Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ano - ne nejde psát, protože chtějí 30 znaků....takže ANO.
Mám to stejně jako ty. Taky toužím po pohledný cikance, prostě tmavší holce, mulatka, černoška. Vždycky se mi líbíli. Měl jsem šanci a tu jsem prosvihl.
Byla krásná
To bys asi zažil sex jakY ještě nemels
Zkusíme si spolu zamrdat. Jsem taky od Hodonína.
Kde bych teď našel levnou cigankou ?
..... slevový portál je vedle.................😄😄😄
Tak v Brně asi tam, kdy vždycky. Plynárenská a okolí. Chodím tam z práce občas a jsou tam
Taky bych rád věděl...
Na pracovním úřadě nebo sociálce.
Kdo nešukal cikanku není chlap
A kdo ano,tak je čuně
. Nevím,co je hůř
Čuně v čem ? Znám mnoho pěkných Cikánek co o sebe pečují a jsou mnohem čistejši jak bílé holky
A du blejt velebnosti🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Divný názor
Esta publicação foi excluída.
Většina žen od nich dává ruce pryč, protože si představí nějakou "špínu" někde z ulice nebo gheta. To ale neznamená, že nejsou výjimky. Je to způsobeno předsudkama a tak
Výjimky potvrzují pravidlo, jinak by to nebyly výjimky.
Mnohdy nejde o predsudky. Staci se na nektere z nich jen podivat jak vypadaji a hlavne jak se chovaji. Tim nerikam,ze jsou uplne vscichni takovi,ale je jich vic nez si umime predstavit.A to jsou ty duvody proc neni dobre s nimi mit cokoliv splecneho.
Kdyby vypadaly a byly na úrovni jako Grace C Maisa, Kandie Monae, Anna Foxxx, Halle Berry, Thandiwe Newton nebo Ashley Ocean ... proč ne.
Ani náhodou plus 30 znaků .......
proč furt lidi píšou to debilní "30 znaků"? dyť to jde i bez toho, stačí znát správné znaky
Už tenkrát říkal jeden, že by se neměli barvy míchat . A to to byl malíř
Rakouský malíř narozen v Braunau?
Každý má jiné chutě, ale já osobně nechápu co kdo vidí na cigánkách a už vůbec ne na černoškách 🫣
Ale jo neříkám. Přeci jenom pěkná česká holka je nej 😉 jestli chceš ozvi se můžeme něco podniknout 😉🖐️
Mě vždycky lákalo cucat tmavé dvorce a koukat na černou pičku, která je při roztažení uvnitř růžová. Zároveň mě zajímalo jejich jiné pižmo/vůně, stejně jako říkala kámoška po tom, co šukala černocha, ale asi si to umím odpustit. Normálně mě spíš odpuzujou.
Moje řeč to mě právě rajcuje.
Tak do toho jdi a uvidíš, jestli se ti to bude líbit.
Urcite ano. Nejlepsi to je v brne marie kuncove 2. Enjoy.
I během dne se tam něco dá najít? A kolik si berou
Tam stávají na ulici nebo privát ?
Jojo jsou úžasný v posteli čím mladší tím lip
...jsou tam nějaké prodejné cikorky?? Cejl, Plynárenská atd....to je známý, ale tohle slyším prvně...👍
Ta ulice je asi Markety Kuncove,ne Marie. No je to tam des bes
Tam stávají venku? Nebo jak to tam je přesně ? Díky
Tak to o tebe bude mezi zenami "rvacka" ☺☺
Ani ne,,, 🤔😅,,,, to dřív bude konec sveta🤩
Tady bude rvačka o víc rádoby mužů se mi zdá, samej alfasamec a chytrák tady 😉
No ale jinak sem normálně na pěkné české ženy samozřejmě 😉 jen mě to láká ale obejdou se bez toho.
Hlavně se musíš podívat, jestli nemá brouky :)
Tovize o tom mám největší strach. Na to si musím dát pozor

Sex z cikánkou ano/ne? Brno
Zdravím všechny. Delší dobu mě vzrušuje si někde najít pěknou mladou cikánku černošku. Chtěl sem se zeptat i na váš názor zdali to máte podobné.
Prosím jestli ano tak nějaké tipy kde bych mohl hledat.
Nejlépe lokalita Brno okolí Zvonařky. Ale i jinde po Brně.
Děkuji