Je anální sex jen pro gaye?

Názor na tuto praktiku obecně

Jedna místní uživatelka tu vyslovila pro mě až nepochopitelnou myšlenku. Podle ní (pokud to správně chápu) je anální sex vlastně gay praktika. To mi přijde jako názor abatyše a protože má bublina je příliš malá, tak se zeptám i veřejně. Jak to vidíte vy přátelé? Ať se s chutí vyjádří kdokoliv chce. Jak to vidí a jak ho provozuje/odmítá
Není. Anální sex provozují i heterosexuální páry.
Už jen z logického hlediska není anální sex jen pro gaye. Gay sex je chlap s chlapem. Když má chlap rád pegging od své přítelkyně/manželky tak je to sice anální sex, ale pořád je to chlap s ženskou. Čili hetero.
Dokonce jsem kdysi viděl i názor jedné myslitelky, která tvrdila že i když ho chce chlap strčit ženský do zadku tak je gay. To je prostě hovězina. To je přece to samé jako říct "sex chlapa s ženou je pro gaye".

Nebo to stačí přirovnat k orálnímu sexu. Ten taky gayové provozují. Znamená to tedy že je chlap gay, když ho chce vykouřit od ženský? Neznamená.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
omluvu přijímám.....👍....... třicet znaků
Také vím, kterou uživatelku máte na mysli. A kvůli ní se tu zpochybňují věcné ARGUMENTY, protože ona neustále opakuje omezené NÁZORY.
Takže - můj názor: Anální sex byla a je vhodná alternativa pro dívky, které nechtějí nebo nesmí přijít o panenství před manželstvím. Podle mě naprosto běžná praktika v průřezu celých dějin lidstva. Tím se ale z žádné dívky nestal gay... je to dost silný argument?

Prý kdo má Teslu, má rád anál od stejného pohlaví...
Je mi jasné, která to byla. Pro mě je to o lidech, já a ona = hetero. Já a já = masturbace. Já a on = buzna. Já a ona a on = ok, možná bi. Ale pokud já si dělám anál nebo ona mi dělá anál, nevidím na tom nic teplého. Stejně jako když já jí dělám anál, taky se nad tím nikdo nepozastaví, všichni máme anál.

Tady lidi rádi zaměňujou příčinu za následek. Buzeranti se prostě šukají do prdele už jenom proto, že nemají píču. Ale hodně rádoby "macho chlapů" nebo těch jednodušších to podává stylem jakože "něco se dotkne tvojí prdele kromě hajzlpapíru a je z tebe buzna. Je mi takových lidí líto, ale nemůže člověk řešit každého hňupa. (editado)
Není to úplně jedno? Pokud je to příjemné pro všechny zúčastněné, tak ať si dělají co chtějí a jak to chtějí. Proč stále něco škatulkovat. Je s podivem, že zrovna tady na tomto serveru dost lidí prudí puritánstvím. Co neodpovídá jejich gustu to je špatně a nepřijatelné a úchylné...
Blik, evidentně tento amatér nemá ani tušení 🤣🤣
Amatér tuší , ale její příspěvky už ani nečte....nemá to zapotřebí 😉
Já se vždycky velmi pobavim 🤣.
A přesto se u každého tady objevil palec dolů.....zlo nikdy nespí a vždy naslouchá :-D (editado)
.....i nechává mazat příspěvky 🤣🤣🤣
Tož palec dolů musí být, bez toho to nejde 😁
Zpětně čtu diskuzi a koukám, že jsem napsal v podstatě to samé :-D
......díra.....nedíra.....furt se natírá😄😄😄..... občas když už mandle a frnda dostanou svoje , tak nevidím důvod proč si nezahrát všechny jamky na hřišti 🤣
....tohle platí pro malíře 🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣