Předkožka uvolnění

Problém

Kluci, řešili jste někdy problém s předkožkou? Byla slepená, úzká? Jak jste to řešili? Zákrok? Operace? Jak ji uvolnit?
Zuzena,obriezkov...
Parada,hugiena,cistota
Aj ja mám obriezku. Ľutujem len jednu vec že som nešiel včašie a čakal som tak dlho
Volakedy bolo na preventivke u lekara(dorast) povinne stiahnut predkozku. A potom sa to riesilo. Nestiahnuta predkozka semisko bakterii fuj. Iná doba..
Ahoj,aj teraz sa to robí u lekára.
Obriezka, dlho som vahal nakoniec velka spokojnost.
Ja ju tiez mam uzsiu niekedy ma to tlaci ale ked sa poriadne uvolnim tak je vsetko v pohode
Ja mam obriezku a je to super nechápem chlapa čo ma úzku predkožku a nedokáže si stiahnuť a nevidí si ani žaluď ved to aj žena musí byt nešťastná ked ho nevidím celého tú jahodu neviem prečo nejde si dat obrezat a pokoj a este je čistejší len mne dohukali troška obriezku pozri foto uvidíš
Ja som na tom tak isto ;) uz by som nemenil ;)
Navyše mi to príde celkom estetické 😀
Ahoj, nepodařilo se vám to vyřešit? Zkoušejte cviky conjsem ti poradil, na zákrok máte dost času.
Ak si chlap a len máš potrebu robiť tu debila, nakopem ťa do gulí. Ale ak si naozaj žena, ktorá potrebuje ozaj poradiť, tak ja osobne som to nijako neriešil. V detstve som mal zúženú predkožku, pár krát ma s tým vzali k lekárovi. Aj mi hrozila obriezka, ale časom sa mi to napravilo úplne samé. Teda, ani nie samé, keď som začal s masturbáciou, postupom času to povolilo a bolo to čím ďalej tým lepšie. A už keď som nastúpil na strednú, tak po tom nebolo ani stopy. Ale som veľmi rád, že tá obriezka nakoniec nemusela vôbec byť.
Ja ne, ale potřebuji poradit. Tak proto se ptám
Masturbovať od puberty a problém nebude.
Svätá pravda. Ja začal od 13 rokov naťahovať šulina.
Ja som obrezany a už mam pri probléme mozem ti popisat otom aky to je