V podstate kamkoli, se zsrukou Bunkr ci Lublanska a taky desire.
Ještě se zeptám, jak často chodíte na swingers?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Mňa by zaujímalo jak riešite bezpečnosť v zmysle zdravia. Chápem že suka sa s gumou ale tak sú aj ine potencionálne rizikové veci a praktiky.
My jsme se ženou sex s jinými neměli, takže mohu jen teoreticky podle toho, co jsem viděl. U orálu to nikdo moc neřeší mi přišlo, ale třeba se znali, to nevím. Další rizikové věci nevím, co myslíte. Velké sex místnosti ležíte na posteli, která je vlhká či mokrá a doufáte, že je to voda z vířivky a nikoliv zbytky spermatu z kondomů, které se tam všude povalují...😂 Na druhou stranu žena říkala, že původ této vlhkosti v rámci opilosti a vzrušení neřešila.😁
My vyžadujeme pro mou drahou gumu i na kouření. A do mokrého si nelehas...
Tak nad ránem je vlhko všude, použil jsem ručník🤷♂️ kromě hlazení a líbání na prsou jsme větší kontakt s nikým jiným zatím neměli, takže guma nebyla relevantní.
No . Pokud se uklízí i v průběhu večera jako v Nirvane tak ne
Ty aby sis neudělala reklamu
Presne to som myslel, či uz oral alebo teda ine tekutiny na iných miestach 😀 Okej, čiže ľudia to asi veľmi neriešia. Ja mám celkom rad naše zdravie a toto je asi najväčšia prekážka čo nás od toho odrádza zatiaľ.
Jak to máte s rezervacemi ve swingersklubu. Děláte jí pod skutečným jménem, nebo máte nějaké smyšlené?
Proč pod smyšleným? Není důvod mlžit.
No, já při naší první návštěvě ve Fantazy jsem v rezervaci uvedl plné jméno a pak jsem si říkal jestli není jiný zvyk. Člověk má tendenci si chránit soukromí, na druhou stranu tam reálně chodí i nahatý, takže jim musím důvěřovat.🤷♂️
Rezervaci děláme jen do Fantasy a někdy Desire,jinak většinou netřeba.Příjmení neudáváme,stačí jim jméno.
Používáme pravidelně. Obojky a vodítka jsou ve všech sw běžně k vidění.
To vodítko je, aby ti nezdrhla?
Také si myslím, že holku na vodítku můžeš přivést do kteréhokoliv klubu...
Určitě ano, jeden takový pár jsme viděli v Bunkru
Je někde seznam swingers akcí? Dekuju
Seznam akcí má každý klub na stránkách i s podmínkami ohledně oblečení,vstupného apod.A holku na vodítku můžeš mít celkem libovolně.
Děkuju a ještě jedna otázka, je v Praze nějaký NEJ club? Nebo naopak nějaký kterému s evyhnout? Díky
Za nás je nej Fantasy.Ale každý může mít jiný názor.Asi si budeš muset vyzkoušet co ti vyhovuje sám.

Dotaz na swingers...
Dotat