Co s anejakulací ?? :(

Potřebuju pomoct prosím ....

Ahoj lidičky,je mi 26 let a mám problém s tím že se při sexu nemohu udělat ani když mi ho partnerka honí nebo kouří....když si ho honím sám tak je to otázka dvou minut max. Nevím čím to je,byl jsem v minulosti na obřízce tak možná i toto je na vině. každopádně mi to kazí vztah,přítelkyně jsi myslí že mě dostatečně neuspokojuje,že není přitažlivá nebo nevím... Nejde mi to ani s ostatníma holkama... Poraďte prosím,jsou na to prášky nebo něco ? Zkusím vše,jen mě neposílejte na psychynu jako můj doktor...prej mám psychickej blok... což není pravda . Všem moc děkuji za odpovědi :)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
je fakt že mu dávam za uši každej den no :D No ale ted bude půst dobrej týden nebo i dýl,vydržím to a snad bude výsledek dobrej :)Děkuji Všem! Nečekal jsem odezvu,jsem za to velice rád! :)
Tak pokud máš obřízku, je to sníženou citlivostí a kombinace masturbace. V tvém věku by mělo bohatě stačit minimálně týden dva totální abstinence. Vydrž to a bude to dobrý a nemysli na to. Vím lehce se to říká, znám to, zničilo mi to vztah a ztratil jsem životní lásku. Ale pokud ti holka nepomůže, asi to není taková ztráta.
Velmi ti děkuji za radu !!! Určitě to vyzkouším. Taky mi to zničilo vztah,je to nepříjemné a sebevědomí mi tím kleslo o dost níže. Ještě jednou děkuju :)