pryč, fotky do ornitologického alba - pryč, AHOJisty, zasukame, sex za FO pryč, ale musíš to prostě projít
Nesouhlasím, jde to dělat i velmi rychle. Ano, čas to vezme, ale ne víc jak 30min na cca 100 vzkazů. Myslím to prvotní třídění
A proč jsi tím ty hodiny trávila,když byl ten inzerát jen nadsázka z hecu?
Tady se totiž najít nic normálního s mozkem, co se nechová jako kokot, nedá 👍
Ahoj, zkousel jsem psat tolikrat , ze ani slusnost nepomohla.. je veliky problem, ze dost zeny hazou vsechny do jednoho pytle...
Ale dá... jen se musí hledat..
Hele, já už to zde naznačuji snad od začátku, ale zdá se mi, že to ženský nejsou schopny pochopit :-)
Vy jste občas strašně dramatické a tak nějak díky zdejšímu vlivu ostatních žen dost často mimo, myslím v úvahách o mužích. Jak už se někde psalo, proč se domníváte, že normální chlap má zájem na tom, aby originálně oslovil nějakou amatérku. Já se o sobě domnívám, že jsem normální, mám slušnou práci, bydlení, koníčky a spoustu jiných věcí, mimo jiné i manželku :-)) Ale když vynecháme to poslední , což vlastně v tomhle kontextu nehraje roli, jsem normální. Když čtu v profilu něco ve stylu : buď originální, zaujmi mě , nejsem tu kvůli sexu, jsem tu protože tu jsem, tak ihned přeskakuji o profil dál. Ale zpátky k otázce. Proč se domníváte, že normální chlap má zapotřebí vymýšlet /trávit čas tím, že bude vymýšlet něco , klidně i neoriginálního jen proto, aby si popsal, popřípadě po měsíci psaní zašukal s amatérkou ? Nemyslím to vůbec nijak rýpavě , ale tyhle úvahy žen já fakt nemůžu pochopit. Jako neříkám , že je v pořádku někomu napsat hned v první zprávě zamrdáme, nebo tak něco, ale na druhou stranu v mnoha případech jak uváděl Modrý..... to vyjde asi na stejno. Vedle toho, a to je pro mě docela zásadní , když dámy píší všelijaké připomínky k tomu, jak jim posílají klobásy a jiné nevyžádané záležitosti, a současně se stěžují na to, že je to tu celkově marný, tak to už pro mě postrádá úplně logiku . Tak se přeci v takovémto prostředí mohu jako žena, respektive musím, když neustále haním, chopím situace a ty muže si najdu sama podle nějakých kritérii. Evidentně je to jednoduché, když ženy tvrdí, že mužům stačí napsat "zamrdáme"
Vy jste občas strašně dramatické a tak nějak díky zdejšímu vlivu ostatních žen dost často mimo, myslím v úvahách o mužích. Jak už se někde psalo, proč se domníváte, že normální chlap má zájem na tom, aby originálně oslovil nějakou amatérku. Já se o sobě domnívám, že jsem normální, mám slušnou práci, bydlení, koníčky a spoustu jiných věcí, mimo jiné i manželku :-)) Ale když vynecháme to poslední , což vlastně v tomhle kontextu nehraje roli, jsem normální. Když čtu v profilu něco ve stylu : buď originální, zaujmi mě , nejsem tu kvůli sexu, jsem tu protože tu jsem, tak ihned přeskakuji o profil dál. Ale zpátky k otázce. Proč se domníváte, že normální chlap má zapotřebí vymýšlet /trávit čas tím, že bude vymýšlet něco , klidně i neoriginálního jen proto, aby si popsal, popřípadě po měsíci psaní zašukal s amatérkou ? Nemyslím to vůbec nijak rýpavě , ale tyhle úvahy žen já fakt nemůžu pochopit. Jako neříkám , že je v pořádku někomu napsat hned v první zprávě zamrdáme, nebo tak něco, ale na druhou stranu v mnoha případech jak uváděl Modrý..... to vyjde asi na stejno. Vedle toho, a to je pro mě docela zásadní , když dámy píší všelijaké připomínky k tomu, jak jim posílají klobásy a jiné nevyžádané záležitosti, a současně se stěžují na to, že je to tu celkově marný, tak to už pro mě postrádá úplně logiku . Tak se přeci v takovémto prostředí mohu jako žena, respektive musím, když neustále haním, chopím situace a ty muže si najdu sama podle nějakých kritérii. Evidentně je to jednoduché, když ženy tvrdí, že mužům stačí napsat "zamrdáme"
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Statistické údaje pro můj "výzkum". Inzerát stažen, veškeré ponoukani také. Vzkazy vypnuté.
Prostě asi nezáleží na pohlaví 😁
Tak 70 % amatérů tady nepodnikne nikdy nic. Už jen proto, že nevyžádanou fotkou lofase nikoho neohromí (spíš naopak) a zprávou typu "nechceš si zamrdat kundo" to zazdí úplně.
Ahoj, snazil jsem se byt vzdy slusny, nikdy to nepomohlo, kolikrat jsem si rikal, ze tady realne neni mozne najit...
Na real je to tu hodně špatně !!!!Kór Brněnsko jistota je si vyhonit .Reálné setkání nemožné !!!! Jen samé kecy od bab !!😡😡😡.
Protože jsou to Karlové? 🤣🤣🤣🤣.
Ahoj , mám přesně stejné zkušenosti .
Musíme to tu přebírat , jako Popelky.
Než narazíme na normálního chlapa . 😉
Musíme to tu přebírat , jako Popelky.
Než narazíme na normálního chlapa . 😉
Úplně v pohodě se setkáváme. Sice to někdy trochu déle trvá, ale jde to.
Jako erotický masér si nemohu stěžovat
Kamarad je gynekolog a po 10 tisicich prestal pocitat...

Reálná akce
Kdo zažil teď něco reálného s amatéry?