Vzrušující punčošky

Vzrušení z čichání našich punčošek

Chceme se zeptat.. je běžné, že ženu vzrušuje představa, když jí někdo očichává její poctivě nošené punčošky nebo ponožky? S mojí přítelkyní jsme z té představy vyloženě vlhké... Setkal jste se s tím někdo? Měly bychom se stydět?
A jak jsme psaly, nevzrušuje nás očichávat, ale být očichávány a v tom je podstatný rozdíl. Nevíme, jestli je to běžné, proto tato diskuze.

..... běž už s tím obhajováním fake profilu do hajzlu
Je to jednoduche.. dejte cislo a zavolejte si navzajem 🤷‍♀️ pokud je to chlap, tak nezavola nebo nezvedne telefon. Pokud skutecne zeny, tak nebude problem si popovidat :p
.... nechápu proč mě oslovuješ když tě nezajimám
Jejda, aby ses z toho neposesouval *3*… pisu k tematu.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jsme překvapené, že nás vnímáte jako muže. Ale skutečně jsme dvě ženy kousek od Ústí, které si jen rády hrají. :)
Já nechápu co ty chlapy vede k tomu, že tu jsou pod červeným nickem. To jsou to opravdu takový zoufalci? Honit si nad něčím kdo mi na něco odepisuje?
Přesně tak. Jako chlap si tu nepokecá. Ženským furt někdo píše. Tak honí u písmenek. Tipuju puberťáka, nebo dva puberťáky.
Proč mám pocit, že to píše chlap? Honič....
Rády tě vyvedeme z omylu. Jsme skutečně dvě ženy. Ano.. možná je to tady asi raryta. :)
Holky co tu prodávají sebe nebo nošené prádlo tu rozhodně rarita nejsou *4*.
Protože to tak asi ve skutečnosti bude.