Vztah bez sexu??

Prostě to není a chybí to

Mám přítelkyni ale sex není, postupně se nějak vytratil. Nevěrný jsem nikdy nebyl. Trvá to už dlouho.
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inativo 2 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
To nasere 😅😉…………………………………………………….
Měly jsme také krizi a pomohlo nám až hodně do hloubky si o tom promluvit, vysvětlit si co nám vadí a v čem je problém. Padaly různé návrhy a možnosti. Konečné zlepšení z jedinou za dva týdny- měsíc na 3x do týdne.
Komunikace řeší mnohé.
Bez dětí se to řeší celkem snadno
A ona ví, že je tvoje přítelkyně a že máte vztah ?
taky už delší dobu doma nic není :-(
Skoro 2,5 roku vůbec nic. Je jako ledová královna.
No tak to jsme na tom skoro stejně, já už zhruba tři roky nic.
Vztah bez sexu může bez problémů fungovat, ale jenom tehdy, když to bude vám oběma vyhovovat. Ale pokud to tobě chybí, můžou z toho časem vzniknout problémy. V podstatě jsou tři možnosti: 1) Smířit se s tím a být bez sexu, 2) nesmiřit se s tím a rozvést se, 3) milenka.
Nechci ten vztah rozbít, milenka by byla fajn, zatím odolávám.
Předpokládám, že ti to nevyhovuje. Jestli nemáte děti a nelze domluvou stav změnit, doporučuji vztah ukončit, dokud je čas. Ale rozhodnutí je na tobě .
Nevyhovuje mi ta absence sexu, jinak vztah je dobrý a bořit jej nechci. Děti už máme oba velké, já i přítelkyně.
To snad nemyslíš vážně. Stěžování i chlubení by vypadalo asi jinak. Jen jsem nahodil téma, chápeš???
Nechvástam se a pokud jde o ten vztah, tak bořit jej nechci. Jen prostě tamto chybí.