Po ránu jsem víc odpočatý takže super.
Hodně lidí to dělá po ránu.. navíc u mužů je největší množství testosteronu hlavně po ránu.. ale není důležitá doba.. ale chuť..
Večer většinou po boji zdechneme, ráno zůstaneme ležet a pokecáme a taky mám pocit, že ráno je víc napruženej.
Je ti spontánní a mam větší výdrž než večer
Pro mě je topka ten spontánní, tedy...
Večer většinou padám na hubu, nebo dodělávám povinnosti, co se nestihli přes den. Večer bývával i nějaký společenský život. Co jsou děti tak je na sex čas právě jen když usnou a to se o spontánnosti mluvit nedá. Když ale člověk vstane dřív a všechno ještě spí. Ten den je hned krásnější :D.
+ jsem mazlivka a když se probudím dřív než partnerka, tak už zlobím. Potom to jde tak nějak přirozeně samo.
Večer většinou padám na hubu, nebo dodělávám povinnosti, co se nestihli přes den. Večer bývával i nějaký společenský život. Co jsou děti tak je na sex čas právě jen když usnou a to se o spontánnosti mluvit nedá. Když ale člověk vstane dřív a všechno ještě spí. Ten den je hned krásnější :D.
+ jsem mazlivka a když se probudím dřív než partnerka, tak už zlobím. Potom to jde tak nějak přirozeně samo.
Já mám ranní sex raději než večer...
Ahoj. My ho máme vždycky, když přijdu z noční a to je divočina..
Každý víkend máme ráno krásny sex.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Mám rád ranní milování. Mám jistotu, že ten den sem první 🙂
Starej ale dobrej 
Byli jsme společně v pánské sprše v nuda kempu a už podruhé se k nám přidal jeden Slovinec.Takže vlastně rovnou ve třech.
Máte krásnou galerku. Paní je fakt krásná žena.
Tak to je seper zážitek. To se jen tak někomu nepoštěští
Slovinec se nechtěl fotit,má tu ženu.Sice se mi podařilo několik snímků ukořistit,ale na galerii to nedá.
Zeptám se za to nic nedám. Taky bych se k vám nezávazné přidal je ta možnost
Taky hledám pár a pridat se k němu ale nějak se mi nedaří žádný najit
Ahoj já mel tak před 40 minutama.
Tak to jsi semnou druhý Kaňák asi nikdo

Milování po ránu
Právě teď 5:00 až 9:00