Je to dost super, ale musím cizi jiné po mě to nechutná
Miluji, jak kazdy rika, idealni kdyz ze zacatku zena sama zasedne kunduckiu na oblicej nebo vtlaci hhlavu do klina.. i libani kdyz ma vytrikanou pusinu... i kdyz teda ma pani je trosku sobec a nejradeji vse spolyka..
(editado)
Kundičku jsem ne olizoval ale líbáme se s manželkou když ma postříkánu pusu
Vylizování je super
Každému co jeho jest ,ale za mně určitě ne to tak ještě slízat z kundy svoje semeno ale cizí ani omylem
Kdyz do ni nastrikam ja a pak chce lizat tak proc ne, cizi neeee
Tahle je boží když můžu vylízat ženu plnou semene
Miluju lízat vystříkanou kundičku, nejradši po milenci... 😁
Vyzkoušeli jsme a super,oba jsme si to užili.Delší dobu už zapojujeme i piss.
Za mě je to super. Být Vámi, dopřeji mu to
Miluju to. Rád bych vyzkoušel i cizí
Je to super, zažil jsem to. Moje nynější žena mi to nechce dovolit. Klidně bych lízal z kundičky i cizí sperma. Kdyby se našel na Liberecku pár, který byi to umožnil, bylo by to super.
Tak ja jsem si priznal, ze jsem Bi. Takze ja bych nejradeji vycistil nejdrive jemu nastroj po vytazeni a pote bych si vychutnal plnou nabehlou kundicku. Proste pusou vse! Miluju to take
Není nic lepšího ! Než vylízat kundicku
Ahoj jojo je to tak taky se nám to líbí
Mám trochu pocit, že polovině zde nadržených a roztoužených jde spíš o to aby měli přístup k mrdce od jiného chlapa než o to aby lízali nějakou ženskou.
Zkusit se má vše :) i chuť jiného chlapa
I třeba skočit z okna
Každému dle jeho gusta, i když okno nemohu doporučit. Místo něho spíše doporučuji kontaktovat odborníka na problémy :)
Určitě doporučuju skok z okna. Hlavně takovým co furt všem cpou jak je super být buzerant a ochutnávat mrdku jiných chlapů.
Já zase doporučuji se chovat dospěle a uvědomit si, na jakých jsi stránkách a v jakém jsi vláknu... Taky si nechodím stěžovat do vlákna "nadržené maminy", že je tam plno nechutných kundojebů... Uvědom se. Jsou muži, kteří milují být zcákáni jiným chlapem, to že ty ne, je tvůj problém.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Mňa to tiež veľmi lákalo, ale problém je, že vzrušenie po vystriekaní opadne. Ale teda vyskúšal som to, manželka spokojná, ja mám zárez a budeme pokračovať ďalej
Měl jsem úplně ten samý problém, že to vzrušení opadne, ale pomohla mi manželka, když cítila, že už potřebujete vylízat chytila mě za vlasy přitáhla mi hlavu mezi stehna se slovy že potřebuje vylízat, že už to z ní teče. A užili jsme si oba já jak jsem ji mohl vystříkanou vylízat a protože se mi hned znova postavil protáhl jsem ji krásné znova
Je to vzrušující pocit, ale nefunguje to automaticky s každou😉 Když už to ale funguje, tak jsou to si myslím oboustranně slastné pocity.
S manželkou jsme si našli kamaráda do trojky. Hlavně na sendvič. Jednou jsem byl dole a vystříkal se do pičky. Otočil jsem se do 69 a lízal. Ani jsem nestihnul vše vylízat a byl jsem zapatlaný po celém obličeji. Kamarádovy koule mne bouchaly do čela Schytal jsem něco i z prdelky, patrně jeho preejakulát s jejím análním sekretem. Mezitím mne manželka dokouřila a já ztratil sílu pokračovat v lízání. Už jsem vysílený pouze ležel a sledoval divadlo nahoře. Jeho energické přírazy se zvuky pleskání jeho podbřišku o zadek. Po několika hlubokých přírazech mi bylo jasné že ji plní. Žádné pokračování už nebylo, protože se oba vysílení, stále ještě spojení, svalili na bok.
Tak pokud se jedná o mojí mrdku a pojedeme druhé číslo, tak je to snad jasné , že jí přelíznu. Jako ona mi polyká, ještě se u toho tváří blaženě a mě by to mělo vadit ?? Lízání od cizího, rád přenechám místním fajnšmekrům.
Je to boží lizat vystrikanou
To už je vyšší level lásky🙂
Pokud má některý muž chuť mě vystříkanou vylízat tak ráda roztáhnu stehna. :-)
To by mi stalo za ro prijet i do hradeckeho kraje
No já bych si tedy dal říct
pokud chces rad ti ji vylizi ......staci se domluvit a dojedu
Moc rád nejdříve vystříkám a hleď ti vylížu kundičku.Budu rád když se ozveš.
Nooo,byl bych rád.Kdyby sme se domluvili 😘👍
Libite se mi myslim ,ze to neni problem.
Vylízal bych Tě nevystrikanou
Smůla moc daleko Jinak bych rád vylízal.
Napiš moc rád tě vylížu vystrikanou
Ahoj, moc rad tě očistím, se stačí domluvit
To bych měl zájem… rád bych provedl.
Vás bych si dal také.... Ideálně po jednom z Vašich milenců
Aha, to zní jako luxusní neodmítnutelná nabídka 🫣. Rozhodně chuť je...
Chuť by byla ale jsi moc z ruky
Říkam to samé pokud mně po sexu chce partner lízat je to na něm.
Máš jen stálého partnera a nebo si ráda užiješ i s kamarády 😘
Ahoj, moc rád tě vyližu plnou, co se domluvit,
Co navrhuješ? Já nejsem subina!
Se někde potkáme v HK, Pce a rád tě udělám, jak budeš chtít. mužem třeba první schůzku v sauně
Chuť je,mohu i po tvém manželovi.
Klidně i po některém z mích milenců.
Ano, moc rad. Klidně i v 69 když te plní
Ahoj. Rád tě budu lízat vystrikanou, napíšeš odkud jsi?
Líbí se mi lízat ať už vystříkanou, plnou mrdky nebo jen tak. Důležitá je chuť šťávy ženy.
Pokud po ženě chci, aby polykala, tak potom co má vystříkánou kundičku a chce po mně ať ji vylížu, je fér jí to také splnit 😚
Je to moc hezké. Se svojí přítelkyní jsem to často provozoval
Já tohle ještě nezažil ale moc rád bych to zkusil. Teda jen po sobě.
Já to přímo miluji ♥️
mam vetsi vystrik a huste sperma, kdyby nekdo chtel lizat me sperma ze sve pritelkyne, ozvete se:)
(editado)
Já bych ho vylízal stojí přítelkyně kamarádky nebo jiné
Nechal bych si ho nástřikat přímo do pusy.
Podle profilu prý "hetero". Buzno
Dlouho mě to lákalo, pak jsem manželku přemluvil k 69 hned po sexu, jak jsem na jazyku ucítil svoje semeno, vzrušení bylo neskutečné. Sice se mě pořád ptala jestli mi to nevadí atd, asi jí to přišlo divné. Každopádně, lízat vystříkanou ano ale jen po sobě. Cizí ne.
Vystrikanou kundicku jsem nemel moznost ochutnat, ale co celkem pravidelne s partnerkou delame je to, ze mi moje sperma vylozene vnuti. Partnerka je docela dominantni a drzi mi penis v pasu cudnosti. Vetsinou mi vecer klicku sunda a drazdi mi ho tesne pred vystrik. Pak prestane. Tohle opakuje nekolikrat po sobe. Pritom mi dost casto sedi na obliceji a nechava si lizat dirky nebo me lehce pridusi. Az ma drazdeni dost, tak si me zase zamkne. Takhle to jde nekolik dni/tydnu po sobe. Pak uz jsem tak nadrzenej, ze chci, aby mi projela anal a nechala me strikat s tim, ze si to po sobe vsechno slizu. Muj orgasmus je samozrejme v jeji moci a proto nikdy nevim, kdy to prijde. Nekdy me necha se ji vystrikat so pusy, nekde na bricho, prsa, zada, apod. Do ni ale nikdy-to jedine s kondomem. No a me chute na sperma jsou samozrejme ty tam. Jenze to pak nastupuje ona a budto mi da polibek, kterym mi vsechno sperma preda so pusy, nebo mi veme hlavu a pritiskne ji na misto, kde je zrovna postrikana. Kdyz se k tomu nemam, tak mi sperma zacne mazat po obliceji a to uz je i pro me impulz, abych to radeji slizal. Nikdy mi sperma nedala ani "vypit" z kondomu. Je to nadherna "hra", takze si to potom uziju i ja, ale jak pisu-kdyz jsem desne nadrzeny, mam na sperma chut. Po vystrikani uz vubec..
Mě se to stalo asi tak před dvaceti pěti léty, to už jsem o sobě věděl, že jsem bisexuál, ale praxe přišla až o mnoho let později, nicméně, tenkrát jsem po sexu s mou bývalou manželkou dostal chuť jí vylízat kundu plnou mého semena a opravdu jsem to udělal. Byl to úžasný zážitek a moc mě to vzrušovalo a znovu se mi postavilo péro, ale bejvalka přesto že držela jak hluchý dveře, tak pak projevila k tomu odpor, byla konzervativní a už to nikdy nechtěla. Rád bych to znovu zažil. Je to super.
To víš že jo Karle, pak si se probudil rukou v nocniku co
Ja osobne si klidne partnerku po sexu ocistim , na jazyku ji smichany sekret donesu , by take ochutnala …. A vzdy si to uzivame oba … 😜 (editado)
když se oba a nevadí jiom to je to jiný level i po cizích chlapech ,pak máme prožitek silnejší a občas spolu s naši kamoškou taky miluje když cítí sperma jak už to jde i se udelá a rajcovne rve mi vlasy a lížu ji i po více partnerech a stríká i ona a musím ji ššukat hned znovu
prima pár :) taky bych lízal vystříkanou i po vícero...
k vam bych se rad pripojil, mam to stejne
Ahoj.tak tohle přesně miluju .Papat mokrou pipinku hezky ji lízat celou a když se udělá tak hezky jazýčkem to zlízávat 😊miluju to chtěl bych to furt
Tak jako lízat kundu joooo,ale ne vystrikanou! Nevím mám blok lízat vlastní semeno! Každý to má jinak🤣
Někdy to zkus😉 Jako taky nemám chuť lízat svoje sperma třeba z ruky, ale z kundičky je to jiné. Před několika lety to vyšlo a bylo to super. Když jsem po chvíli lízání narazil na sperma, tak mě to děsně vzrušilo. Manželka má zábrany, třeba to ale někdy ještě vyjde🙂
(editado)
Vystříkané ano ale postříkané nikoli
Postříkanou jsem ještě nelízal. Proč by to nemělo být dobré?
Přijde mi to divné a také myslím že na těle vychladne.
Měl jsem čest se jednou připojit k páru a když ji její manžel vystříkal dostal jsem nečekanou nabídku že mi sedne na obličej a že chce vylizat byl to promě jeden z nejlepších okamžiku co jsem při sexu zažil bylo to vzrušující
To bych taky chtěl zažít.
Chlap co se vydává za Ženu 🤣🤣🤣 všem je zcela jasny kdo se tam schovává, honic co potřebuje číst komentáře
Říká ten kdo má jednu fotku na profilu 🤣
Mě tvůj názor nezajímá ale, já tu můžu mít co chci, až budu hledat tak ji pošlu dotyčné sama. Nepotřebuju se tu vystavovat jako kurva
Mě tvůj taky ne 🤣 nevím kde chodíte na takový věci že se tu někdo za někoho vydává podívejte se na ten profil pořádně nechápu jak si může nekdo myslet že o tom jeden nebo druhý z nas neví 🙈
Mám ráda, když si to po sobě chlap pěkně uklidí, navíc orální sex mám rád a mám při něm nejsilnější orgasmy, takže je to dva v jednom. Někteří se ze začátku boji, ale sednout mu na obličej vždy zabere 😁
Velmi mám rád lízání hodně a hluboko. Bych stříkala mně do pusy
posadit se na obličej je v topu! ))
Miluju lízaní mrdky z vystříkaný… jak z kundičky, tak i z prdele!! 🥵🥵🥵
Ten pocit podmanění a zadostiučinění je naprosto k nezaplacení…!!
Ten pocit podmanění a zadostiučinění je naprosto k nezaplacení…!!
Někteří by se toho ani nedotkli.. jiní to zbožňují..
To je právě too!! A mne to už zase tak chybi...miluju oralek, miluju perverz, a chtěla bych vylizat vystrikanou....klidně po více a zase vystrikat!!! Jsem v tomto dost otevřená, je to neskutečný rajc!!!
Oh, Annelio. Proč všechny ženy nemůžou být jako ty... 🙏
Neznám moc můžu kteří zvládnou ochutnat vlastní sperma. Natož někoho jiného... Lízání si užívám.Velmi mně rajcuje opět zasunout do vystříkne.
Až takovy rajc jo?))
Mě by zajímal názor Tvojí manželky na to, že tu máš její fotky, vydáváš se tu za ní a ještě si honíš péro nošenými spoďáry její matky
.
Za nikoho se nevydávám to zaprvé za druhé pokud si někdo myslí že o tom neví tak to může být je tupec co nemá na profilu nic a chodí sem honit 😁
no pravdu máš.máme to taky a super
Umíte napsat větu bez chyby?
Občas udělám chybu, ale tohle je něco hrozného.
Pokračuje to dále v textu😃
Lízání vystřikane kundičky
Občas udělám chybu, ale tohle je něco hrozného.
Pokračuje to dále v textu😃
hezky den, me to chutna, spojni kundi stavicky a sperma
Taky chci lizat vystrikanou, ale po udelani se, mě to bohužel přejde
Dá se to i po nějaké době po naplnění. Lízal jsem tak po čtvrt hodině a bylo toho v ní ještě dost😝 Pomůže i trochu alkoholu, abyste neměli počáteční zábrany.
Jk, přesně tsk to mám i já.......
Takové téma tu už je minimálně dvakrát. Ale jo, když jsem nadržený tak chci lízat, když se vystříkám, tak mě chuť přejde. Stejně jako ti tu napíše dalších 20 chlapů, co už to psali i jinde.
Ale tak okej, když si trochu zahulím tak chci tak jako tak a když ne, tak se vždy jde s partnerkou domluvit ať mi přihlehne hubu pičou ať chci nebo ne a pak ta chuť prostě přijde. Jinak jo, je to super.
Ale tak okej, když si trochu zahulím tak chci tak jako tak a když ne, tak se vždy jde s partnerkou domluvit ať mi přihlehne hubu pičou ať chci nebo ne a pak ta chuť prostě přijde. Jinak jo, je to super.
Souhlasim :) na zacatek parkrat prinutit a potom si clovek zvykne … Je to jenom o zvyku a prekonani predsudku … ja si to vyslovene uzivam a ten odpor po orgazmu proste neprichazi … navic je pro mne vzrusujici citit tu smes chuti me pani a moji …
Jaký je rozdíl mezi zvířaty a lidmi? Řekl bych, že žádný, třeba pejsci rádi si také lízají a čichají k pohl. orgánům a zadečkům.
člověk je jen namyšlený druh zvířete
Nebo nadrzeny druh? :) ja teda rozhodne … kdykoliv muzu tak rad lizu manzelce prdelku a prcinku, vystrikanou ci ne

Lízání vystřikane...