Co takhle použitelné funce?

Mám dotaz, je možné mezi ty tuny zbytečných nových fičur dát pár použitelných?

Třeba hledání lidí - možnost výsledky třídit dle posledního přihlášeni? Nebo nezobrazit lidi, kteří se nepřihlásili více než…

Když zadám dvě sexuální záliby, aby to vypsalo lidi s oběma a ne “nebo”

Aby si každý normální člověk, který maže cookies nemusel při každém novém otevření stránek vybírat jaký obsah chce vidět (muž, žena, pár), ale po přihlášeni to přestalo vyskakovat a načetlo se to z preferencí profilu?
A aby se z preferencí profilu načetlo i hledání zobrazit výsledky “včetně trans/bez trans”

To je furt zvědavost na osobní data, ale, pokud člověk ty data vyplní to mělo hodnotu a web je reflektoval, to ne.

Me tady stve mnoho (ne)funkcionalit, vcetne toho, ze nejsou nikde jasne popsané . Proc neni v paticce odkaz na Help? Konkretne mi nejsou jasne nektere symboly u osob. Intuaitivne se clovek domysli, ze zelena tecka znamená , ze dotycny je on-line, ale kde je to jasne strucne napsano?

Další vada filtrovani v inzeratech: bud cela zeme, nebo jeden kraj. Ale treba Praha&stredocesky kraj v podstatě jedno jsou. Podobne kdyz nekdo zije u hranice krajů, bude chtít hledat současně ve 2-3 krajich, ale ne z druhe strany relubliky.

Nastaveni preferenci v profilu system nerespektuje. Mam nastaveno "obsah jen cesky nebo slovensky ", tak proč se mi do toho michaji videa z holanska, nemecka, balkanu, dokonce jednou az z Murmanska ?!
Koukam clovek napise pravdu a komentář je odstraněn. Nu coz, prachy tvoří charakter.💪
Esta publicação foi excluída.
Na ulicí seznámení???.asi žiju v blbé době, v životě se nestalo že by mě někdo cizí oslovil. A to prosím nechodím naštvaná
To by byla mega funkce. Zadat klíčové slovo, které by hledal v popisu, galeriích atd a pokud jej profil obsahuje, tak nezobrazit. “Videjka”
Když vymazes cookies, tak podle čeho mají poznat kdo jsi a jak ti nastavit profil?
Ta úvodní volba při prvním přihlášení sem byla přidána právě na žádost uživatelů, aby se jim nabízel by jen obsah, který chtějí. Pokud nezavres prohlížeč, tak se ti to už nezobrazuje.
Jakmile zadam jmeno a heslo. Profil je na serveru.

Když nerozumíš IT tak neraď.

Naprosto jednoduché nenajdu cookies , zobrazim dotaz jaký obsah, buď to člověk vyplni nebo zavře přes křížek a jde se přihlásit - jenže teď tě to otravuje i po přihlášení, dokud to nevyplníš. Logické by bylo, že pokud to není vybrané, ale uživatel se přihlásil, tak načtu preference z profilu a dál se jak blbec neptàm. (editado)
Esta publicação foi excluída.
Někde tu je příspěvek od amatéři.com jestli bychom přivedli další zájemce nebo tak něco.
Bylo by dobré tento dotaz, návrh směřovat tam.