Jestli ono to nebude tím, že jak se říká, telefon s internetem má každý, kdo má díru do prdele.
A tak zareagují hlavně ti, které by si normálně ani neoslovila. Věř mi, že tu najít ženskou, se kterou se dá normálně komunikovat je taky celkem unikát. Tady si iluze nedělám vůbec, i když tak vostrý odpovědi tu od vás asi nechodí:-). Však tu vlastně lidi nejsou k filozofování, ne :-)
A tak zareagují hlavně ti, které by si normálně ani neoslovila. Věř mi, že tu najít ženskou, se kterou se dá normálně komunikovat je taky celkem unikát. Tady si iluze nedělám vůbec, i když tak vostrý odpovědi tu od vás asi nechodí:-). Však tu vlastně lidi nejsou k filozofování, ne :-)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Já si taky dala inzerát jen tak ze srandy 🤣
Bravo, líbí se mi vaše metoda průzkumu.Škoda jen,že podle něj všichni ti normální muži i s mozkem,kterých je sice méně, než zoufalců s IQ tykve, nemůžou mít svůj prostor, ve kterém by s nimi ženy neopovrhovaly, naopak.... Ale na straně druhé víme, že rozum vždy vítězí...:-)
Porad všichni řeší a hledají nějakou úroveň. Co to je? Pro každýho je to něco jinýho. Jedna žena, dva muži. Jeden je z ní úplně paf, druhý by si o ní ani kolo neoprel. Z těch 500 odpovědi si troufnu odhadnout, že minimálně 400 žije v nějakým vztahu. Pro ty ženský ten chlap někdy byl dobrý. Povětšinou s ním sukaly o sto šest. Nikoho se nezastavam, jen koukám, na co všechno mají lidi čas. 🤣
Taky mam hodne odpovedi a na ptaka se vzdy rada podivam
A nebo prostě neznáš pravopis a teď se snažíš tu ostudu zde překlopit do verze,že to bylo úmyslně.
😜 otázka zní, kdo z těch co psali si dělal prdel...
Kdybych to zachytil, určitě taky pošlu nějakou hovadinu. I když, tohle je až moc průhledné 😃
Kdybych to zachytil, určitě taky pošlu nějakou hovadinu. I když, tohle je až moc průhledné 😃
Tak výsledek opravdu překvapující není ani trochu. Dokonce mám pocit, že těch 569 odpovědí za 24 hodin je celkem málo, pokud si uvědomíme kolik je tady zoufalců
Ono taky ne každá ženská, co tu má profil, tak hledá... nebo nehledá těch 10 let v kuse... Takže podle délky registrace těžko soudit.
Když je nějaký profil čerstvý, je v podezření, že je fejk. Když je nějaký profil starý, je v podezření, že "není úplně v pořádku".
No, prý ženy neví, co chtějí. A muži to ví?
Když je nějaký profil čerstvý, je v podezření, že je fejk. Když je nějaký profil starý, je v podezření, že "není úplně v pořádku".
No, prý ženy neví, co chtějí. A muži to ví?
Muži přesně ví co chtějí ale ženy to nedokážou pochopit
Krásně jsi to vysvětlit.
Ženy už dávno pochopily že nechat se dřít zadara je přežitek
Poprosil bych všechny dámy, co si myslí, že jen muži zde jsou "bezmozci" na "zvracení". Založte si mužský profil a zkuste komunikaci s ženami.
Kdyz ono je to tezky...napr. my jsme si podali inzerat a podminka byla , ze muzou odepsat je Ti co maji galerku a nebo poslou fotku...a vysledek- cca. 80%odpovedi bez galerek a fotek + odpoved typu osukal bych Ti manzelku, kdy mam prijet nebo manzelka je mrdava vydrzim ji sukat celou noc atd... ale zase musim uznat, ze jsou zde i slusni uzivatele, se kterymi se dobre pise a pote je dobre i realne setkani.
Proto mám nároky na prezentaci a mentální úroveň, já zase mám výzkum na to, že 98% to prostě nedává.. Až jsem si říkala kdo přišel s tím, že chlap má být ten větší a ženská ustoupit.. domácnost , děti.. na ženský, pořád jak má nějak vypadat , zábava jen v salonu, na nehty nebo při hloupostech či nikde.. Už je řada na nás ženských převzít velení, ono stačí uz to jejich Homo , Trans apod. Ten mozek prostě chybí.. 2% mužů umím respektovat jako rovné, zbytek bohužel.. Já to vidím na zvýšení nároků dámy 😃😃
Ono to asi nejsou ani tak nároky na mentální úroveň jako na obsah peněženky,co?A 98% to nedává,protože jim prostě za ty výdaje nestojíš.
Aha, takže lesbičky nejsou homo, nebo jsou chlapi a FTM, stejně jako MTF jsou obojí taky chlapi.
Rád bych viděl ty muže, co respektují tebe, protože někoho tak omezeného a nenávistného, jako jsi ty, je těžko prohledat i mezi příznivci nejbizarnějších konspiračních teorií...
Rád bych viděl ty muže, co respektují tebe, protože někoho tak omezeného a nenávistného, jako jsi ty, je těžko prohledat i mezi příznivci nejbizarnějších konspiračních teorií...
Pro mě je podstatné sledovat co tady necháváme pro budoucí generace, tohle je otřesný.. ty pořád máš problém s námi, protože máš potřebu ty hovadiny dělat.. jenže tohle je o tom, být vyspělý, mít hranici a chovat se jako člověk ne zvíře.
Jako mas jednotnacne pravdu, ze spolecnost jde do prdele. Rict generaci mych prarodicu ze jednoho dne slapka bude kazat o moralce, vysmali by se mi a tukali si na celo😂😂😂
Ne, absolutně nemám potřebu si ho nechat ufiknout, nebo se líbat s chlapem.
Vyspělost se vyznačuje i uměním podívat se na svět očima druhé strany - říká se tomu empatie, kterou ty (podle tvých příspěvků na pomezí neznalosti a nenávisti) absolutně nemáš.
Rozhodně si nemyslím, že se člověk probudí a řekne si "tak dneska si třeba změním pohlaví". U tebe bych za to ruku do ohně nedal.
Vyspělost se vyznačuje i uměním podívat se na svět očima druhé strany - říká se tomu empatie, kterou ty (podle tvých příspěvků na pomezí neznalosti a nenávisti) absolutně nemáš.
Rozhodně si nemyslím, že se člověk probudí a řekne si "tak dneska si třeba změním pohlaví". U tebe bych za to ruku do ohně nedal.
Já se na svět hlavně dívám zdravě a nepříjde mi mentálně zdravé být chlapem a strojit se za ženskou, ukazovat to lidem, mladým lidem ještě k tomu a myslet jak je sexy... kouřit si tu péra a dělat jak je to jako hustý.. tohle je na léčení ne na nějaký pohled z druhé strany, to si dělej u kámošů večer
"zdravě" se na svět dívali i náckové (oni to tak viděli).
Už doktor Freund výzkumem prokázal, že to na léčení není, ale chápu, že nechápeš.
Já si přes den a i po večerech hubu od nikoho vystříkávat nechávám pro zábavu (zadarmo), ani za prachy, jako ty
Už doktor Freund výzkumem prokázal, že to na léčení není, ale chápu, že nechápeš.
Já si přes den a i po večerech hubu od nikoho vystříkávat nechávám pro zábavu (zadarmo), ani za prachy, jako ty
Spisy od doktora Freuda jsem si před rokem zapůjčila a i sám hovoří o tom, že jeho výzkum né vždy souhlasí a je 100% .. Pokud máš čas řešit, zda jsi někdo nebo něco jiného než jsi, zřejmě máš dost času a měl by ses zaměřit na tvůj mentální výkon na tomto světě.. Neznám jediného chlapa, co má starosti, povinnosti a kupu řešení a do toho by hlásal jak kouří péra.. ani jednoho.. Tohle jsou znuděný ovlivnitelný ovce, jak hlásil i psychiatr Honzák, 60% lidí od sebe odkoukává každou hovadinu.
Aha a proto byl od svého výzkumu odpůrcem léčby homosexuality (ačkoliv byl do té doby jejím zastáncem a vykonavatelem) a prohlásil, že homosexualita se nemá léčit, ale akceptovat.
(editado)
Jo určitě budeme akceptovat ničení přirozeného vývoje lidstva..
Kdyby Freud věděl, co z toho vznikne, tak by změnil názor, zase ber trošičku ohled na dobu a že nevěděl, že z toho bude taková katastrofa ..
Homosexualita je jedna věc a myslím si, že se jí dost a zbytečně ustoupilo, tím, že se ustupuje nesmyslům se přichází s dalším nesmyslem.. absolutně odmítám akceptovat na úkor následujících generací aby se něco takového nadále dělo a věř, že proti tomu nastoupí brzy spousty lidí.. U psychiatrů je i Trans apod. vedeno jako 3 stupeň sexuální deviace .
Kdyby Freud věděl, co z toho vznikne, tak by změnil názor, zase ber trošičku ohled na dobu a že nevěděl, že z toho bude taková katastrofa ..
Homosexualita je jedna věc a myslím si, že se jí dost a zbytečně ustoupilo, tím, že se ustupuje nesmyslům se přichází s dalším nesmyslem.. absolutně odmítám akceptovat na úkor následujících generací aby se něco takového nadále dělo a věř, že proti tomu nastoupí brzy spousty lidí.. U psychiatrů je i Trans apod. vedeno jako 3 stupeň sexuální deviace .
Jsem rád, že tu máme Kurtovi reinkarnaci, která nám sdělí co by kdyby a že by klidně popřel tvrdá data získaná vlastním výzkumem.
Vzhledem k tomu, že významem "deviace" je "odchylka" tak je samozřejmé, že v rámci kvantifikací je to vedené jako deviace.
Provozování prostituce je sociální deviace protože většina populace ji neprovozuje...
Vzhledem k tomu, že významem "deviace" je "odchylka" tak je samozřejmé, že v rámci kvantifikací je to vedené jako deviace.
Provozování prostituce je sociální deviace protože většina populace ji neprovozuje...
Ty tady vůbec neměř něco, co je přirozené akorát zavedený systém. U mě je to žena vs. muž , běžná zábava.. tady řeší mentální narušení lidi.. tohle neokecáš ani kdyby ses na hlavu stavěl, chápeš to? prostě je to pro tento svět kravina.. piš si co chceš, jak chceš.. některé státy už zakazují propagace, veřejné akce apod. díky bohu
Ano státy inklinující k nacistickým rysům, jako cenzura, omezování svobody slova, slučování přirozených protivah, které mají být vzájemnými brzdami a státy se silnou teokratickou klikou.
Najdi si výrazy Nádleehí, Winkté, Hemaneh a Hidžra (editado)
Najdi si výrazy Nádleehí, Winkté, Hemaneh a Hidžra (editado)
Jsem rád, že ses mi v poslední větě omluvila i přesto, že jsem ti žádnou kladnou ani vtipnou odpověď neposlal. 
Jinak mě výsledek tvého sofistikovaného průzkumu vůbec nepřekvapil.
Jinak mě výsledek tvého sofistikovaného průzkumu vůbec nepřekvapil.
Já myslím, že to je jednoduché: Tipuji, že drtivá většina těch, co odpověděli mají zájem jen zasunout, k tomu nejsou potřeba žádné extra jazykové ani jiné schopnosti a navíc vzhledem k procentu žen vůči mužům tady na servru jde z jejich strany spíše jen o phishing, než že by kdo očekával, že z toho něco bude (takže možná ani ten inzerát nečetli)
Myslím, že pokud bys inzerát formulovala tak, že hledáš lásku na celý život, tak by těch zájemců už tolik nebylo...
Myslím, že pokud bys inzerát formulovala tak, že hledáš lásku na celý život, tak by těch zájemců už tolik nebylo...
A za tuto situaci může nedostatek kurev
Člověk by čekal nějakou sebereflexi. Jak je vidět , je to marný je to marný je to marný.
Takže vlastně za to že se chovám jako bezmozek nemohu, mohou za to ostatní... Pobavil jsi mě.
Takže vlastně za to že se chovám jako bezmozek nemohu, mohou za to ostatní... Pobavil jsi mě.
45/569 pochopilo tvojí ironii, ale Ty jsi teď poněkud nepobrala jeho nadsázku
(editado)
Od ženské na amaterech mě nedokáže překvapit zcela nic. Takže co se týče chápání tak u místních uživatelek platí jedno staré indiánské přísloví - nikdy nevěř světlu v očích ženy, to je jen slunce prosvítající přes její dutou hlavu
Kéž by to byla nadsázka 😉. . .....
Presne vystizeno...ale zase musis uznat, ze alfa samcu, kteri vydrzi soulozit hodiny je tady hodne...

. Taky jsem davali inzeraty a nejake ty odpovedi fakt stoji za to. Prijde nam, ze nekdo za klavesnici ci mobilem ze sebe deĺa schvalne blbecka a ze ho to vzrusuje. Jo jednou nam psal chlap, ze vydrzi soulozi az 12 hodin v kuse...

"Nastavení zrcadla"
Ještě horši než jsem doufala
Přesné znění :
Doufám že jsi tadi , Ti co mě hned na první schůzce pořádně vymrdáš. Nemusýš být ani věkem akorát , klidně mladýček ve věku mojich dětí. Klidně tlustý , neudržovaný a smradlaví. Čert vem mozek , hlavně když máš penys . Jo a nezapomeň v první zprávě poslat fotku té tvoji "chloubi" .
PS: Jsi tu ?
Nedělala jsem si veliké iluze o mužích tady , ale realita je ješte horši . Inzerát jsem nechala 24 hodin . Za tu dobu mě na něj přišlo 569 odpovědí . Z tohoto množství pouze 45 mužů pochopilo že je to ironie. Dalších 8 mě napsalo jak jsem negramotná, blbá cikánka či ukrajinka a podobně. Zbytek odpovědí od 18 letých kluků až po důchodový věk s nabídkama kvalitního mrdáni, jak mohou hodiny píchat , lízat a udělaji cokoli. Jak je to super inzerát, že přesně to hledají. Fotek jejich "největších" nepočítaje. No jedním slovem masakr ...
Pánové , chce se mi z Vás zvracet. Začněte používat i mozek v hlavě a ne jen ten dole.
Těm slušným se omlouvám a děkuji za jejich kladné a vtipné odpovědi .