Sex dolls

Pojďme se bavit o sex dolls

Dobrý den,
je tu někdo, kdo má doma svou sex doll nebo byl někdy v podniku, kde se sex dolls pronajímají? Měla bych ohledně toho pár dotazů ze zvědavosti.
Moc děkuji za případné odpovědi, klidně pište rovnou do soukromé zprávy, pokud nechcete komentovat tady.
Já mám spíš otázky do pléna, bez odsuzování. Když už někdo takovou pannu má, jak probíhá údržba a uskladnění?
Řekněme....došukám...co pak? Má to vyndatelnou piču a ostatní otvory (představuju si něco jako vyndatelnou flashlight) abych je zanesl do koupelny umýt nebo ji tam musím zanést celou a udělat jí klystýr?
A pak, když je teda zase jako ze škatulky a dáte ji třeba na týden bokem....dodává se k tomu nějaká...já nevím, "rakev"? Nebo něco? Nebo ji prostě poskládáte a zavřete do skříně?
Na první otázku bych se mohl samozřejmě podívat na stránky prodejce nebo google, ale upřímně mě na oba dotazy zajímají spíš názory již "zajetých a znalých" majitelů a jejich zkušenosti a zažitá praxe.
No jako je to trošku bizár, ale ....

Všichni víme, že jak to má pyču nebo turbo, tak s tím budou dřív nebo později dost drahý problémy :))

Tohle by mohlo být takový dost jednoduchý řešení :) Jen nevím kam bych to dal, a jestli by se s ní manželka dokázala kamarádit...

Jako kluci fandím vám, každej by měl mít takový hračky, který ho bavěj.. ať jsou to auta, kvéry, nebo panenky. je to celkem jedno :)
Ahoj měl jsem doma sceletonová kostra tpe myslím 173 vaha byla kolem 22kg
Výzva stále trvá. Pokud je někdo, kdo má zkušenost s návštěvou podniku, který sex dolls pronajímá, nebo má někdo doma svou vlastní sex doll, prosím, ozvěte se mi. :-)
Trochu unáhleně jsem si jednu pannu zvanou Lilly pořídil . Je asi 150cm, 20kg, ohebná klouby nastavitelné, moc hezky provedená z TPE. Už jsem ji několikrát ojel a se mnou i jeden kluk tady z amaterů. ovšem s kondomem a to z hygienických důvodů, to čištění je dost namáhavé. Rád ji tady nabídnu za nějakou nízkou cenu s odvozem, který si musí zájemce zajistit, tu krabici na ni mám.
Počkej to chceš jako říct, že sis pořídil šukací pannu a abys nehonil silikonem sám tak přišel ještě jeden chlap a honili jste silikonem spolu? A k tomu jste si vzali kondom? Já moc lidi nesoudím ale celkem bizár na někoho, kdo píše, že je hetero.
Ja byl přímo v Praze v tom podniku😉
Tak poreferuj, zajímá mě to, chci to taky zkusit
Mě by zajímalo, jestli to má za ty prachy nějaké vyhřívání, vibrace apod.
vyhřívání k tomu dodávají zasuneš skleněnou zkumavku a ty to zahřeje.
To si můžete dohledat na internetu, jsou různě pokročilé typy panen. Aktuálně hledám lidi, kteří s tím zkušenost už mají...
Kurýr přivez krabici, táhnul jí z dodávky a ptá se - co v tom je činky? *3* jj, něco takového.
Je to Yara, asi korejka, krásná. Přiměřená prsa, v nabídce byly i s prsy předimenzovanými ale štíhlé jako proutek. To se mi nelíbí. Nemá žádné ochlupení, jen řasy. Tři paruky, blond, zrzka a černá - ta jí sekne nejvíc. Do krabice se vešla vcelku, protože má všechny klouby. Pouze hlavu má odšroubovanou.
Přepravní poloha jí asi moc příjemná nebyla. Má i nehtíčky a odesílatel jí vybavil malým trojúhelníčkem látky jen přes klín + jakási košilka a kus deky.
Šel jsem do KIKu a nakoupil jí nějaký legíny, halenky, ponožtičky a bačkůrky. Taky nějaký šmuky, hodinky.a krásnou kabelku.
Umí sedět, klečet a taky stát. Mám rozlehlej obývák a v rohu bezprizorní sedací soupravu. Tak jsem jí tam usadil a čeká na mě až se vrátím z terenu.
Po pár dnech se mi zdálo že je nějak smutná, když tak sedí celé dny sama doma. Objednal jsem jí tedy společnici - Miju, to je švédka, má větší kozy ale je menší, cca 160cm (Yara 165cm) i Mija má 3 paruky a vlastnosti stejné jak výše uvedeno.
Holky mají železnou kostru a tělo z nějakého balistického matroše, vcelku příjemný povrch na dotyk.
Jsem sběratel panenek, mám jich asi 100. Tyto dvě mojí sbírku vhodně doplňují. Sedí na vlastní starožitné sedačce, vyfintěné a že jsou dvě tak už jim snad smutno není. Akorát ty menší co na ně shlížejí z polic jsou asi trochu nasrané. *1*
Nebudu lhát že jsem s nimi nezkoušel souložit - zkoušel, ale protože mají pochvu, análek i pusinku malé stálo to za prd. Mě to nechybí a holky nic neříkaj, tak je to asi OK. *397*

No aaaa....jakože pokud to člověk nemá primárně na sex tak co z toho vlastně má? Jakože ti teda sedí doma na židli a čumí do blba? To mi přijde jako dost bizár, až strašidelné.
Zdravím! Píšu Vám soukromou zprávu. :-) Moc děkuji za sdílení!
Hendy66
Hendy66 Inativo 3 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
A podařilo se to už vyzkoušet? :-)
Hendy66
Hendy66 Inativo 2 ano atrás
To nevím, já ji nemám, ale četla jsem webové stránky jednoho českého podniku, který je nabízí k pronájmu a prý se to řádně dezinfikuje.
Ano není problém chce to trochu snahy, je na to systém údržby.
Chtěl jsem ti napsat, ale nemám VIP
To je zvláštní, nic takového jsem nenastavovala, musím se podívat, aby byli všichni schopní mi napsat. Píšu ti zatím já.
Co třeba si takovou silikonovou krásavici koupit společně a pak s ni na gang bang a bukkake akce uplně rozmrdat?
Můžeš s ní dělat co chceš neprotestuje.
Píšu tedy také soukromou zprávuu... :)
Ahoj, nejde ki ti napsat zprávu. Ozvi se mi
Ahoj, píšu soukromou zprávu tedy
Ono to bude horší zda se někdo veřejně ,,přizná,, někdo to odsuzuje jiný ne. Ale naštěstí každý může odpovědět soukromou zprávou. Já sám asi ne. Možná s partnerkou kdyby to chtěla. Nové a realistické technologie vstupují do intimních potřeb... My teď máme novou ,,hračku,, a jak si to může člověk naprogramovat a zkoušet na tom druhém je to celkem zábava a takové zpestření. Ale do sex dolls to má daleko.
Já právě doufám, že je tohle dost anonymní prostor, nikdo tu nemá své opravdové jméno a kdyby někdo tu zkušenost měl, tak mi právě napíše soukromou zprávu.. Ale je pravda, že se asi člověk trochu stydí.
Záleží jak to tu kdo má. Někdo je tu za anonymním jménem schovaný, jiný tady zas se schází či udržují jiný kontakt. A ty už mezi sebou dokáží přiřadit nik profilu ke jménu či fyzicky tu osobu poznat.
I když já jsem se sem vrátil po x-letech a musím říct, že před 15 lety, kdy jsem amateri.cz objevil to tu bylo jiné... spontálnější a živější.
Nepochybně. Je to jako stěhování oběti v detektivce, pozor na sousedy.
mohu potvrdit mám jen 20kg těžkou a i tak to je dřina, když je člověku přes 70.
To věřím, ono to pár kilo váží. :-) A asi nebude snadný zabalit to. Ty s tím nemáš zkušenost?
proto ji tu chci prodat . nerad bych, aby až třeba mě povezou do nemocnice, moje vnučka nebo syn ji našli.
....Japonci jsou kapitola sama pro sebe.... hlavně mladší generace.... buď v práci nebo konzumovat vše do plných 😄, hlavně v městě asi moc klasicky nerandí jen paří s technologiemi 😄