Hygiena/ sex...dotaz na ženy.

Dotaz na hygienu

Holky, ženy, dámy....sorry za tohle trapné téma, ale nemám se kde moc zeptat...

Doma vše v klídku, na peníze si nestěžujeme, bydlíme ve svém, rodina v pořádku ( v tom tedy nějaký blok nevidím)

Problém? Mám partnerku, krásná baba, v sexu vše ok....ale...poslední půl rok je očistec...do sprchy se podívá 2-3 týdně, upraví se,jen když k někomu jedeme a vzhledem k tomu, že je nám lehce přes 30, mi přijde frekvence sexu 1-2 za měsíc fakt málo...přijde mi,jak když to sabotuje..

Otázka? Kolikrát je pro Vás týdně normální se osprchovat/ umýt a stejně tak, je takový intimní život za Vás ok?

Díky
Viděla bych to na nějaké psychické problémy, to pak člověk není schopný i základní hygieny. Není problém v tobě a tvém přístupu? Už jen to co napsal, že s tříletým dítětem není honička. Ehm...asi patříš mezi chlapi co nemají představu jake to je starat se celý den o dítě. Zaplať ji na víkend welnes a ty doma funguj místo ní - vaření, úklid, dítě... Jak moc jí doma pomáháš a jak často si bereš dítě ven apod.?
A neprijde ti divny ptat se tady, misto toho aby ses zeptal ji?? Jinak, dicela mi na tohle tema nahrava jiny vlakno tady amaterech ve forum od elaluly :D muj partner ma profil na amaterech ... *295**3* (editado)
A na profilu informace svobodny :D? Jasne, vlastne sem nechodis a je to urcite z doby, kdy jsi byl nezadany :). Doma to na pohodu vidis mozna jen ty. Nejspis ti na neco prisla a proste resignovala, protoze od tebe nemuze momentalne odejit.
Nevím jak souvisí frekvence mytí se sexem, mě ta moje voní i kdyby se nesprchovala týden, to je asi individuální. Já se sprchuju každý den, jednak kvůli práci a taky kvůli sportu, ale u ženy to nevyžaduju, čištění zubů a základní hygienické návyky jsou samozřejmostí. Já se s ženou o všem bavím a vždy se snažíme najít společné řešení, pokud by to tak nebylo, nemá smysl spolu zůstávat.
Rezignovala. Staras se o ni? Ptas se ji, jestli nechce s necim pomoct? Navrhl si ji nekdy, ze pohlidas deti, aby mela cas si sama nekam v klidu zajit nebo s kamoskama? Beres ji na vecere nebo kdy naposledy si ji prinesl kytku a rekl, jak je nadherna a ze ji moc milujes?

Na tomhle hodne zalezi..
Ne nadarmo se říká, že žena je jako květina. Je třeba se o ni starat, aby rozkvetla. A upřímně by mě zajímal názor z její strany. Každopádně mi to přijde jako další vztah co odumřel kvůli dítěti. Jak jste řešili péči první dva roky? Jela 24/7 ona a ty práce nebo jste si někdy sehnali hlídání a udělali večer pro sebe? Nebo ses nabídl, že na den převezmeš péči ať si užije den klidu pro sebe? Nechci soudit, ale ženské často rezignujou na vztah a snahu právě proto, že se starají nonstop o děcko a chlap "živí" rodinu
Prostě rezignovala. Nechce se jí nic kvůli tobě, sobě, považuje to za ztrátu času. ke fakt, že já se aspoň osprchuji jednou denně, základní hygienu provedu, ale nedělám nic navíc.
Normální je mejt se každej den. Sprchuju se dvakrát denně. Večer, protože to dává smysl (špinavá po celým dni do peřin asi ne) a ráno, abych se probrala, nehledě na to, že člověk spí minimálně tejden v jednom povlečení a to ke konci už taky není běloskvoucí, tak když se v tom celou noc válím... Někdy i přes den, kdyz je to náročný v práci, přijdu z lesa... Člověk se nemusí drbat od hlavy až k patě a používat tisíc přípravků, ostatně já se krom vlasů taky myju jen čistou vodou, ale 2-3 tejdně, to je ženská čuně, to pardon.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Mozna by bylo lepsi rict hele ja sem ten prach na tech polickach utrel.... *329*
Jen taková kontrolní otázka, je na rodicaku? A ke zbytku. Říká se, že sprcha nemá být denně. Stačí obden, ale denně umýt ten základ. Jako v létě si ho upřímně neumím představit, ale asi to někteří lidi zvládají. Frekvence sexu by mohla být vyšší, ale tohle ovlivňuje hrozně moc dalších věcí. (editado)
Jo je...ale máme tříleté dítě, to už není stres a taková hoňka jako v roce nebo ve dvou...
Hele trošku nesouhlasím...prcka každej večer chystám já ( koupel a večeře) takže o času to úplně není ( jen můj názor)
Hele samozřejmě jsem to zkoušel, ale jinou formou....koupil jsem ji kosmetiku nebo jen tak pronesu, že koupel byla skvělá, že vše že mě spadlo...ale bez odezvy...a dožadovat se sexu mi přijde pod úroveň...
Vůbec ne....ne prostě když přijde den D, tak je vše skvělý ale jinak ne....navíc tady prakticky už nejsem aktivní, přihlásil jsem se po x měsících, jen kvůli dotazu, přišlo mi to jako dobrá platforma
No právě, že jsem z toho v prdeli...a nevěděl jsem jestli jsem já citlivka nebo je někde něco špatně....navíc já jsem přesný opak...minimálně 1 denně sprcha někdy dvakrát....díky