Taky jsem měl ten problém. V roce 2008 jsem zašel do erotic city (nebo stačí e-shop) tam se prodávají krémy a gely na prodloužení erekce. Já nabral na prst, promazal žalud a dirku na žaludu a super. Nemoh jsem se udelat
Na tvém místě bych se v tom obchodě taky neudělal...
;)))) ja to v obchodě koupil ale zkusil to doma
Buď rád, že se uděláš. Mě už to půl roku nejde vůbec. Můžu klidně celou noc a stejně se neudělám.
Nesnaž se zbytečně orgasmus oddalovat, kazíš si zážitek. Jen prostě partnerku připrav na fakt, že se uděláš při předehře a pak můžete pokračovat dál. Pokud se ti tvoje holka líbí, neměl bys mít po orgasmu žádný problém ho postavit znova. Třeba ti ho jen trochu rozkouří, ty ji přelízneš a můžete vesele prcat. Po prvním orgasmu už další kola budou určitě trvat mnohem déle. Věř mi, funguje to a nemusíš aspoň stresovat.
Co je brzy? Postaví se ti potom znovu? Protože první milování po setkání je vždycky rychlé. Jestli se ti potom postaví l, nevadí, oba do sprchy a další kolo si užijete společně.
Za mě klidně rychle a opakovaně, než dlouho a chlap se nemůže udělat. To je neštěstí!
Za mě klidně rychle a opakovaně, než dlouho a chlap se nemůže udělat. To je neštěstí!
konečně to někdo chápe, ja si uziju prvni rychly orgac behem redehry a v zapeti mizeme vesele pokracovat a prcat do aleluja. a tady to nikdo nechape a vsichni se hadaj, jak bych tu napsal nevim jakou sracku
Zcela v pořádku, smysl sexu je se udělat. Naši předci si fakt čas neměřili, odtáhli ženu do jeskyně, dali ji dvacet vteřin a šli dál.. Takhle je to nastavené.
takhle je to správně
Zkus požít menší množství alkoholu. Pivo raději ne, ale víno nebo destilát většinou zabere. Podstatné je odvést pozornost mozku od toho nejvzrušivějšího místa a při souloži se třeba líbat, cucat bradavky, nebo jí žužlat ouško.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Malé množství alkoholu si musí vyzkoušet každý sám. Dávka je individuální. Odpoutání pozornosti jsem myslel od toho nejvzrušivějšího. Pokud je pro tebe spouštěčem ejakulace např. pohled na vyšpulený zadek, tak je lepší misionářská poloha třeba s líbáním. Líbání je přece taky hezké. A pohled na vyšpulený zadek si užiješ v dalším kole. Opakuji, je to jen příklad. Pokud se jí budeš dělat do pusy nebo na kozy, tento stereotyp ji po čase bavit, řekne si co jsi za blba že ses nic nenaučil a začne hledat jinde. Stereotyp je zabiják sexu. Pokud se nenaučíš ji něčím překvapit, nenaučíš se zpetřit sex, staneš se nudným a nepotřebným.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ještě dodám, že zamlada jsem na tom byl stejně jako ty. Časem jsem se vypracoval tak, že i ženy které se udělaly jednou denně, některé dokonce jen jednou týdně, se se mnou udělaly během první šukařky třikrát. Jedna si dokonce schválně otvírala ložnicové okno, aby její orgastický řev slyšely všechny konkurentky na sídlišti. Pak vznikl další problém, jak se jich zbavit. Tento problém ale teď určitě nemáš.
Nerozčiluj se. Několik lidí ti tu nrzávisle píše, abys myslel na něco jiného než svoji nadrženost. Proč by tě měla mapoprvé holka udělat? Protože neumíš ovládat svoje tělo? Chvíli ji to možná bavit bude, ale co pak až ji to bavit přestane: Není lepší se něčemu naučit a to bez farmaceutických pomůcek tak, že ji vyšukáš napoprvé tak že bude zpívat vysoké cé a bude si chtítpokaždé ten úžasný orgáč zopakovat? Nehodlám s tebou diskutovat, chtěls radu, máš ji. Když rady zkušenějších budeš ignorovat, nikdy se z tebe ozdoba dámských ložnic nestane. Zůstaneš chudákem, kterého bude žena podvádět s někým kdo ji dokáže udělat pokaždé a hned napoprvé.
xo je brzo? a preco by mal byt normalne nespravit sa 30min?
Cau, ja pouzivam Emla krem koupis ho normalne v lekarne, jinak musis si to nak odzkouset, nekdy kdyz to snim prezenu, tak mam problem se vubec udelat. Jinak bez nej jsem hotovej do 2 minut max.
A pro velký, vlastně pro malý, úspěch se toto téma opět po pár měsících opakuje...

Moc brzo se udělám
Fungují prášky nebo gely ?