Ahoj. Vše jsem zde pročetl... Kvasinkovou infekcí máš zřejmě už v těle, uvnitř. Na to masticky, vodicky už nepomohou, jen tlumí to svědění, nic víc. Divím se, že ti MUDr. nenapsal tablety Flukonazol nebo Micomax, které ničí kvasinky zevnitř. Flukonazol je dle mne lepší. Užíval jsem měsíc, mg už nepamatuji. Jinak se toho nezbavíš. Jednou do týdne si dej k nějakému jídlu cca 3 stroužky(nebo jak sneseš) česneku,pomáhá to. Každé ráno umyj žalud teplou vodou. Kup Clotrimazol mast, 1x denně, ráno nazej, aby jsi vydržel přes den a nemusel se drbat. Pivo(max Dia pivo můžeš) nepit, má hodně cukru a vše sladké vynech, živíš tím ty kvasinky. Pokud nepomůže pak si nech udělat autovakcínu. Kvasinky jsou na dlouho, ale dá se nad tím zvítězit. A už budeš k tomu náchylný pořád. Šulina si nenech obřezat to je škoda... Myslim, že by obřízka nic nevyřešila. Nemáš cukrovku nebo zvýšený cukr v krvi? Vím o čem píšu, mám s kvasinkami bohaté zkušenosti, bohužel...
Ještě jsem teď měl úspěch se dvěma postupy. První je obyčejný kamenec co se používá po holení - navlhčit a postiženou oblast tím 2x denně potřít. Druhý je mast Banival, použití podle návodu. Nevím co přesně z toho zafungovalo víc (nepoužil jsem to současně, nejdřív ten Banival, pak den pauza a pak kamenec) ale už tam není nic vidět, kůže je krásně světlá, bez známek nějakého problému.
Imazol je pasta a ta hodně vysušuje, když jsem to teď nedávno léčil tak mi klasický Canesten/Clotrimazol fungoval daleko líp.
Ako si na tom? Ja mam nieco podobne a uz som z toho uplne mimo, bol som aj na vytery, ale nic sa nenaslo, 2x urolog, 1x kozne... Este chcem ist na testy HPV a pohlavne choroby, ale fakt netusim, kde by som nieco take chytil, ked som rok sex nemal... Inak Ma to otravuje uz cca rovnaku dobu ako teba...
Ahojky všem. Bohužel zkusil jsem toho mnoho. Je to už chronický zánět a nikoliv už kvasinky. V neděli nastupuji. Mluvil jsem o tom s doktory a zkusil mnoho pokaždé to strašně zarudne a loupe se kůže. Není mi jiné pomoci.
Tak přidávám zřejmě poslední příspěvek a uzavírám pomyslně téma. Díky všem kdo se snažily pomoci našlo se mezi vámi spousta hodných lidí. Bohužel nezabírá nic... takže mě čeká obřízka. :/ snad to dopadne dobře všechno a ještě jednou moc děkuji.
Jdi za jiným doktorem. Furt si stojím za tím, že je to blbost.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
A při té léčbě byla přeléčená i partnerka? Je možné, že si to pořád dokola předáváte, když se nepřeléčíte oba (i když jeden z vás - ona - nemá příznaky)
Já osobně moc nechápu, co má kvasinková infekce společného s obřízkou, pokud na to teda není navázan i jiný problém... Říkám si, že pokudti natrhla tu uzdičku, zda třeba nemáš částečnou fimózu...
Ale pokud jde jenom o kvasinky, tak nechápu. :))
Každopádně kvasinková infekce nesouvisí většinou jen s jedním místem a dost záleží na tom, jak se stravuješ a do jisté míry i psychika, ten stres, který z tebe jde cítit ti asi moc nepomůže.
Píšeš, že nejíš sladké, ale dost si dopřeješ pivo a právě tam může být zakopaný pes, protože alkohol je cukt a cukr je co? Přece živná půda pro kvasinky... :)))
Podrážděný můžeš být z toho všeho mazání a je to i přirozená reakce...
Nestresuj se, vyplachuj se čistou vodou, bylo doporučováno koloidní stříbro, které opravdu funguje a překopej na chvíli jídelníček, doporučila bych ti whole30 a ono se to vyřeší. :)))
Ale pokud jde jenom o kvasinky, tak nechápu. :))
Každopádně kvasinková infekce nesouvisí většinou jen s jedním místem a dost záleží na tom, jak se stravuješ a do jisté míry i psychika, ten stres, který z tebe jde cítit ti asi moc nepomůže.
Píšeš, že nejíš sladké, ale dost si dopřeješ pivo a právě tam může být zakopaný pes, protože alkohol je cukt a cukr je co? Přece živná půda pro kvasinky... :)))
Podrážděný můžeš být z toho všeho mazání a je to i přirozená reakce...
Nestresuj se, vyplachuj se čistou vodou, bylo doporučováno koloidní stříbro, které opravdu funguje a překopej na chvíli jídelníček, doporučila bych ti whole30 a ono se to vyřeší. :)))
Díky za odpověď... Ano je pravda že stres dělá dost :( ono je možné že už je to chronické a už se toho budu zbavovat jen těžko. Znovu říkám že doktor říkal že obřízka pomůže kvůli tomu že to právě bude jakoby luftovat a prostě se kvasinky nebudou mět kde držet a nebude tam vlhko. No nevím....
To je strašný nesmysl :)) s tím, že se nebudou mít kde držet, protože se drží i na "odkrytých" místech...
Hlavně nesmíš být deprimovaný :)) to se pak léčí těžko všechno :))
Hlavně nesmíš být deprimovaný :)) to se pak léčí těžko všechno :))
Přistálo mi ve vzkazech od hodně lidí (nebudu jmenovat chtějí mi doufám snad pomoci a jsem rád za jejich zkušenosti) že měli stejný problém a opravdu jim pomohla až obřízka... Tak opravdu netuším...
Edit: objednal jsem si ten andryll gel co mi doporučil první komentující. Uvidím zda se to nějak zlepší (editado)
Edit: objednal jsem si ten andryll gel co mi doporučil první komentující. Uvidím zda se to nějak zlepší (editado)
Niekde na slovenskom fóre som sa dočítal že pomáha keď si stiahneš predkožku zo zaluda a takto budeš chodiť s obnazenym zaludom 2 týždne stále deň i noc. Kvasinkam sa darí hlavne vo vlhkom prostredí a ked máš obnazeny žaluď tak ho máš vysuseny a kvasinky pomalí umierajú. Musíš to tak nosiť aj keď už nemáš červené fľaky. Čím dlhšie tým lepšie, proste cca tých 14 dní. Ďalšia rada znie aby si sa zbavil prípadnej kvasinkovej infekcie aj na nohách lebo keď si obliekas trenky tak si to môžeš z chodidiel preniesť do treniek a následne na penis.
To jsem taky někde četl. Bohužel u mě tohle nejde. Mě se penis hrozně lehce ohrne zpátky sám. To bych celý den musel jen ležet a nehýbat se. Bylo by to nemožné si celý den přetahovat předkožku zpátky...
Zkusil bych byt kreativni a pomohl si treba nejakou jemnou lekarskou paskou, aby to drzelo. Dnes uz se prodava ledacos. Znam osobne cloveka, ktery trvalym ochrnutím predkozky taky podobny chronicky problem (nevim, o co presne slo) vyresil. Pokud jsi s tim driv problemy nemival, tak by to treba na ty 2 tydny stalo za to, kdyby se to melo zlepsit. Sam bych na obrizku taky jit nechtel, zvlast z techhle duvodu, takze ti rozumim. Drzim palce.
Dnes jsem zkoušel tuto metodu asi na 2 hodinky... Bože to nejde. Vždyť to strašně bolí jak se ten žalud dře o kraťasy / spodní prádlo. Kolem Ústí močové trubice mi to nateklo trochu. Jsem myslel každou chvíli že si ho prodřu do krve. :( achjo a to bych měl mít obřízku jo ? No fuj :((((
Tohle je o zvyku, a jak rikas, tak pokud pujdes na obrizku, stejne se tomu nevyhnes. Zkusil bych to vzdycky treba aspon na noc, kdy se tolik nehybes a nebude to tak neprijemny. Pokud by to melo pomoct (stejne jako Dr. tvrdi, ze by mela pomoct ta obrizka), tak by se mel nejakej dilci pozitivni efekt projevit, i kdyz to bude "vetrat" jen v noci.
Prvně si budu muset sehnat tu pásku... Což byl super nápad. Páč se mi pořád ohrnuje zpět :/
Zkusil bych neco jako Leukopor. Budes muset prijit na to, jak to udelat. Bude to samozrejme neprijemny, ale zoufale situace si zadaji zoufala reseni :-) Pripadne zkus vyzkoumat, jestli si nemuzes predkozku vyhrnout nejakym zpusobem, aby se ti nepretahovala zpatky. Mne jde na priklad jakoby zarolovat dovnitr, ze pak zalud drzi venku. Blbe se to vysvetluje :-)
Hlavně si proboha nenech namluvit, že MUSÍŠ na obřízku. Je to tvoje tělo a fakt ty doktory nemusíš poslouchat, takže na obřízku se vyser. Navíc teda nevím, v čem by ti obřízka měla pomoct na kvasinky nebo zánět. Nestresuj se tím, že ti běží čas a normálně to odmítni, jsi svéprávná osoba. Když bude nejhůř, o čemž pochybuju, udělají ti ji v podstatě kdekoliv na vyžádání.
Zarudnutí už může bejt i alergická reakce na všechny ty imazoly, není to neobvyklý a neměly by se ani mazat tak dlouho. Přestaň chvíli všechno používat, myj se čistou vodou a kup si koloidní stříbro, seženeš všude. A hlavně se nestresuj a dej tomu čas. Jo a jestli se to nezlepší, najdi si jinýho doktora, kterej tě nebude posílat na obřízku, je to hovadina.
Zarudnutí už může bejt i alergická reakce na všechny ty imazoly, není to neobvyklý a neměly by se ani mazat tak dlouho. Přestaň chvíli všechno používat, myj se čistou vodou a kup si koloidní stříbro, seženeš všude. A hlavně se nestresuj a dej tomu čas. Jo a jestli se to nezlepší, najdi si jinýho doktora, kterej tě nebude posílat na obřízku, je to hovadina.
Uvidím. Je divné že hned druhý den po měsíci mazání se opět objevil bílý povlak a pak z ničeho nic zmizel zas hned druhý den i když jsem nenamazal.... Pak jsem nemazal asi 3 dny a nic. Akorát to svědilo. A bylo to rudé. Teď teda opět mažu aspoň canestenem ale stejně bez výsledku tak na to kašlu. No on doktor říkal že po obřízce už se nebudou mět kde držet a že právě pomůže to že to bude luftovat jakoby a nebude tam vlhko.
Heleď, další věc je, jak ti přišli na ty kvasinky? Oni ti udělali nějaký stěry, nebo to byla diagnóza jen tak od stolu?
Nezapomeň, že kůže na žaludu je citlivá, předpokládám, že při operaci používali taky nějakou desinfekci, k tomu všechno to mazání... A taky je to prostě operace, zátěž pro tělo. A klidně to může bejt i něco jinýho, stafylokok nebo podobně a na to ti fakt canesten nezabere (nestraším, jen nastiňuju různý možnosti).
I kdyby to byly kvasinky, co s tím má společnýho obřízka? Při týhle logice by pak musela mít chronický kvasinky většina chlapů, který se nakazili od svých partnerek jenom proto, že mají předkožku. :-))))
Já bych se fakt v první řadě úplně uklidnila, obrnila se trpělivostí a řídila se tím, co jsem napsala vejš. A používala vlastní mozek. Ono je někdy lepší jít tou nejjednodušší a nejpřirozenější cestou. Nezapomeň taky, že zdravotnictví je přetížený, doktoři jsou taky jenom lidi a je přirozený, že hledají řešení, který bude nejrychlejší a nejmíň je zatíží. Ale na invazivní zákrok je vždycky času dost.
Nezapomeň, že kůže na žaludu je citlivá, předpokládám, že při operaci používali taky nějakou desinfekci, k tomu všechno to mazání... A taky je to prostě operace, zátěž pro tělo. A klidně to může bejt i něco jinýho, stafylokok nebo podobně a na to ti fakt canesten nezabere (nestraším, jen nastiňuju různý možnosti).
I kdyby to byly kvasinky, co s tím má společnýho obřízka? Při týhle logice by pak musela mít chronický kvasinky většina chlapů, který se nakazili od svých partnerek jenom proto, že mají předkožku. :-))))
Já bych se fakt v první řadě úplně uklidnila, obrnila se trpělivostí a řídila se tím, co jsem napsala vejš. A používala vlastní mozek. Ono je někdy lepší jít tou nejjednodušší a nejpřirozenější cestou. Nezapomeň taky, že zdravotnictví je přetížený, doktoři jsou taky jenom lidi a je přirozený, že hledají řešení, který bude nejrychlejší a nejmíň je zatíží. Ale na invazivní zákrok je vždycky času dost.
Tak co se týče diagnózy spíš od stolu ale přesně to sedělo na kvasinky. I ten bílý povlak a tak. Podle popisu. Ono není tak jednoduchý se obrnit když s tím bojuji už skoro 3 měsíce. No prostě šílený. Nemůžu se toho zbavit. Urolog mi i řekl že to je chronický ale těžko říct. Každopádně moc děkuji za psychickou podporu moc to pomáhá.
Třeba neni problém jen v žaludu, koukni se na jazyk, jestli nemáš bílej povlak i tam.
Pomohla by možná i nějaká dieta (vynechat bílou mouku, citrusy), tohle podporuje i pokud jíš moc cukrů; popř. si sežeň nějaký laktobacily. Dole se mej jenom vodou, žádný mejdla a píčoviny.
Pokud ti to nezabere, nech si udělat stěr a vyrobit autovakcínu.
(editado)
Pomohla by možná i nějaká dieta (vynechat bílou mouku, citrusy), tohle podporuje i pokud jíš moc cukrů; popř. si sežeň nějaký laktobacily. Dole se mej jenom vodou, žádný mejdla a píčoviny.
Pokud ti to nezabere, nech si udělat stěr a vyrobit autovakcínu.
(editado)
Děkuji za odpověď. Nene za celé 2 měsíce co se to semnou táhne tahle infekce nemám nic v puse. Pouze na žaludu. Já právě moc cukrů nejím. Nesnáším sladké. Maximálně si dost dopřeji pivo. Ano vím že tohle obsahuje taky dost cukru. Dole se myji jen vodou. Vždycky jsem se myl. Až teda do teď dostal jsem na žalud nějakou lékařskou tekutinu nebo jak se to jmenuje je to určené na tyhle infekce. Taky nepomohlo. Autovakcínu ? Netuším že něco takového jde. Já s tímhle docházím do nemocnice na uro a na kožní. Přijde mi že na uro neznají jinou odpověď než obřezat.
(editado)
No tyhle mazátka obvykle obsahujou propylenglykol, na kterej můžeš mít svědivou reakci.
Autovakcína je kultivace tvých bakterií z tvýho těla, který podporujou činnost imunitního systému. Nasazujou se hlavně pokud někdo zobe antibiotika jako lentilky a pak mu nefungujou, když je fakt potřeba, nebo při zánětech tkání v plicích, močáku a číče. Autovakcína totiž neničí všechny bakterie, tudíž nepotřebuješ probiotika a hlavně při rizikových stavech po ní nemáš sračku jako po atb, takže nehrozí dehydratace a sekundární poškození jiných orgánů (i např. zvýšená zátěž jater a ledvin). Ale je ti 20, feťák ani důchodce nejsi, takže to neni tvuj případ. Jsou to kapky, takže se nikam nic nepíchá. Ale těžko vařit z vody, já tě neviděl.
Autovakcína je kultivace tvých bakterií z tvýho těla, který podporujou činnost imunitního systému. Nasazujou se hlavně pokud někdo zobe antibiotika jako lentilky a pak mu nefungujou, když je fakt potřeba, nebo při zánětech tkání v plicích, močáku a číče. Autovakcína totiž neničí všechny bakterie, tudíž nepotřebuješ probiotika a hlavně při rizikových stavech po ní nemáš sračku jako po atb, takže nehrozí dehydratace a sekundární poškození jiných orgánů (i např. zvýšená zátěž jater a ledvin). Ale je ti 20, feťák ani důchodce nejsi, takže to neni tvuj případ. Jsou to kapky, takže se nikam nic nepíchá. Ale těžko vařit z vody, já tě neviděl.
Mockrát díky za snahu pomoci. Zítra budu volat na kožní. Já už tam volal a řekli mi že to sice vidí semnou bledě ale že můžeme něco ještě zkusit. Tak si domluvím už jen termín kdy si na mě udělají čas a uvidím co a jak a zda budou ještě možnosti. I když si myslím že je to asi beznadějné když po měsíci mazání nějakými těmi všemi mastěmi a mytím tím mýdlem na tohle to nezabralo. Netuším proč se toho nemůžu zbavit. Byl jsem dokonce kvůli tomu i na testech na HIV a podobné svinstva. Naštěstí negativní vše...
Zkus ještě Andryll (EAN 8594071470913), je v tom stříbro.
Ráno po umytí a na noc po umytí. Hlavně si s tim pak nesahej do očí. (editado)
Ráno po umytí a na noc po umytí. Hlavně si s tim pak nesahej do očí. (editado)
O tom jsem neslyšel. Podle toho co píšou to zní docela zajímavě. Máte s tím nějaké zkušenosti ?
Všiml jsem si, že se doporučuje mužům, když se jejich partnerky léčí s ki, aby si to nepředali zpět.
Já s tím nemám zkušenost ani osobní, ani profesní.
Já s tím nemám zkušenost ani osobní, ani profesní.
Tak hlavně aby mi to ještě víc neublížilo netuším. Každopádně dost uvažuji o koupi.
Nevim, jaká je kontraindikace s tim, cos používal předtim, nechci ti špatně poradit.
Ale zítra tam budeš volat, tak se zeptej.
Ale zítra tam budeš volat, tak se zeptej.
Tak andryll gel nepomohl :/ mažu od neděle a žádná změna. Zkusím ještě něco jiného.

Kvasinková infekce
Problém s infekcí.