Jaký máte sexuální život

Co byste řekli o svém sexuálním životě

Zdravím.
Mám lehce melancholickou náladu a přemítám o svém sexuálním životě. Ve svém věku ( který mi stále nedochází:)) už se ohlížím zpět a přemítám jaké bylo sexualno :)
Převažují rozporuplné pocity. Ne, že by to bylo vždy tak hrozné, ale celkový pocit není nijak zvlášť dobrý. Dá se říci, že momentálně spíš trapny, hloupý, nic moc.
Jaký pocit z něj máte vy?
Nulový, celý život. A vadí mi to, hodně. Ale snažím se neustále pamatovat na to, že všechno jednou skončí.
Jaký si ho udělám, takový ho mám :)
jsme s manželkou 14 let, sex někdy jednou za týden, někdy 5x, ujde to ale nevadilo by mi víc
Možná je to zvláštní,ale čím jsme starší,tím je to lepší.Ano,byla doba kdy to skřípalo,ale komunikace je to kouzelné slovo, které vše změnilo.A manžel dokáže vymyslet spoustu krásných věcí.Vzdy je to o tom,aby tomu pomohli oba.Nejsme zrovna mladí,ale není to o věku.Je pravda, že to trošku trvalo, než jsem se přestala dívat na datum narození v občance.No prostě ten manžel měl pravdu.Život se má užít,ne jenom přežít.*4*
Ja se nemuzu stezovat. Moje manzelka je moje sexualni Bohyne :) Milujeme se, sukame, lizeme si prdelky, obcas pocura, obcas ji vylizu krasne vystrikanou … mam vse co jsem chtel … i po 5 letech vztahu to mezi nami iskri i kdys s 2 malymi detmi je to casove samozrejme narocnejsi a ne vzdy je chut. Ale bavime se o tom, takze dlohodobe problemy nevznikaji. Vi o vsech mych uchylkach, nektere provozujeme spolu, nektere provozuji sam, kdyz obcas dostanu chut na masturbaci :) Jsem stastny muz :)
Mi z toho vychází v našem věku stavu,že pokud se nedohodneme doma na společných úletech,tak to se to vyřeší na tajňačku
Po střední škole to docela šlo. Zažíval jsem spoustu nového a poznal spoustu lidí a tak bylo celkem živo. Ale postupem času jak se vše usadilo, práce bydlení atd, tak už jen stereotyp.
Špatná doba. Velká konkurence, ženy jsou znechucené mužským chováním atp. Sex je u mě teď docela tabu.
V posledních letech žádný, nulový, nikdo nemá zájem.
Krásná otázka k zamyšlení. Vlastně je mi líto, že dost komentářů bylo vlastně že nic moc. Taky jsem byla ve vztahu, kde bylo jakekoliv moje uspokojeni dáno až na poslední kolej. Řekla jsem si, že to takto nechci a chci vyzkoušet všechno. Začala jsem tím, že jsem se absolutně zbavila studu. Pak už to šlo samo, vyzkoušela jsem co jsem chtěla a teď mám snad partnera se kterým jsem na stejné vlně. Tak věřím, že i časem budeme držet podobný standard.
Také zdravím,

Můj sexuální život začal relativně pozdě a kdo chce, ať se směje, ale začal mojí současnou přítelkyní.
Ona predemnou měla mužů dost, ale z mnou nepochopených důvodu zůstala se mnou. Asi se jí něco líbilo/líbí.🤔
Dřív bylo sexu hodně, možná až příliš a dodám že byl vážně skvělý.
Čas a dlouholetý vztah je tak trochu zabijákem sexu, alespoň u nás. Z několikrát denně, se stal ob den a za desetiletí i jedinou do měsíce.
Zde jsme to začali řešit cestou trnitou a zase je o něco lépe.
Hodně jsem myslel na konec vztahu a když by to bylo jen o sexu, tak by se tak stalo již před několika lety.
Jinými slovy mohlo by to být i lepší, ale jsou na tom lidé i hůř.
Poslední dny mám podobný pocit.Asi podzimní splín,nebo co.Doufam,že brzy bude lépe.
Manželé oba 55-letí, svoji 34 let. Sex ještě v průměru 2x týdně, orgazmus samozřejmostí. Základem je neupadnout do stereotypu, nepřipouštět si věk. On pořád něco vymýšlí, ona se s radostí přidá (nudapláž, sex na netradičním místě, masturbace, focení, pomůcky atd.) V našem životě byly i chvilky, kdy to zejména v četnosti sexu bylo horší, ale současnost je v tomto směru oboustranně vyhovující. Snad nám to ještě dlouho vydrží (hlavně i jeho erekce).
Ano, dá se i krásně si užít sexu a různých poloh,přístrojků a vzrušujících chvílí i po 40 letech s tím samým partnerem!! I když už všechno známe a vyzkoušeli jsme,pořád máme v sexu co dělat a vzrušovat se s orgasmy.....*58*
U mě 0, již ani polibek,nic, nic, nic. Spíme oddeleně.Nejsme ožumbové, nemáme žádné existenční problémy ani s hygienickými návyky.Spolu jenom bydlíme, protože ji to již nic neříká a já nesmím nikam abych to udržel a byl klid - jednoduše si to dělám po padesátce sám což je ubohé připadám si jako špinavý prašivec.
Já si nemohu stěžovat, uzivam život plnými doušky a v sexu jsem krásně uspokojována mým partnerem.....když se ohlédnu zpět tak mám rozhodně na co vzpomínat.😁 A myslím si, že se zážitky ještě nekončím.😊🫠😆 (editado)
Nejhorši instituce tykající se sexu je manželství a to v drtivé většině,spousta omezení,kompromisy.podotykam,že jsem byl ženat teměř 20 let,po rozvodu mnoho přitelkyn ve spolecné domácnosti,opět to nefungovalo dle mych představ a nyní již třetí rok singl a konečně jsem našel to ,co jsem hledal,ale nevěděl jsem o tom,opravdová nadherná svoboda uuuplně ve vše a i v sexu a co jsem za ty zmíněné tři roky zažil a to i v sexu ,nejde jednoduše ve svazku zažít,parádní singlovy život nejde nahradit opravdu ničím.
Proč tolik smutku? Vše se dá napravit a třeba i dohnat. Věř si a dokážeš třeba i zázraky.*4*
Mě je 43 a už to není co to bývalo. Ale tak zatím pořád spokojen
U mě to do prvního dítěte bylo fajn. Pak to šlo z kopce a celé se zřítilo do propasti, ze které už asi není návratu.
Poslední dobou docela pestrý. Hlavně od doby co jsem přestal ztrácet čas s domácí frigidou. A je to super. Člověk má hned dobrou náladu, úsměv od ucha k uchu....
Nevím jestli je to věkem, ale tento rok je to mazec. Našel jsem nové holky, ozvalo se několik bývalek. Takt že jedině nač si mohu stěžovat, je nedostatek času.
PS: Nic z toho mi nespadlo do klína samo. Chce to být aktivní a ne čekat a fňukat.
Ja si nemuzu stezovat.. myslim, ze ani muj manzel ne. Me je 32, jemu 31.. a nejak se v posteli vzajemne doplnujeme.

Ja po nem vetsinou chci extremy, ve kterych mi vyhovi, pripadne udelame kompromis.

Radi experimentujeme. Mame radi sex ve trech(nekdy se postesti najit tady nekoho normalniho)..

Jsou dny, kdy me na sobe necha hopsat i pres hodinu v kuse, abych byla spokojena a pak teprve udelame jeho.

A kdyz zrovna neni chut na sex jako takovy, tak mu udelam paradni oral, stridave s hlubokym.

Takze to shrnu, sex nebo jinou takovouhle aktivitu mame temer denne.
Od parádního orálu jsem tu já 😃

Ale jako jo, ve 32 letech jsou ty ženský dost aktivní, celkově v tomto desetiletí, záleží co mají za povinnosti a cíle..
Já loni měla sex snad jen 5x ale za to vymyšlený celý systém businessu, letos jsem si dala na pár týdnu od cílů a hnedka jsem začala plašit 😃
No o tom oralu bych se aj hadala 😂😂😂🙈🙈🙈;))…

Ja i kdyz nekdy padam na hubu, kdyz to tak reknu, tak na sex se cas najit musi 🙈.. mam to tak nastavene. A kdyz je on unavenejsi, tak skoncime jen u oralu. No stress :)
Šťastný ten tvůj chlap. Máš to dobře nastaveno. Tak by to mělo být. Závidím a přeju Vám to.
Nic moc člověk by měl žít na plno
Také jsem si tuhle otázku nedávno položila a vzpomínala:)) a vlastně musím říct že krásný:)) asi štěstí na chlapy, ale vždy to pro mě bylo až na jednu zkušenost krásný a i vzrušující. Měla jsem jen jeden sex co se mi fakt nelíbil a to byla moje blbost . Byl to sex kde jsem vlastně jen podržela a moc toho kluka nechtěla. Takže mě to ani nebavilo. Jinak si nemůžu stěžovat:)) Horší je, že mi s věkem stoupá chuť na sex a chutě mám divoké a doma mi to nějak nestačí. Jinak když se fakt kouknu zpět, tak mě to hřeje a některé vzpomínky dokonce ještě dnes vzruší:))
Nic... tedy žádný, maximálně samoobshuha ve sprše za pomocí své, dovolím si říct, docela bohaté fantazie? Jenže to nic trvá přes dvanáct let, a už se mi to zajídá. rád bych našel ženu, která by se semnou chtěla pomazlit, třeba i bez vztahu... na ten moc nemám nárok...
Ahoj já už delší dobu mám kamarádku s vyhodama je vdaná ale doma nic tak si rádi vyhovime
dříve to docela šlo-postupem let???od 10ti k 5ti.....a pohled do erotické budoucnosti nevidím nijak růžově-co manželka tvrdí,že je na to stará (50let)a spíš líná.....jenže ja v 50 nechci erotiku pověsit na hřebík,ale kde vzít kamrádku která je na tom podobně???kdoví,ale tady asi ne :-(

Vítej v klubu :-) Takže holky - hlaste se:-)
Obohatil jsem si sex se stejným pohlavím a je mi fajn!
Ja jsem spokojen, deti uz mame, manzelka v klidu a nyni si docela uzivame. Sexik mame tak 2 az 4 tydne, kdyz mam chut na vykoureni, tak manzelka me vykouri, ona si to obcas udela vibrousem ....takze jsem mel a mam docela stesti...hlavne manzelstvi, partnerstvi neni jen o sexu.*4**4**4*
Vidím rozdíl ve frekvenci a kvalitě sexu po 10, 20 a 35 letech manželství.
Máš pravdu, že manželství, partnerství není jen o sexu. Jenže i tohle k tomu patří. A nemusí jít přímo o sex. Ale i o občasné pohlazení, polibky. Pokud mezi partnery vymizí jakkoliv intimita, začne se časem rozevirat propast. Moc vám to přeji, hezky se to čte, že to někomu takhle pěkně funguje.
98 % párů ma sex již před svatbou, po svatbě přibližně polovina.
Ahoj Katka je mi 50 a kupodivu si stále užívám i když už ne doma Mám kamaráda s vyhodama a je to fajn
Ahoj, můj sexuální život je dobrý, není už tak pestrý jako před lety. Ale to hlavně tím, že po mnoha letech s jedním partnerem se těžko dokážeme něčím překvapit. Největší překvapení je asi to, že nám to spolu stále funguje i po tak dlouhé době . I když asi každý máme své tajemství .
Je to cim dal tim lepsi. Takze ja si ztezovat nemuzu. Je to o tom si s nekym sednout, fyzicky, psychicky. Jak taky jinak zejo.
KennyO
KennyO Inativo 2 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ber to tak, že ženy už přebíraji v této době velení.. mužům to neprošlo za těch xxx let.. musíš se více smekat.. vytáhnout péro je málo
Ámen i přesto, že této řeči nerozumím
máme to podobný, počet mých sex. partnerek by se dal sečíst na prstech jedné ruky, jsem ve vztahu který sexuálně nefunguje, mládí v pr... a doma nic po 20 letech vztahu... současně bych nevěřil tomu, jak je těžký najít jinou ženu, které bych to dělal pusou... každá tady hledá 20 cm a více, perspektiva mizivá, asi si najdu chlapa *3*
Jednoduše..přestaňte kňourat a jděte do akce .. zda 20 nebo 30 či více.. změnila bych přístup.. taky jsou tak super muži i ženy i veřejně, že je to snad lenost internetu.. já sice dělám rekonstrukci druhého bytu ale zapíchám si za vás všechny příští týden.. a jo, dám si k tomu panáka morgana i dobrou véču a vy?
nekňourám, konstatuji fakta... a rum si dám rád taky *4* vlastně teď akorát mám XO *18*
....jako vrata....sem tam si vrznu*3**3**3*
Ty tak kecáš 🤣 vždyť vržeš furt
Mám téměř nutkání se zeptat : a kdo z vás si letos už vrznul.... :))
Já tedy 2x...
tak mi to dali včera 2x,to jestli máš na celý rok tak to tě upřímně lituju.
Doma se nevrže, tam se spí :)

Ale s milenkou si užívám pravidelně 2-3 noci měsíčně ;)
Já letos podobně, odhadem 3x. Minulý rok nula *3* (editado)
... mám toto skóre za tento týden
Prakticky nulový. Zrovna dneska mám taky náladu pod psa🙈
A co se vám všem děje? Vyserte se na okolnosti a zaveďte si život dle sebe.. nikde nejsou pravidla na to co máte kdy a jak dělat
Moje situace je dost specifická. Někdy to bohužel tak úplně nejde.
Ježiš si myslíš, že se daří všem a hned.. neblázni..

Lidem z firem, doma, z běžné práce se občas něco dojebe..není nálada, je to souboj ale to přejde.. vydrž (editado)
Podívej, někdy se člověk dostane do situace, kdy doma to nejde a podvádění by byl problém kvůli stavu partnera. Takže roky skoro nic. Veřejně to probírat nechci. (editado)
Jsem ráda, že reagujete. Všem děkuju. Je to takové pozastavení se, shrnutí milostných ne- úspěchů. Pocitů. Snad i tužeb a přání :)
Hale ale zrovna dneska to na mě taky padlo. Asi skvrny na slunci.
Tak jasně. Život utíká a člověk občas bilancuje. Dobrá práce a peníze nejsou všechno. Komu by to nebylo občas líto...
Neutíká..jen si ho necháš.. já se třeba těším na věk 40+ .. teď mám 32 a je to realizace a ptákoviny okolo aby se něco..
Že někdo nemá pozornost a fyzické uspokojení neznamená, že musí vracet úder..

Nemyslím si, že muž či žena jsou v jakémkoliv věku odpískáný, ale co sleduji třeba tady na tomto serveru, je třeba koukat na to, že to není jediná možnost a je kupa dalších možností..
Co takhle sleduji, veřejně/ reálně když se někam zastavím, tak je tam dost fajn lidí a seznamovat se není od věci..nejen na internetu..lidi mají vřelý přístup a z 95% jsou natolik fajn, že přizvou ke stolu.
Já mám sexuální život nulový, a jsem spokojená. A před dobrovolným celibátem..... darmo mluvit. Pořád jsem jen dávala a na oplátku dostala trapný dvě minuty šukání a ještě byl borec spoko se svým výkonem. A takových bylo víc. Tak jsem se na všechno vykašlala a mám klid.
Když jsem ještě před více jak deseti lety míval přítelkyni a ne manželku, měl jsem o manželství iluze. Teď mám deziluze z toho, že to že to v posteli (kdyz už na to párkrát do roka dojde) prostě v dlouhodobém měřítku nefunguje. Depka a melancholie není jen záležitostí dnešního dne. Takže abych zareagoval na tvou otázku: představoval jsem si to jinak. Dost jinak.
Zeptám se jinak. Pokud máte takové pocity tak je přeci pořád spousta času s tím něco dělat.
Spoustu času? Vážně? V 35 možná, po padesátce hůř a jde to od desíti k pěti....
Jako je dneska nějaký divný tlak nebo co? 🤣 Mám od rána to samý. Trošku depka, zvláštní myšlenky. Že by ten úplněk? Jsem ráda, že v tom nejsem sama.
Stačí se někam k vodě natáhnout nahý na dece, a zájemců je najednou spousta. Zájemkyně zřídka...