Snadný anal

Prstil jsem holce analek, zkoušela poprvé. Alespoň tvrdí. Pěkně pomalu, kdyzbuu byla hodně vzrušená, přidal jsem čtvrtý prst a když jsem trošku pritlacil, vjela mě tam cela ruka bez palce. Zatlačil jsem opravdu jen trošičku a ruce mam velký. Má někdo takovou zkušenost, ze to jde tak lehce nebo keca a je hodně trenovana?

To zase kecáš píčoviny. Ty jsi úplně mimo.
my s tou mojí máme anál tak jednou dvakrát za rok a normálně je dost úzká a musíme pomalu. Ale tak 10 roků zpátky jsme byli na dovolené, věděla, že je čistá, nějak se rozjela a když jsem jí prstil zadek tak po chvilce jsem měl v jejím zadku čtyři prsty i s kloubama úplně bez problémů. Čuměl jsem na to jak puk. Pak se udělala a dál už nechtěla, takže na pátý se nedostalo. Později už jsme to nikdy nezkoušeli, ale po tomhle mi tvůj zážitek nepřijde až tak nemožný.
Přesně takto to bylo. Byl jsem z toho taky hotovej, jak to šlo samo. Asi to bylo tim, jak byla rozhavena.
Miláčku sundej si prstýnek, škrábeš mě, lásko to není prstýnek, ale hodinky.
Je to možné . Jestli se předtím připravila a pak uvolnila tak jo …mela jsem to podobně
je to o uvolneni svalu.
Muze to byt naucene, trening, muze to byt o povolenych svalech panevniho dna.
Muze to byt o tom, ze ty svaly uvolnila orgasmem.
Otazka je neuplna, nemame data pro odpoved.
To je ale píčovina 😆..........
to by byl až zázrak...tak že kecá
Někde jsem slyšel, že to možné je.
Dokonce je znám případ, kdy tam fister zmizel celý a zachránily ho jen velké chodidla, které zůstaly venku a za ně byl vytažen zpět tou slečnou..