bolesti při sexu a po sexu

přítelkyni bolí sex

Zdravím i když pochybuji o tom že mi někdo poradí ale zkusím to.takze hlavní problém je v tom že přítelkyně má bolesti když chci zasunout penis do vagíny.. po delší době pomalého zasouvání se podaří ale po aktu si stěžuje na bolest břicha!! Byla na visetrenich a vše v pořádku takže se ptám není třeba problém ve mě?setkal se s tímto už někdo?
Tak tu mam další zahadu.. dnes při sexu... Prve jsem lizal.. krasne otevřená a i "tekla" nejprve ja na ni a zasunul jsem, opatrně.. vsiml jsem si ze parkrat citila malou bolest.. sel jsem na to hodne opatrně abych ji neublizil!! Pote sla ona na mě a kdyz slezla tak jsem mel sulina celeho od krve.. nechapu!!! Vzruseni tam bylo u obou na maximum!!! Ale proč ji to pořád bolí?? Proč ta krev? Kdyz kramy ma dostat cca za ctrnáct dni!! Ja už nevim co delat!!!
Endometrióza

https://cs.wikipedia.org/wiki/Endometri%C3%B3za
Pokud ji nenasli nic fyziologickeho, je to jasny vaginismus. Nastudujte si o tom neco.
Děkuji zkusím si něco pročíst a uvidím zda se to shoduje.. vážně děkuji za rady
Jestli byla na vyšetření tak to asi nebude ten případ, ale kamarádka mi říkala, že má zakloněnou dělohu a má třeba problémy, že ji některé polohy bolí. Prý jí řekli, že by to šlo spravit operací, ale pokud by měla dítě, tak by se jí to zase pravděpodobně vrátilo.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Za tu dobu už byla hodně krát na ginde a podle testu vše ok
otázkou je ale jestli gynekologovi řekla, že má bolesti při sexu. Mě osobně to nepřijde normální, když bylo dříve vše o.k. a ted je problém. Doporučuji navštívit urologa.
V tobe urcite problem nehledej, spis nebude spravne naladena na sex a uvolnena ....