pokud nemusíme, tak se ženou spodní prádlo nenosíme vůbec..
Chození bez kalhotek je fajn a dokonce prý i zdravé. Hezký to větrá. Někdy ráda nosím sukni a pod ní jen lehká tanga a nebo bez.. je to pohodlné..
Souhlasím v létě bez je příjemné a stejně nikdo nepozná jestli kalhotky mám nebo ne.
Když to nikdo nepozná špatně to prezentujete
Rozhdně ano!! Je to příjemné. Já chodím i bez podprsenky. Neprovokuji. Je to pro můj pocit!
Přesně tak to má manželka taky ráda
Chodím celej rok bez. Ale nosím jenom sukně, do kalhot je to trochu hegeš.
Ale nemá to žádný erotický poselství, je to prostě pohodlný (a taky to dělá v sukni estetickej zadek). Upřímně mi přijde vulgární i nošení mini, natož mini bez kalhotek, i když chápu, že někdy to má nějakej záměr (a že chlapi se na to dívají jinak).
Ale nemá to žádný erotický poselství, je to prostě pohodlný (a taky to dělá v sukni estetickej zadek). Upřímně mi přijde vulgární i nošení mini, natož mini bez kalhotek, i když chápu, že někdy to má nějakej záměr (a že chlapi se na to dívají jinak).
Miluji když chodí ženy bez kalhotek a pokud provokují, tak to chce vidět každy chlap
Přesně tak, léto budiž pochváleno
Kamarádka tak teď občas chodí
Tak to je bezva , manželka to má také ráda, ráda provokuje
Jj včera jsme šli venčit ona měla šaty já jí v lese pohladil po zadečku a zjistil že je bez mrcha
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Za mě super, pokud se holka cítí dobře... Což jak která, některé to rozhodí tak, že s nimi není řeč, takže nemá cenu je ukecávat.
Pro mě samozřejmě vzrušující 🥰
Pro mě samozřejmě vzrušující 🥰
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
tak to me mrzi ze i kdyby nejaka predemnou sla bez kalhotek tak ja z toho nic nemam do je diskriminace asi si pudu stezovat k soudu pro lidska prava :D.
Bez kalhotek chodím ráda. Je to pohodlné, uvolňující a vzrušující. Snažím se to neukazovat, ale mám někdy i náladu provokovat. Při krátkých sukních to jde někdy samo. Někdy to neuhlídám a něco je na chviličku vidět. Ale jsou to vždy situace, které jsou vzrušující.
Jen tak dál, je to velmi sexy
Nechodím, není mi to příjemné, zvlášť v kratších sukních, které nosím. Pysky ošmrdlané o židli nebo sedačku jsou fujtajbl!
Přesně. Bez kalhotek ani ránu.
Odpověď a pozdrav máš ve zprávě

Chození bez kalhotek
Pod minisukní nebo minišaty