Wellness pobyt

Poradí niekto wellness?

Chceme ísť medzi sviatkami niekam na 2 noci na nejaký wellness pobyt (neobmedzený vstup do wellnesu). (bazén s teplou vodou, sauny, vírivka) Poradí niekto nejaký? Nie východ slovenska. Ďakujeme za odporúčanie. R+M.
Ahojte od 15.1 permon niekto zoznamit
Cca 120km od BA je v Maďarsku Bukfurdo super fkk wellness uprostred termálov
najdeme ? je tam len to jedno wellness ?
aké to tam je plánujeme tam niekedy ísť
Ahojte, neviem či to sem patrí,no nemá niekto skúsenosti s kúpeľmi Brusno?Dik za info
Ahojte, cez víkend budeme s manželkou vo wellness Brusno -Caracalla spa. Hľadáme pár na spoločnú nahotu. Pridá sa niekto?
Nechystá se někdo náhodou tento víkend 22-24.11?
Nepoznám, konkrétne máte na mysli možno ten ich nový vybudovaný komplex Caracalla Spa? Ten vyzera dobre. Len ma odrádza to čo vidím v pravidlách. Nie je tam spomenuté nič o tom že ľudia by nemali brat plavky do sáun. Čiže to zrejme nezakazujú. V jednej z recenzií čo som našiel sa na to aj niekto sťažoval že je tam len jeden plavčík pri bazénoch ale nikto už nepozerá čo sa robí v saunach a videl tam niekoho v plavkách. A preto sa obavám že sa tam nebude ani dodržiavať pravidlo ktoré ale majú na stránke že tam smú len 15 rokov a viac. Zrejme tam budú pobehovať aj male deti. Ale ak sa nájde niekto kto tam bol tak si aj ja rad prečítam jeho názor na ten wellness, keďže je to nové a celkom pekne podľa fotiek.
Afrodita Rajec....vrelo odporúčame, super
Ak je podmienka len že to nesmie byt východ SK a nevadí trochu vycestovať tak určite Maximus v Brne ak ešte budú mať takto na poslednú chvíľu voľne izby. Ale volal by som na recepciu a nie cez booking a podobne stránky. Mne naposledny booking napr tvrdil že nie sú voľne izby a keď som im zavolal tak nebol problém na ten dátum dostať izbu ktorý som potreboval.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Skúste Afroditu v Rajeckých Tepliciach.
Nie je za co. Ak na SK, tak potom ma uz napada len Permon ale to je teda este vychodna cast SK.
Ale tak hadam sa vam nieco podarilo najst aj ked na poslednu chvilu.
My chodíme do dudiniec... hotel hviezda
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ahojte my chodievame Rajecké Teplice
Čaute...bol niekto,alebo ide do Galicia Nueva-zamocky hotel.Dik za každé info