Ahoj já si myslím že šířka je lepší alespoň mi to říká kamarádka a to nejsem úplně malej
Já taky raději širší. Jednou jsem měla 28cm to bylo opravdu už moc.Kamarad má 22 a širší super
28 cm jsou průměrné boty 😁
Celkem bych to chtěl vidět.
Celkem bych to chtěl vidět.
Ano byl to šok když jsem ho. Viděla a to jsem si myslela že kamarád je velký
Věřím. Slušný dělo. To až asi bude citit.
Nechtel bych se s tím tahat 😁
Nechtel bych se s tím tahat 😁
Ano bylo to náročné byl mladý a chudák mic nevěděl co s tim
Já mám ráda radši širší než velke měla jsem možnost vyzkouset 25cm a můžu říct že to celkem bolelo ale menší a širší mě vyhovuje i když jsem baculka mám manžela ten má jenb14cm a jsem spokojenější než když by měl 22cm
Ahoj. Mám také širokého, 6 cm ale jenom 13 cm a ženám vyhovuje.
Šířka 🙈💋ať tam jezdí na těsno a krásně pomaličku ať z té dírky krásně kape
Řekl bych, že co mám to mám a nic s tím neudělám - extrémy na obou stranách (Big John vs. něco jakože tam je, nebo žížala na zahradě vs. salám vysočina) 

Každý muž by měl být spokojený s tím co má a pokud se partnerce nezdá jedna poloha, jistě se najde druhá, která bude naprosto vynikající, aneb i s malým kašpárkem . . . však to znáte.
Mimo to, mám teda o chlup větší, než je středoevropský průměr, ale nikdy na tohle téma nepadlo ani slovo, naprosto dostačující
Každý muž by měl být spokojený s tím co má a pokud se partnerce nezdá jedna poloha, jistě se najde druhá, která bude naprosto vynikající, aneb i s malým kašpárkem . . . však to znáte.
Mimo to, mám teda o chlup větší, než je středoevropský průměr, ale nikdy na tohle téma nepadlo ani slovo, naprosto dostačující
Víceméně souhlasím, ale nevím co na tvůj post říkají chlapi s mikropenisem :-D
I s takovým se asi dá, jenom to pak se ženou není ukrutná píchačka, ale spíš takový polomáčení, šudlaná 😄 Někde jsem četl, že teoreticky stačí i polovina toho evr. průměru (viz Asiati) - ale zase záleží, kdo a s jakým vybavením ten článek psal, že jo 😁
Ze své zkušenosti, alespoň co mám s dřívějšími milostnými vztahy a nyní v mém 10let trvající vztahu s ltx přítulkou musím napsat, že vše má své pro a proti. Ono nelze přesně specifikovat, jaký tvar, délka, šířka jsou optimální. Délka by však zajisté měla převažovat nad šířkou. Lidé jsou různí a každý má svou kompatibilitu. Někomu vyhovují delší a užší, někomu kratší a širší. Já mám ty zkušenosti, že drtivé většině holek, žen jsem přišel až hodně široký a do jisté míry i dlouhý. Pokud došlo na intimní kontakt, pak na doraz to bylo i nepříjemné. Mít velkého ptáka neznamená být o to větší chlap, byť mnohé ženy se rády dívají, když výbava jejich milence nebo partnera je dostatečně viditelná už z dálky a nabudí to tak tu správnou atmosféru. Také ovšem nesmí chlap být tele a musí svůj " Boží dar " :-D umět používat.. PS: Není pták, jako pták ..
(editado)
Je to u každé ženy variabilní. A stejně záleží, zda má žena orgazmus vaginální, nebo přes klitoris. V druhém případě vám kvantita moc nepomůže.
Délka tak 18-19 je nejlepší, šířka asi bych řekla, že čím širší, tím lepší. Nezažila jsem ještě, že by byl někdo moc široký, že by to vadilo. To spíše vadí velká délka. Ale když je moc tenký, to je průser...
Ano když je tenký jak říkám jak když proutek štáře v úlu...to je k ničemu pro mě jako ženu!!
Napismi😃
Mám co se ti líbí a nebudeš litovat
Mám co se ti líbí a nebudeš litovat
Tak zalezi jak velkou mas jeskyni ty ze... jesli to neni jako hodit salam do chodby...
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Do metru mi chybí dobrých 80 cm, tak asi délka 😄
A není to vlastně jedno?
Co mám, to mám.... 🙂
A není to vlastně jedno?
Co mám, to mám.... 🙂
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ale jak říkají některá děvčata: to je sice pravda, ale když ho tam necítíš, tak si ho tam nevymyslíš.
Já osobně preferuji šířku. Pěkně vyplněnou kundičku. Délka mi partnerova v určitých polohách nedělá dobře natož aby býk ještě delší to ne. Ale je to člověk od člověka každý to má jinak.
Moje bývalá manželka si zvykla na prý docela dost široký penis... Ale v momentě, když jsem jí ho dal do análu,tak to už nedala. Byl na ní hodně široký.
Mám ho 18cm šířka 5cm ale nejdůležitější je co snim umíš a jak ji to udelam😘
Neměří se šířka ale obvod, péra nejsou idealně kruhová. No, a někdy může stát, že je obvod větší než délka.
Ano, mám raději větší obvod než délku, k tomu náležitě tvrdý
Takové ty dlouhé houževnaté hadice jsou nepoužitelné.
Ano, mám raději větší obvod než délku, k tomu náležitě tvrdý
....pro představu je lepší průměr lebo 2&3.14&r se z hlavy hůř vybavuje....a obvod snad jen na nákup prcgum
Beru to podle svého zápěstí, pokud ho snadno obejmu, má obvod 15 cm a méně,.když mi prsty nestačí, má víc. Na délku mám předloktí, jak je péro stejně dlouhé, má dvacet a víc. Takovou hadici nechci a ani metr nepotřebuji.
....tak hlavně že si umíš poradit.....a to počítá 👍
Na krabičkách prezervativu ale bývá tvz. nominální šířka, tedy polovina obvodu. A obávám se, že když je tam uvedeno 52,5 mm, tak tento údaj muži rádi prezentují jako průměr, protože číslo pí se jako nedůležitá konstanta prostě zanedbá
🤣🤣🤣 něco jako když ženy snižují počty 😁
Já mám obvod penisu 40,5mm je dobré si to zpočítat
průměr 1,3 cm??? Asi chyba...
..... řekl bych že čím širší tím lepší.....
Dělka by měla být větší, než šířka....
.....tak určitě....jinak by to dost podčvercové.....a velmi nepraktické 🤣🤣🤣

Šířka nad délkou?
Šířka nad délkou