Nový vzhľad úvodnej stránky

Ste spokojní s touto novou vychytávkou?

Možno sa to takto nešťastne javí len nám, alebo nie?"Pre nás je táto novota či možno pre niekoho posun vpred, naopak krokom vzad" sme sami čo máme tento názor? Veď predsa, keď nás niekto či niečo zaujme, klikneme na profil a sekciu galérie, alebo videá, nepotrebujeme aby sa nám na úvod zobrazovali fotky penisov, nové videá, ľudí na ktorých by sme....... z určitých dôvodov ani neklikli, leda omylom, lebo občas sa stane, myslíme že predtým to bolo prehľadnejšie aj bez tohto zlepšováku, čo poviete? Poteší nás každý slušný názor *4* Veď možno sú ľudia, ktorým to práve takto vyhovuje, ale pre zaujímavosť *4*
Uff po dnešnom UpDate aplikácie mam zasa všetky dobré nastavenie preč.
Vidím iba videá cez celý display.
Ako by sa to dalo dať do pôvodného stavu?
Je to otras ale nechcu to vratit ako to bolo pobodne,skoda,mne to vadi,prekaza ako to je po novom
Ahoj, nie všetko nové je pekné a dobré....staré bolo maťom oveľa lepšie.
Inac to len ja mam ten problem ze mi namiesto fotiek ukazuje macky a psy? 😂najprv som myslel ze tu je len nejaka chvilkova akcia, ale uz to trva par tyzdnov🤦‍♀️
Vypni si slušný režim :-)
(To je na to, keď nevieš vydržať a potrebuješ četovať aj v MHD)
Akurat som na to pred chvilou prisiel 😁 ale dakujem
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Žiaľ vylepšenia sú zvyčajne také, ktoré viacmenej nikomu nechýbajú.
To co by viacerí uvítali je vylepšenie archivácie a prehliadanie správ. Chyba tam možnosť nastavenia filtrov. Tak výzva pre admina: dočkáme sa v budúcom roku filtra správ?
Katastrofa ten nový vzhlad....nove neznamená vždy zlepšenie
takto sa tu nariekalo pred osmimi rokmi na rovnaký problém a zvykli ste si

amateri.com/sk/forum/5313/novy-dizajn
Mam apku a na túto zmenu si neviem zvyknúť,prijal by som ak by to bolo po starom ako pred zmenou
Žiadnu zmenu som nepostrehol.
Zrejme preto, že v Appke to mám už dávno nastavené podľa svojich preferencií.
Zmena asi nastala iba u tých, ktorí majú zakladne nastavenie.
vieš oni to tu poniektorý nemysleli tak že v nadstavení si to možeš upraviť ako potrebuješ a nemusí mať vôbec problém tú novú verziu komentovať ale oni to mysleli vieš že ako nepriame obrazné pomenovanie celého problému ohladom tej zmeny ,aby sa oživil prejav a aby sa vyzdvihla niektorá vlastnosť javu aby vyjadrenie bolo názorné a obrazne ..to nadstavenie je tam asi len pre tých čo nemajú to íkvé a vedia ho použiť
Vôbec netušíš o čom píšu ostatný ako vidím.Nie je to v nastaveniach že by si nastavil čo sa ti má zobrazovať a čo nie.To predsa každý vie.
a preto mne to funguje a ostatným nie lebo to tam nie je a nedá sa to ...no čo už ked to nejde nech to nejde čo s Vami trápte sa zbytočne s ým čo sa dá za pár sekúnd vyriešiť
Si úplne mimo, nechápeš stále.Pekný deň želám.
si zober , že len kolko drístov tu kvoli ničomu ...už to je na zamyslenie že rieši sa tu úvodná stránka ...
šak to je na hlavičku čo tu sú za starosti je nová a hotovo a zmierte sa tým ked si neviete za pár sekúnd poradit sami tiež ti prajem pekný deň
Je to fórum predsa.Veď o tom to je.
no ved preto reagujem tiež to je také logické že ? prídám do fóra svoj názor na celú vec ..logika jak remeň ...postupne na to prídete na všetko
Že práve ty rozprávaš niečo o logike *3* ideš si stále svoje a ani elementárne si nepochopil, napriek vysvetleniam o čom sa tu točí *3*
On si pletie vzhľad stránky so zobrazením obsahu ktoré sa dá nastaviť v nastaveniach čo asi každý vie.
a preto prebieha táto diskusia aby ste sa to dozvedeli o čo tu ide
a zasa sme sa posunuli krok za krokom to raz bude mat koniec kde každý pochopí tú novú úvodnú stránku ...a jej zobrazenie v metaforickom prenesení do loigky a stavu súčastného
a svoje si tu ide každý diskusia kde si ide každý svoje sa ľudovo nazýva jaloviny alebo drísty vitejte v klube
*15*......................*15*
..............................
............*15*...........
*15*......................*15*
(editado)
Otras, otvorím stránku a hneď samé ciciny. Kua veď predsa sám si zvolím čo ma ako prvé zaujíma. *11*
Ľahko a jednoducho za pár sekúnd budeš mať čo ty tam chceš mať
Pre pána Božíka, ale v dobrom, niesi ty Matovičov brat, alebo nebohého pána Patroviča? Škoda mrhania energiou, radšej sa zasmejeme a povieme si bez urážky " aj na takých musí slnko svietiť, už nevysvetľuj, vážime si to, pekný večer *4**277**277*
to muselo dat ale spoustu práce přitom je to taková blbost

V nastaveniach v pravo v liste si predsa vie laždý nastaviť čo sa mu má zobrazovať ..ja som mužov zrušil a vidim iba ženy a páry je to dosť jednoduché zvladol som to aj ja tak musite aj vy jedine že by som bol so avojim vzdelaním nízkym asi vyžšie??? Jednoduchý klik pár sekun a budete tam mat čo vy chcete....držím palce nech to zvladnete
V nastaveniach v pravo v liste si predsa vie laždý nastaviť čo sa mu má zobrazovať ..ja som mužov zrušil a vidim iba ženy a páry je to dosť jednoduché zvladol som to aj ja tak musite aj vy jedine že by som bol so avojim vzdelaním nízkym asi vyžšie??? Jednoduchý klik pár sekun a budete tam mat čo vy chcete....držím palce nech to zvladnete
Moje vzdelanie ťa nemusí trápiť, to tvoje je zrejmé z tvojich fotiek a že si vyšiel z teplárne a zastávaš svojich je evidentne zrejme. Ani nedokážeš pochopiť o čom sa tu bavíme. Nepotrebujem si tu nič nastavovať len je logické, tak ako pri iných stránkach rovnakého zamerania že sa mi nepodsúva niečo o čo nemám záujem, ale to je asi tým progresívnym myslením u teba.
Aj tak sa da vo fore zareagovat ked niet uz argumentu vynadat a mysliet si svoje aj ja to tak robim všetci sme tu rovnaky som presne jak ty vitaj v mojom klube
A ty si už čo iný, prepáč si v poriadku? Veď to si už písal, ešte raz vysvetlíme, keďže nevieš pochopiť metaforu " ide práve o tie obrázky a videá, my tam nechceme vidieť žiadne obrázky žien, alebo mužov, alebo párov" to že ty to tam chceš vidieť, lebo je to stále niečo nové na vy...... *49* onenie *71* je dobré pre teba, ale nie pre všetkých "my keď chceme kuknúť a niečo zaujme, klikneme na videá, alebo fotografie" ono už by to pochopilo asi aj dieťa! "Pre nás je v tých tvojich nastaveniach reálne jediné, prepnúť si qvázy na slušný režim, kde nám vyskočia psíkovia a mačičky" igen? Slušne ďakujeme za názor a prosím, už nič nevysvetľuj *12*
Súhlasím,mám podobný názor.Ani si nechcem predstaviť,že je niekto pri mne,niečo rieším, nedopatrením kliknem na amatérov a zobrazia sa mi také obrázky.*3*
Asi by bolo vhodne, aby si prestal komentovat, lebo si uplne mimo temy. My sa tu nestazujeme na to,ake albumy/videa sa ukazuju, ale sa stazujeme na to, ze sa vobec ukazuju. Dalsia vec je ta, ze mnoho ludi sem chodi cez inkognito rezim a ty padom sa nastavenia neulozia.
Toto je forum a diskutujeme o tom prave som to vyskusal odhlasit sa ze ako to vyzera ked nie som prihlasený a ano vzera to tak aky obsah to má je to server o sexe a ludi čo ho maju radi a ked sa to niekomu zobrazí hned je v obraze co je obsah tohto serveru ci bol zamer tymto prilákat viac nových užívateľov je otázka už na tvorcov ale toto je celosvetova zaležitosť a my s tym nič neurobime len to prijat
Tu nejde o to, kto ma rad sex. Tu ide o to, ze tymto krokom si paradne znizili navstevnost. Lebo omnoho menej ludi sem pride cez den. Uz sa len tak neprihlasia z prace, MHD a podobne. Potom mozno adminov/tvorcov napadne, ze to prepiskli.

Mimochodom, celosvetova zalezitost. Nerobia to nahodou z Ceska?
Najdi si na google maps co sa nachadza na adrese ktora tu je zadana a pochopis o com to tu je
No vidíme že sú ľudia ktorí to chápu *3* že pointa, či metafora" je práve v tých obrázkoch "*24*, nech si človek nadstaví čo chce a čo nechce pozerať, vždy v úvode vyskočia obrázky a keď nemáš práve úplné súkromie, môže to byť dosť nepríjemné *114*
Presne tak som to myslel.Diskrétnosť,súkromie.To nie je o tom,čo si viem,alebo neviem nastaviť.
Zmena od zmeny to vyzerá horšie a chaotickejšie...
Ano to mas pravdu, v tychto nastaveniach ako píšeš si moze kazdy nastavit resp.vybrať aky obsah nechce sledovať. A twn sa mu samozrejme zobrazovať nebude.
ALE, cela debata tu je o tom, ŽE kym nie si prihlasený, t.z. že ak kliknes na stranku s tym ze sa idws prihlasit, vyskakujú ti rôzne albumy, co predtym nebolo. A toto je ta zmena co tu kritizujeme. A ziadne nastavenie v menu ti v tom nepomozes, lebo stránka nevie ci sa ideš prihlasiť ty, alebo niekto iný.
No to bude tym ze tato stranka a jej obsah je prave otom co sa tam zobrazuje keby sa tu varilo bude tam zobrazene jedlo
Naozaj mi chceš povedať, že admin či majiteľ webu si po dlhych rokoch všimol o čom je táto stránka? Tak rýchlo urobil zmenu*22*. Prečo to zmenili a co od toho očakavajú je otazka na nich.
tu sú náreky na rovnakú problematiku pred osmimi rokmi

nariekate zbytočne zvyknite si
Tebe sa asi paci, ze ti ako prve udrie do oci niekoho penis!!!!

Tebe sa asi paci, ze musis pristup na niektore albumy kupovat a tym padom platit adminom mesacny plat!!!!
Zvykneš si a neodideš odtialto..budeš tu stále a budeš to brať tak ako to je a ked zas pride niečo nové tak zasa budeš nespokojný a furt dookola stým sa zmier tak to je ...Štastné a Veselé prežitie novej verzie
To si myslíš len ty, že tu budem.

Ani sa nenazdáš a tento profil nebude minimálne prihlásený ako väčšina starších profilov.
Mne to je jedno ci tu budete alebo nie ale stranke to nijako neubliži ludia odchadzju prichadzaju ved si pozri kolko denne je novych
tieto zmeny sa dejú aj sa budu niekde vo fore v historií je ako tu nariekali pred niekolkími rokmi na to ako sa to zmenilo vtedy zvyknete si a šmitec nariekat tu nad takouto hluposťou je zbytočné a absurdné
Áno to sa dá, nevieme aké máš vzdelanie a IQ, aj keď to nieje o vzdelaní " akurát si nepochopil,, myšlienku" ktorú tu pochopilo až napodiv dosť veľa ľudí, pán múdry, keby nám išlo o to čo tu opisuješ ty a dávaš návod, tak sa tu pre zaujímavosť nepýtame " Držíme palčeky, snáď pochopíš *4*
Je to jednoducho jednoduché zvladne to aj taký blbec bez IKVE ako som ja plakat za starou verziou je zbytočné treba si upravoť novú tak aby to bolo pre vas ok ina cesta nie je nehladajte vo všetkom stále chyby a problémy
Staré bolo prehľadne toto je zle.....
Táto zmena je zlá veru.Tiež sa mi to nepáči že po prihlásení vidím hneď niečo čo nechcem vidieť.
Za mňa rovnako, celé zle. Najskôr som si myslel, že je to nejaká technická chyba. Ale vidím, že nie. Dokomca ani neviem, ako si to môžem zmeniť v tých nastaveniach.
Nepáči sa nám to vôbec,je to hrozné.

rovnaké drísty pred osmimi rokmi treba si zvyknut a je to u
Keby sa dalo nastavit co sa ma zobrazovat defaultne, a nie len same d1cky.
V aplikacii to nastavis ako to chceš mať.
Dá sa nastaviť, aby mi nevyskakovali tie galérie aj v prehliadači ?
Hľadal som a nenašiel ...
Ďakujem
To neviem. Daj si appku do telefonu a mas pokoj.
Duplicita.................... (editado)
Iba v krátkosti…táto zmena, úplne Zle.
Nie sme tu jeden “piatok”,…tak vieme posúdiť,,..z tohto portálu sa stala obyčajna “ŤEPLÁREN”,…samozrejme nič proti LGBTI,….robte si svoje,….no tieto hovná ,..*49**49**49*´,…tu zasierajú všetkú kultúru,…
Tak si to zmeň v nastaveniach a vybavené 😎
Porad ako?
Chcem úvodnú stránku, kde budem vidieť nové albumy resp videa obľúbených, samozrejme náhľad s jednou fotkou a symbolom videné.
Ak máš Android appku tak hore panáčik a si v menu prejdes až dole. A tam je Nastavenia aplikacie..Tam nájdeš Úvodná stranka a tam už budeš vedieť 😉
takze apka sa moc neujala a takto ju potlacia hore ?
Ale dik za radu.
Presne ako vravíte za mám posun k horšiemu.
Presne tak, je to des. Z prehladnej stranky sa stalo "toto". Pali ma zaha, ked na to pozeram...
Jeden veľký hnus toto. Presne ako píšeš, koľkokrát otvorím stránku vždy sa tam pretŕčajú fotky alebo videá o ktoré nemám záujem ani omylom. Keď to nezmenia, budem hľadať niečo iné.

pred osmimi rokmi ste takto tu nariekali o tom istom a zvykli ste si
takto sa tu nariekalo pred osmimi rokmi o rovnakom probléme a zvykli ste si

Mne osobne sa to nepaci a ani mi to nepride ako nejake vylepsenie. Pri prehliadani cez Pc by som to este nejak asi toleroval, aj ked asi by som si na to musel dlhsie zvykat, ale v telefone to je maximalne neprehladne. A hlavne je uplne odveci vidiet, ze niekto napisal novu poviedku, ked som v podstate ani niekdy ziadnu na tejto stranke necital, alebo vidiet prve styri fotky z akehokolvek albumu. Zbytocne musi nacitavat veci, na ktore nie som zvedavy. Stary vzhlad stranky bol lepsi.
nepaci sa mi to. asi sila zvyku. co ine ostane
A ako ? Nech hladam, ako hladam, nastavenia uvodnej stranky neviem nikde najst...

Je mozne nastavit si vzhlad tak, ako bol ?

cize nahladova 1 foto galerii v kategorii :

najnovsie fotoalbumy
fotoalbumy mojich oblubenych, atd ?