Osukat manzelku

Nechal osukat

Dobrý den měl bych dotaz nechal někdo osukat svoji ženu jiným jaky byli pociti? Diky
Rad si nechavam ošukat a vystrikat manželku
Jen kamarádku moji co s ní spím máme občas trojku užívá si to
To je nutné to opravdu dobře zvážit. Kdysi jsme se s manželem dohodli a po celá léta již souložím se svými milenci před ním. Pokud to vyhovuje všem je to příjemné. Určitou nevýhodou je, že málo mužů vydrží jezdit déle. Přitom je lepe se postupně poznávat - pak si opravdu užijete.
můj názor je, že k takovým věcem je třeba dojít čase a člověk si to užije více ,když už ví co chce a má nějaké to mladické řádění za sebou.. ideálně někde po 30+ nebo 40+ ... i muž ocení pak kvlaitu před kvantiou a určitě se velmi rád vrací k jedné milence
Ahoj , oni by vydrželi , ale po čase se jim žena okouka a jdou" ochutnávat" jinam .
I kdyby žena byla královna krásy .
Poznávat a rozvíjet chce většinou žena , muži stačí "ochutnat"

Pokud se mu to líbí , ještě tak 5 krát přijde , ale potom jde "ochutnávat " další ženy .
ano to se dá potvrdit i když výjimky jsou - již delší čas ke mě jezdí příjemný kluk, ale je ujetý na zralé ženy
Souhlasím , i tady jsou muži , kteří nestridaji .😉
Omlouvám se těm nepromiskuitnim - taky se mi nelíbí , když někdo napíše, že všechny ženy tu chodí za prachy .
souhlasim jsou i vijimky kteti jdou jen parkrat a nekteri zustanou dele zalezi i jestli je s tou ženou co rozvíjet
jak se to pozná? Myslím, že je co rozvíjet?

:-)
blbě treba u te me uz neni co ona chce porad do kola to same podle me zalezi na chuti a chemii a ne jed to same dokola
Tak to je asi mít milenku - sex s jinou ženou nejlepší řešení
Asi jsi ji nic nového nenaučil😗, proto jede dokola 😃😃😃
ne ona nechce nic jineho zkouset tam je problem z jeji strany
Není důležité , co kdo provede , ale jestli to je na koho svést 😉😉.
To bych si nedovolila , zásadně lidi nesoudím .
Ani ty , které znám.
A my se neznáme .
To je všeobecném heslo .
Neměl to být útok , pokud je to tak bráno , omlouvám se ..
Nebo ji prcat oba, to ženy rády, když je zvýšená pozornost. Jen u některých to je jen v hlavě, ale věř, že kdyby přišlo na věc, tak bude spokojená.
Už jsem několikrát viděl, že na trojku nebyl jeden z páru psychicky připravený a kupodivu, to vícekrát byly ženy, které to nezvládly a hrátky skončily celkem rychle.

Jak už tu někdo psal, 3 nebo 4 není pro každého.
Záleží jestli to byla trojka ŽMM nebo ŽŽM. Pokud dvě ženy, pak by to dávalo smysl k žárlivostí. Pokud ale byla sama a dva muži, tak pak by se jedině musela stydět.
Ta, která se stydí o něčem takovém ani nepřemýšlí. V těchto případech na to aktéři nebyli připraveni psychicky. Často to jsou případy, kdy je jeden z partnerů, do takové akce víceméně natlačen.
Je otázkou stud. Většina žen se stydí, ale není proč. Moje není modelka, ale máš krásné tvary, ale jako většina se stydí.
Na tohle musí byt typ chlapa. Nesnesl bych se koukat, jak partnerka šuká s jiným. Když už má tu potřebu, tak by ze mě neměla dělat veřejného paroháče.
To je dobrý další co se přiznal jako chlap ze tu vystupuje pod ženským nickem 😁😁😁😁
Další modrý, který přiznal, že je ženská. Nic si z toho nedělej, ani admini mi nechtěli věřit. *3**1**3*
Jde o to, jak se na to člověk kouká. Já nejsem kandaulista, takže z toho žádnou extra potěchu nemám. Nástrahu druhou vím,že to občas potřebuje, nechat se pořádně vymrdat od víc chlapů, tak ji to dopřeji. Neubude ji pro mě, ona je spokojená,je mi vděčná, pokud je nejaky par, tak můžeme mít výměnu a pokud bys u toho byl, tak pochybuji, že bys měl dojem,zejsem paroháč. Já jsem ten,kdo to řídí a ostatní dělají jen to, co jim dovolím. Jsem milující a tolerantni manžel. A ona vděčná manželka...
Take si manželka dopřeje sex s vice muži, v mé přítomnosti. Je to pro všechny relax a uvolnění. At si každý myslí co chce, určitě si vážíme vice svých poloviček. Je to příjemnější než si záhýbat a lhát. Každý to má jinak.
úplný osuhlas..je třeba k tomu dozrát... my měli jednu historickou zkušenost ona s kolegou z práce prošukala celou noc ... a nyní bude mít novou pířležitost... strašlivě to rajcuje !!! jen povězte jak to pak ovlivní vztah?
Reakce je na základě osobní zkušenosti. Byl jsem u toho, zažil a opakovat nehodlám.
Ani náhodou netvrdím, že je to pro každého :-)
Já za sebe tohle naprosto respektují.
Já byl třeba včera s milenkou v Lublanske. Užili jsme si spolu a nakonec si mohla zašukat s jedním mladsim s širším penisem než mám já. Byla moc spokojená slíbili se jí to. Pro mě nezbylo a ona byla šťastná. Proč by mi to mělo vadit...?
S manželkou ne? Možná proto. Milenka není manželka, s tou jsem měl swingers i trojku, Osobní zkušenosti jsou nepřenositelné. Klidně si to vyzkoušejte. Někomu se to bude líbit, jinému jen nebude stát a dalsího to bude stát vztah. Dokud nevyzkouším, nevím. Vyzkoušel jsem 2x, ověřil si, že s ženami, které jsou kamarádky-bokovky v pohodě ale s partnerkou ne.
Nojo, ale pokud půjdeš do trojky s někým ke kterému nemáš citový vztah tak to nemá ten ,,kick"
Já se tomu se zenou věnuji, ona to dělá pro mě a dříve z toho byla dost překvapená, ale vzala si me s tím. Našla v tom i zalíbení. Není to často, ale jednou za čas se něco stane. Když je důvěra, jde i sama a posílá mi fotky a videa. Věřím ji a ona mě. Kdybych to nechtěl, nedělá to. Náš vztah je po 15ti letech v podstatě idylicky a velmi pevný. Pro mne jsou to ty nejlepší zážitky v sexuálním životě a to, že je to má manželka, má láska, matka mých děti je právě to co má ten větší náboj. S milenkou bez citu by mne to nebavilo. Navíc svoje pocity z konkrétních akci popisují v povídkách.
musím souhlasit, že když v tom nejsou city, tak v tom není takový náboj.. máme zatím jen jednu zkušenost... jinak já byl tehdy do partnerky ještě dost zamilovaný a když mi řekla že mi zhnula tak se ve men mísil pocit neksutečného vzrušení se žárlivostí, ale pocit vrzušení lehce převládal..
Máme to s manželkou podobné ráda se schází s pár muži někdy si ho pozve domu já se dívám jak si to užívá líbí se mi to když jí vidím.... někdy jde k němu na celou noc pak mi vypráví jak spolu šukaji jsou to mladší muži jsme manželé 30let a pěkně to náš vztah rozdráždilo k lepšímu
Dělá to z cizím nebo ze známým? Díky
Moje zkušenost z trojkou je taková: když jsem byl ženatý a šli jsme se ženou do trojky zjistil jsem, že se má žena sama stýká za mými zády s dotyčným. Když už jsem byl rozvedený a našel jsem si pár kde jsem byl ten třetí , začali jsme se sami stýkat s partnerkou toho manžela.
Dnes bych už se svou partnerkou do toho nešel.
PG1 je můj účet, kde sdílím fotky a zážitky s milenkou, tohle je účet s manželkou a ano platí to samé. Když si to užije ona, ač nejsem kandaulista, jsem rád, že si to užila a její kundičky pro mě neubude. Je to čas, který strávíme společně a máme se i díky tomu moc rádi. Dává to velkou volnost a pocit souznění.
Ten pocit vidět manželku jak ji suka někdo jiný je k nepopsani často to praktikujeme
Pocity byly luxusní... jsem kandaulista a neskutečně mě to bralo.
Dokonce ne jednou. A ne vždy pouze jedním...
jj krásný způsob sexu. Když jsem to navrhnul, tak se manželka zpočátku zdráhala , měla dojem, že ji jen tak zkouším. bYLO NUTNÉ VŠE PRODISKUTOVAT, POPSAT VŠECHNY MOŽNÉ VARIANTY CO BY MOHLY NASTAT A PČŘÍPWADNĚ DOMLUVIT NĚJAKÉ HESLO, CPO PRŮBĚH STOPNE, KDYBY NĚKDO Z NÁS MĚL POCIT, ŽE JE TŘEBA NĚCO ZMĚNIT. No a pak se to povedlo a následně manželka šukala s mnoha kluky a dodnes na to s radostí vzpomínáme
Díky za názor co bylo natom nejlepší?