V tomhle ti ani chlapi radit nemůžou a ženy jsou stejně naivní jako ty. Potom dej vědět o kolik tě obrali a jak se to vyvíjelo. Já to vidím tak, že jí manžel najde a ona bude potřebovat nějaký finanční obnos na to aby se před ním ukryla, nejspíš nějakou zálohu na bydlení a potom až se usadí tak pak se určitě uvidíte, aby ti ty peníze osobně vrátila. No a až budeš sedět na kriminálce a budeš jim to tam vyprávět, tak ten chlap policajt, ti určitě taky už neporadí, protože bude pozdě, ten ti jenom řekne, že už jsi dneska druhej idiot co skočil na sto let starej trik.
Důvodem, proč se nechce setkat může být cokoliv. Jestli ji muž 18 let mlátil, tak se dá pochopit, že se chlapů bojí, nedůvěřuje jim, nemá o ně zájem. Taky pokud je sama, tak může mít asi fakt dost práce a nemá čas se scházet, (i když toto je fakt běžná výmluva).
Má nízké sebevědomí, či nějaký handicap a stydí se. Potřebuje víc času.
A klidně to může být i schovaný chlap, co si honí u písmenek a je v tom dost zkušený, aby psal ,,jako žena,, .
Trvala bych na videohovoru. Pro začátek aspoň tady využít hlasovou zprávu, ať slyšíš její hlas.
Koukám, že jseš tady registrovaný týden a píšete si na chatu už 4 měsíce?? (editado)
Má nízké sebevědomí, či nějaký handicap a stydí se. Potřebuje víc času.
A klidně to může být i schovaný chlap, co si honí u písmenek a je v tom dost zkušený, aby psal ,,jako žena,, .
Trvala bych na videohovoru. Pro začátek aspoň tady využít hlasovou zprávu, ať slyšíš její hlas.
Koukám, že jseš tady registrovaný týden a píšete si na chatu už 4 měsíce?? (editado)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Placený chat? Proč? Nerada si píši tady, protože nechci být neustále přihlašená, používám email a později WA. Podle mě jsi naletěl a tahá z tebe prachy pohádkami o tyranovi manželovi.
Platit za to že si můžeš psát s nějakou ženou, už samo o sobě zavání naivitou. Chlape ! Prober se !
Pokud je chat placený, naletěl jsi. Promiň. Je přece spousta možností, jak to převést jinam. Založit email jen na chat s Tebou, stejně tak profil na Messu atd. Pokud by se to převedlo jinam a ani pak se Tebou nechtěla setkat, to už je jiná stránka. Sama vím, co to je žít pomalu 20 let ve vztahu a být absolutně bez sebedůvěry. Stydět se sama za sebe. A zkoušet věřit.
pokud je to placeny chat, kde se platí za zprávy a vyloženě z tebe dotyčná netahá peníze, zeptej se dotyčné, jestli není moderátor, pokud bude přizná to a ty jsi ztratil 4 měsíce s moderátory, kteří jsou za to placeni, aby komunikovali s lidmi a tím ti lide utráceli peníze za zprávy ... do youtube vyhledávání stačí napsat "Jak fungují falešné seznamky" je tam video které to vysvětluje
(editado)
Toto presne se mi stalo. 1200 v háji. Presne jak pises, moderatori co vytvori falesne profily aby se lidi chytli a zaplatili clenstvi aby si mohli psat. Jak se clenstvi blizilo ke konci, ustavala i komunikace. Jak mi skoncilo, plno zprav mi najednou od dotycne prislo. S tim ze kdyz si to chci precist, musim zaplatit dalsi clenstvi za 1200. Jojo, za blbost se plati. Ja v ty dobe jeste netusila ze to tak funguje
"Moc práce" =
A) výmluva
B) práce je pro ni důležitější než ty
Doporučení: Poohlédni se po jiné.
A) výmluva
B) práce je pro ni důležitější než ty
Doporučení: Poohlédni se po jiné.
C) ... má fakt moc práce.
Koukám, že fakt moc práce se tu nesetkává s pochopením
Že má moc práce a povinností, a nestíhá 👍 nebo se za sebe stydí. Nebo se bojí chlapů obecně.
A viděli jste se aspoň pomocí video hovoru? Aby to nebyl muž, nebo někdo, kdo z tebe chce vytáhnout peníze. Na to pozor. Lidi jsou dneska schopní čehokoliv.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Nejlepsi bude uskutečnit video hovor, aby jste se aspoň nějak poznali a viděli se. Jak píše kolega. Důvěřuj, ale prověřuj. Online svět je plný lží a je těžké v něm najít toho kdo to myslí vážně. A pokud je to opravdu jak píšeš, tak ji dej prostor. Musíš mít prostě trpělivost.

Týraná žena
Potřebuji radu od žen, muži mi nepomohou.