Esta postagem foi excluída pelo usuário.
To taky není úplně řešení, jo udělá se, ale nezbaví se toho problému při sexu. Problém je ta obřízka, on ten kousek kůže má nějakou funkci, taky s tím mám problém, jen nemám obřízku ale hodně volnou předkožku, takže se sama stahuje. Nevím jak řešit toto při sexu, mě to zničilo vztah, bohužel.
Ne nehoním si nemám to zapotřebí jen přítelkyně a to pak vyfotím :D a postnu sem do galérky
- možná by měla partnerka začít trénovat stahování vaginálních svalů (neznám odborné termíny, sorry).
Jestli za vchodem, který má tendence se stahovat sám, je vytahané vesmírné nekonečno tak se žalud nemá o co třít.
Než se to naučí tak by stálo za pokus tlačit péro směrem ke stydké kosti, zezadu dopředu
Jestli za vchodem, který má tendence se stahovat sám, je vytahané vesmírné nekonečno tak se žalud nemá o co třít.
Než se to naučí tak by stálo za pokus tlačit péro směrem ke stydké kosti, zezadu dopředu
Problém
Problém s výstřikem
Trvá mi to klidně i 6 hodin a to už se pak přitom sexu tak nudím ;) že kolikrát si začnu číst nebo přemýšlet jakou rychlostí by muselo letět letadlo aby se protáhlo do vesmíru :D
takže se zeptám nevíte jak na to? a nehoním si takže tím to nebude + mám obřízku ale tu mohu jedině doporučit ;) s erekcí problém nemám jelikož mi stojí furt už jen na pomyšlení :D
a navíc obřízku mám kvůli fimóze :( takže je tu někdo kdo s tím má taky problém?