Dá se tu najít vztah?

Podělíš se o zkušenosti?

Našel tu někdo vážný vztah? Zajímají mě reálné zkušenosti, ne teoretici *4* Děkuju předem za sdílení zkušeností *4*
Ano lze. Už jsme spolu přes 7 let. Já tenkrát přidala první fotoalbum a on mi napsal fakt hezký vzkaz, promyšlený, ne jenom strohé ahoj, to také pomohlo. Celý den jsme si psali a už druhý den se sešli. A i se spolu vyspali. Bylo to hlavně o sexu, konečně jsem s měla s kým zkoušet své BDSM fantazie. Pak jsem se do něj samozřejmě zakoukala víc, než on do mě. A to vedlo k rozchodu. Ale po nějaké době nám oběma došlo, že si chybíme a dali jsme to zase dohromady a tentokrát už to nebylo jen o sexu. No a pořád jsme spolu. Jinak předtím jsem tu poznala pár horších i pár fajn mužů, se kterými jsem se sešla v reálu. Takže všechno jde, když člověk aspoň trochu přemýšlí a má štěstí, to je tady celkem potřeba... 🙂
Ahoj, ano, nasla jsem a byla jsem stastna. Bohuzel jsem ale na to zaroven i dojela, ex se tu behem vztahu angazoval za mymi zady a delal neplechu. A to i pres vedomi, ze jsem otevrena hodne vecem. *4* Takze vpodstate uz neplanuji zazivat podobnou zkusenost.
To už spíš najdeš vážný vztah přes telefonní číslo že zdi na hajzlech...
Ano, ne jednou jsem se seznámila se zablokovanými vzkazy na chatu. Veškerou komunikaci jsem vedla mimo server, email a později WA. Žádné vzkazy zde, chat na pokec tady a teď, jinak email.

Z chatu se známe tři roky, osobně dva, chodíme spolu cca rok a půl. Skvělý chlap! *250*

Jako žena jsem v jiném.postavení než muž, takže jsem hledala systém, jak se vyhnout hnoji a neztratit chuť se sem chodit bavit. Seznámení byl příjemny bonus.
Ono se neříká jen tak pro srandu, že silnější pes mrdá..

Jako muže berou krásné ženy tak ženy bere pořádná kapacita a ukázka, že můžeš většině konkurovat..
Od funkce, cílů a ukázky, že jsi vhodný pro všechny etapy života ( pokud se míří na vztah) a taky, že jejího chlapa tu nebude očumovat tisíce lidí a vidět jeho pinďoura..my si rádi přivlastňujeme 😃
To je v pořádku ale nejdřív si jí tu musíš připravit.. ženská se splaší když to zní dobře..nehtíčky, vanu, vlasy si nadělá ohákne se letí s usměvem i s penězma v peněžence aby ukázala, že by sis vybral dobře 😃
Nesmysl! Na první schůzku jsem ráda chodila do veřejné sauny nebo na výlet do hor. Alespoň věděl, kdo se vedle něho ráno probudí. *1*
Já v tom nevidím problém, mě kafíčka taky neberou, je to na mě moc ohrané kliše.. ale bavíme se o komunikačních základech.. to, že se má optat co by ráda žena navštivila a kam by ráda šla je jeho práce zjistit..
Samozřejmě, že tě kafíčka neberou, když kouříš klienty v jejich autě nebo v přírodě.
Co to má společného s názorem na vztahy?
Si myslíš, že ženský chtějí chodit jen po kavárnách a vykecávat?
Ta vaše generace to je otřesné..
Otázka zněla na nalezení vztahu, netýká se tě. Ty, jako prostitutka, tu hledáš zákazniky.

Ano, jakékoliv místo mezi lidmi mi přijde fajn na první schůzku a kavárna mezi ně patří. Rozhodně bych ženskou netahal do svého auta a nejel s ní do přírody.
.... určitě, mohlo by to být podezřelé všímávému občanovi 😄😄😄
A co semka pleteš službu když se bavíme o vztahu, tady je prostě vidět, že jste problematická generace.. tady se bavíme normálně ..

A jestli žena půjde na kafe či ne, to nemá se službou nic společného .. si myslíš, že ty co dělají služby řeší jen amatéry nebo co? už chápu, proč jsou vědecké názory na to, že oficiálně starý člověk je už okolo 63 .. ono to má zřejmě své důvody
Má. Ty půjdeš na kafe, když vytáhnu portmonku a zaplatím, jiná půjde na kafe, protože chce.

Znovu. Tobě nejde o vztah ale o zákazníka, jsi v úplně jiné sekci zájmu.

Nemysli, taky nejsem nadšený, že mi budeš vydělávat za 10 let na důchod, když vidím, jak jsi tady neschopná. Naštěstí si šetřím. *22**3**22*

Tím bych naši diskuzi ukončil.
Tady řešíme vztahy normální... vůbec se nestarej o to co já si dělám když si jdu vybrat muže na službu.. já se sejdu 2-4x za měsíc ..

Tady se bavíme o normálním vztahu, to si neumíš ve svém věku rozdělit? to už je to tak špatné , boha.. chlape.. trénuj tu paměť, více se snaž, neřeš lidi ať tady ještě chvilku vydržíš a neutírají ti za chvilku zadek

Vzhledem k tomu, že se důchod rozpočítává a já letos realizuji podnikání s tím, že mám návrhy i na patent,pro tebe těch 10 korun úplně v pohodě, možná ti přidám i na viagru pokud tedy budeš mít s kým ... on ten zájem věkem taky opadá (editado)
Vzhledem k tomu, že jsem 35 let zadaný o normalním vztahu vím asi víc než ty. Dokonce pár dlouhodobých milenek jsem měl, poslední stále mám odsud, nějaké kratkodobé úlety s místními.
Už od
Všechno gratis a úspěšně bez chytrých rad prostitutky, jak se tady seznámit.

Děti z domu, třeba se i vnoučat časem dočkám, aby mi měl, kdo za 20-25 let utírat zadek. Vzhledem k tomu, že to mí rodiče stale zvládají sami, nemám o sebe moc starost.
Vzhledem k tomu co popisuješ nepovažuji tvůj vztah za normální.. 35 let žena, nevěra, několik milenek před šedesátkou na internetu a hučíš do lidí co jsou o skoro polovinu mladší a mohou dokázat mnohem více než ty do teď a to i s úctou ke svému protějšku bez vytahování ocasu jinde.. raději kouřit péra za peníze a zainvestovat si business než dopadnout jako ty.
Až to dokažes, můžeš kázat. Svou vlastní firmu mám přes dvacet let, zatímco ty nemáš ani vlastní místo a kouříš zakazníky v jejich autě nebo přírodě. Socka bez vztahu, peněz ale za to s plnou pusou mrdky a keců.

Nebavíš mě.
A mezi námi o tebe se stará ženská od 24 let, já jedu na svoje triko takže se se mnou prosím neměř, tohle by si prohrál *24*
Přesně to samé by si mohla říci i tvá manželka kdyby zjistila o kolik přišla let, které mohla dát někomu kdo za to stojí a nebude koupat ocas jinde..

Já mám čas to dokázat, ty už sis to podělal já to mám před sebou a velice ráda se poučím tebou, jak to může pěkně směšně dopadnout :)
A pokud umíš dobře počítat, je mi čerstvě 32 letos realizuji podnikání, za 20 let mi bude 52 .. a tobě, že je kolik? já jen aby to odpovídalo počtům jak dlouho máš firmu akorát je fakt, že moje manželství bude mít váhu a budu hrdá na svého muže bez jeho ponižování ..

Hezký den (editado)
Nejdříve si musíš nějakého muže najít a neznám osobně moc chlapů, co by si hledali manželku mezi prostitutkami na amatérech. Neměla bys koukat na Pretty woman moc často, přece jenom je to pohádka.

Já svůj ocas koupu tajně, ty je tady kouříš veřejně, ještě se tím chlubíš a poučuješ ostatní. Ano, ve 32 jsme se oba starali o dvě děti (7 a 3 roky), chodili do práce, spláceli byt, ani jeden neblafal cizí čůráky a upřednostňovali zaměstnání, proto jsem s.r.o. založil o 7 let později, až byly děti starší. Před 20 lety byl základní kapitál 200 tisíc, ne jako teď jedna koruna.

Jsi prostitutka, která si hraje na podnikatelku s imaginární firmou a budoucím hrdým partnerem. Kromě mrdky a keců nemáš nic.
Proč tady, kde je strašně velká konkurence.
Jedna paní z fóra tu hledá manžela, tak určitě....
Ano dá, našel jsem klidně napiš SZ
Tady je to spíš o očumování a vystavování se, než o nějakém seznámení, což není špatně...
Po 13 letech od registrace tady mohu říct, že rozhodně nedá, pokud tedy hledáte ženu. Ale jednou za ty roky se dokonce povedlo setkat s jednou slečnou na kafi. Myslím, že to bylo někdy před 5-7 lety, už ani nevím. Pak už jsem ji nikdy neviděl.
Osobně znám dva reálné páry, které se zde našly. Oba to stalo jejich dřívější manželství.
Určitě je to vždy snazší když tady hledá žena. To přečíslení který tady je je enormní takže kdZ napíše žena že su seznámila tak tocpro tebe není vůbec relevantní informace . Ty potřebuješ znát názor od chlapů. Těch bude mnohonásobně víc a tím pádem ta šance že se seznámíš bude monohem mnohem menší.....good luck ale nechci ti kazit iluze ale ta šance je dost malá . Osobně bych se tady na to vykašlal a hledal v reálným světě....mnohem lepší ve všech směrech...
.
"a hledal v reálným světě...."

jo, jo, ale ne kazdy ma odvahu chodit po namesti a ptat se ženských jestli se nechcou píchnout *13*
Tak nemusíš se jich ptát jestli si chtějí zapíchat, můžeš se zeptat na něco jiného. Jenže to už je tak staršně rafinované, že to nadržení muži asi nedokážou :)
Ano dá 😉Ale chvílí to trvalo najít najít toho pravého.....
Já jsem nevěřil že. Ale pár zpráv spolu a *58**15* jo o tom. On udělal mě a já jsem se postaral na něj protože se snažil o oo9ooch*75**87**25**74**362*
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
To ti stačí, taková informace k tomu, aby jsi se ujistil, že pokud budeš mít taky štěstí, tak se tady jednou seznámíš ?
Takový přístup k životu co máš, ale nezáleží na štěstí, ale spíš budeš čekat, že se nad tebou někdy, někdo slituje.
.....tak třeba mu stačí statistická informace že je to vůbec reálné 😄
Jasně, jev jistý a jev nemožný jsou pouze matematické pojmy, takže s určitou pravděpodobností se zde můžeme seznámit.