Jezero Lhota 2025

Setkání, postřehy, nápady a zkušenosti.

Ahoj jsme na Lhotě . Je tu někdo třeba jen na ☕🍻
Ahoj byl jsem se tam včera podívat a nebyl jsem jediný
Krásný den. Chystá se dnes někdo, nebo už je?
Mari9310
Mari9310 Inativo 3 mês atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Je tam stále mrtvo nebo už to ožívá?
Tak se tam utíkej podívat :) Je 20. března 🤣🤣🤣
Zajíčci už možná vylézají ze svých pelíšků, ale naturisti si ještě chvilku počkají. Pokud jsi však otužilec, můžeš to kapku rozproudit. Třeba budeš první :-))))
Zitra kozata na Lhotu? Nabizim velkeho 22/6 cm… odpoledne…
Víkend 20-21.9. Jezero Lhota 🌞🏊🍻☕
Dnes navečer bych se na Lhotě rád stavil a užil si poslední letní den 😉
Ahojky bude nějaký pár nebo žena na Lhotě která by chtěla něco podniknout
Ahoj kdo dneska taky budete na Lhotě....
My jsme dnes, v rohu pod ,,Pepkem”.
Ahoj mate chut se seznamit? Taky jsem ted na Lhote.
Budu v nedeli…. Tak sna jeste par nudistu bide
Příjdu. S vámi je to fajn v lesíku. Jen naznačte čas. Je mi jasné, že je třeba si zajistit místo mezi Pepkem a tím petanqovým hřištěm. Koule budu mít zajištěné www.temu.com/ul/kuiper/un9.html?subj=goods-un&_bg_fs=1&_p_jump_id=894&_x_vst_scene=adg&goods_id=601099516652048&sku_id=17592215282062&adg_ctx=a-c31befbb~c-024644aa&_x_ads_sub_channel=shopping&_p_rfs=1&_x_ns_prz_type=-1&_x_ns_sku_id=17592215282062&_x_ns_gid=601099516652048&mrk_rec=1&_x_ads_channel=google&_x_gmc_account=5583669360&_x_login_type=Google&_x_ns_gg_lnk_type=adr&_x_ads_account=1558841570&_x_ads_set=22995352961&_x_ads_id=181997149621&_x_ads_creative_id=772989550689&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=EAIaIQobChMI6siPiJXjjwMVh9JEBx2MDCFxEAQYAiABEgLhVfD_BwE&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=5583669360-17592215282062&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=Cj8KCQjwuKnGBhCmARIuAApFSCxCTzEujgMZ2BI-j4U3jhJwRLqAgpOQ3d-XO_bY-fq0liBRM8wYJ9B7HhoCDeg&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICEJt7Y0ZokS03CU1hL5RvSpi&_x_ns_targetid=pla-2440250604623&gad_source=1&gad_campaignid=22995352961&gclid=EAIaIQobChMI6siPiJXjjwMVh9JEBx2MDCFxEAQYAiABEgLhVfD_BwE

(editado)
Je tu ten pár, který byl v lesíku a jak mile , jsem přišel on se začal oblékat? Pokud ano rád budu za zpětnou vazbu. 😁
Chytá někdo momentálně z amatérů slunko na Lhotě?
Ahoj budeme o víkendu na Lhotě 🍻🏊🌞😁
Zítra by se dalo. Má být pěkně, poslední víkend tak snad nějaký hetero páreček zajde do lesíka.
Ahoj neni tu na Lhote nejaka prsata na pokec?
Jestli tam jsi tak vidíš jestli tam je nějaká prsatá
Ležíme u Pepka na pláži. Dva mrdáci.
Tak se pořádně vymrdejte 😂😂😂
Ahoj.
Je tady někdo?
Někdo na geng v lese?
Někdo na Lhotě ve čtvrtek 28. 8.? :-)
Někdo tam bude jistě. Ale je třeba, aby byl v páru (hetero) a na tom správném místě a při správné aktivitě.
Hezký den. Dnes budu na Lhotě. Jeden z posledních hezkých dní. Nějaký pár, pokec ? Já, 47. Děkuji.
Ahoj, bude zítra někdo na Lhotě (pár, žena) ? Já nudistický začátečník, tak snad to tam bude v pohodě. Díky
Ahoj, mám v plánu navštívít Lhotu poslední víkend v Srpnu. Je mi 30, ale jsem s tímto zatím bez zkušeností. Nějaký pár nebo žena, kteří by se ke mně přidali? Skloubíme to s dobrým pokecem, jídlem, pitím a užijeme si celý víkend. Někdo do toho semnou? Prosím do zprávy :)
Omlouvám se za možná zbytečný koment . Jen na Lhotu jezdíme zřídka . A teď koukáme ze spousta chlapců , chlapů :)) chodí za pepka do lesa to co tam hledají ??? Houby ? 😂 jako chápeme potřeby ale jedny a ty sami lidi tam chodit milionkrát za hodinu je moc ..
Lůzři a zoufalci se kterýma žádná ženská nejde, tak se zkoušejí aspoň vetřít k nějakému páru.
Touzi tam pristihnout pary, ktere se tam za tim ucelem take vydavaji. Je tam takove mistecko se slozenyma kladama. Myslim, ze pokud zena ci par touzi po spontannim dobrodruzstvi s mnoha penisy tak tam:) nevidime na tom nic spatneho, naopak... vsak se daji z toho mista dohledat i tady na serveru galerie.
Přesně tak,sám tam chodím občas se známou a i se mrknout na ostatní. Bohužel poslední dobou je to tam samý ptákojed co chodí sem tam dokola a odradí exhibicionistické páry
Asi to přehnali s pitným režimem, mají potřebu a na wc už nedoběhnou. Jsem rád, že doplňuji tekutiny střídmě, pěkně se tu válím na poloprázdné pláži (pánové jsou teď v tom lesíku) a je mi fajn ;-))
Jo to máš pravdu 😁 já tam byl jednou a abych nerušil lidi telefonováním, tak jsem šel k tomu lesíku. A tím, že u tel. hovoru se procházím, tam jsem občas zašel pár metrů do té uličky v lesíku. A jakmile mě tam spozoroval nějaký muž, tak hned se tam šli podívat, abych náhodou něco neviděl a oni ne…😁😁😁 ale jinak Lhota je za mě fakt super! 😎
My se chystáme jít zítra ráno...cca8.... oranžový padelboad
Nechystá se někdo ve středu mezi 5-6 ranní na Lhotu?
Dnes na Lhotě chytili úchyláka. U vyhlídky. Natáčel lidi na kameru, byla tam policie a všechno. Takže, dámy a pánové, dávejte si pozor na podezřelé osoby s kamerami kolem sebe.
ani se tomu nedivíme. Úbožáku je tam dost
Třeba ten v čepici co tam jediný co dělá tak chodí pořád dokola 😂
Nene, to byl nějaký mladý kluk.
P. S. Ten v čepici pořád stojí na svém místě, i teď vlastně xD Hlídá pořádek😎
Jsme na Lhotě má nějaký sympaťák zájem ???
Hezký čtvrteční večer. Jsem dnes poprvé na Lhotě, je tu ještě nekdo?
"Jsme na Lhotě" je takové hodně nekonkrétní. Kdo "jsme" na Lhotě? V profilu máš jen sebe. A ta druhá identita nebo více identit? Možná, že leckterý naiva by si mohl myslet, že "Jsme" znamená on+ ona. Ale v tomto případě to zdaleka není jednoznačné.
Ahoj je teď na Lhotě nějaký pár na pokec ? (editado)
Ahoj sem tu a rad vás poznám saša
Bude dnes někdo k večeru na Lhotě?
Asi blbé se ptát, jestli bude někdo ve středu 😅 ale zkusím to ... Bude někdo ve středu ? 🤣🤭
Ahojky. My budeme s manželem dnes a zítra 😉
Ahoj jedu zítra kde jste většinou? Coudy
Dnes po 18:00? Pokecat a uvidime…
Budeme tu zůstávat.. kdo se k nám prida
Dekujeme hezkemu stihlemu paru za krasnou podivanou vcera okolo 18h v lesiku mezi wc a hospudkou Na vyhlidce. Hodne nas to vzrusilo….
Tak to se v sobotu asi potkáme na Lhotě, pokud se chystate)
Bohužel tento víkend zůstávat nebudeme. Chtěl bych se ale zeptat na Vaše zkušenosti, zde necháváte běžné auto na parkovišti i přes zákaz. Chválím galerie😉
Budete zitra navecer nekdo kolem ?Vyhlidky, nebo rohu U Pepka? Nejaky par zena-muz, kteri se tesi ze spolecnosti? (editado)
Dnes jsem byl poprvé na Lhotě a musím říct, že se to s nudaplážemi na Liberecku nedá vůbec srovnávat. Krásně čistá voda, skvělé stánky s občerstvením a okolí, ve kterém se člověk cítí příjemně a uvolněně 😉😎. Doporučuji 👍
Ahoj tak bude krásně 🌞 . Jsme na Lhotě čtvrtek pátek sobota bude tu někdo na něco?🍻🍷🏊☕👉👌😜
A dnes? Včera to nebylo špatné, ale brzy odpoledne a pak už nic. *45**49*
My přijedeme až zítra kolem poledne a budeme i v neděli.
Tak mi neobsaďte místo. 50.2438931N, 14.6742583E
Spíše ženy nebo pár páry, muž by musel něčím manželku hodně zaujmout. A tím nemyslím jenom mužství.
Škoda rád bych se stavil. Budu tam za hodinu
Ahoj asi zítra dorazíme kolem poledne
Tak to by zítra bylo na Lhotě fajn. Kde nejčastěji leháte? Jak vás poznat?
tam kde bude místo tak tam leháme a asi budeme mít i deku pod sebou

Snad tam vlesiku stále leží ten padly strom. Na tom kmenu se dajo delat všelijaké věci.
Doufám, ze budete jako obvykle lezet nedaleko vstupu do lesiku. Na levo od stánku (toho, co je vr ohu) při pohledu smerem od jezera.
Ahoj, já se tam po delší době chystám v sobotu. Chystáte se zajít do lesíku a třeba k sobě i někoho přibrat? *4*
Ahoj, zítra jedu pracovně do Prahy, tak cestou zpět do Liberce, bych se tam zastavil 😎 a je na té nudistické pláži, nějaký bar (kiosek)? 😊 Nikdy jsem tam nebyl, tak jestli si mám vzít něco s sebou.
Ahoj je tam vše 🤓 co člověk potřebuje
Ahoj, jak je to momentálně s kvalitou vody na Lhotě? Asi měsíc jsem tam nebyl a nevím, jestli už i tam se nerozmohly sinice. (Kdyby tam byly, tak na oficiálním webu se tím majitel asi chlubit nebude. :-) )
Ahoj,voda je čistá, průzračná,akorát trochu studenější. Uprostřed jezera je zařízení na likvidaci sinic,proto tady máme čistou vodu celou sezonu👍
Není někdo na Lhotě kdo by sdělil jaké je tam počasí?
Coupe_wolf
Coupe_wolf Inativo 11 mês atrás
Hezký den. Bude dnes někdo na Lhotě? Fajn pár na rekax? Děkuji
Když jsem ráno viděl to slunce 😎 tak jsem nad Lhotou přemýšlel, ale nakonec jsem zvolil Černou Nisu 😉
Já až od zítřka do neděle. Vy tam jste?
Tak kdo tam byl? Přijel jsem dost pozdě. Byla tam trojice s pořádnými světlomety - ale než jsem došel, byla trojice na odchodu :/

Pak na parkovišti auto - červené světlo - pár.
no, tak to jsem to prokaučoval :)

Ale ta světla, to je tedy síla... to by mi vypálilo díru do hlavy :D

Ze Země byste mohli svítit Apolu na cestu :D
Dneska k večeru tam bylo fajn. Voda snad teplejší než vzduch. Pohoda.
Je tam ještě někdo? Teď? Večer tam bývají někdy fajn akce.
Jj, u plavkáčů byl nějakej rock fest, pivo, zmrzlina :-))
jo - já myslel u neplavkáčů...

akce u plavkáčů byla slyšet na míle daleko :)
Dneska hodně teplo, voda také teplá, lidí docela hodně. Jen ke stánku na východní pláži zavítal nějaký - snad školní - výlet mlaďochů textiláků, kteří vypadali, jakoby zabloudili. Nebo že by snad nová generace čumilů? No, tak to asi čuměli 😂
No taky me prekvapila ta particka tech textilaku dneska na Vyhlidce😁
Jj, nedalo se kolem nich ke stánku skoro projít, jak to tam “zazátkovali”. Snad nakonec sebrali odvahu a šli do vody jak se na nuda sluší a patří :-)) Ale abych nebyl ošklivý, v jejich věku jsem s tehdejší přítelkyní taky šel jen pro zmrzlinu. Na víc jsme nenašli odvahu :-)) Přejme jim tedy, ať ji najdou ;-)
Budes se doivit, ale i za šera se koupali i v plavkách a hudba tam jela na plný koule. Odradili tou akci i plno párů naturistu kteri si to tam chteli uzit za prijemne teploty vecerni, ktera je pro letosni leto velmi bzacna....
Hm… Tak to byla opravdu hloupá hovádka. Je fakt, že od pohledu vypadali, že jsou dost mimo. Snad časem pochopí co je nuda pláž, že nahatá koupačka takhle v partě je fakt fajn.
Ted je tu prijemne. Nejaky par nebo zena na pivo a pokec?
Naturismu a pobytu v přírodě zdar! Dá se někde v okolí Lhoty pohodlně přespat v lese? Chtěl bych příští víkend na pláž, ale zároveň bych klidně spal pod širým nebem. Co ten les na Starou Boleslav, je to tam v pohodě? Budu rád za tipy :)
Ahoj jezdím tam kdyby se chtěla seznámit žena i starší nebo pár napiš.diky moc
Dneska sice bez slunce, trochu krápe, za to ale voda teploučká, vstup byl volný a pláž má člověk skoro celou jen pro sebe. Kdo chce relaxovat, užije si. Kdo chce čumět po ženskejch, má smůlu 🤣 PS: Já raději relaxuju 😉 (editado)
Taky tam jezdíme za relaxem. Žena i dcera trpí v mokrých plavkách na kvasinky nebo co. A navíc tam za ty roky máme místní lidi jako přátelé. Jezdíme si tam užívat čistou vodu a super kolektiv a hlavně volnost bez plavek a o tom by nudaplaz měla být. Kdo hledá sex,ať jde do bordelu😂😂
Závidím, me se zatím nepodarilo zbytek rodiny premluvit
Coupe_wolf
Coupe_wolf Inativo 12 mês atrás
A je někde v okolí Lhoty něco kde je více soukromí?
Kolem Brandýsa toho je opravdu hodně...
Bude někdo v sobotu? Společnost fajn lidi by se hodila :)
Dneska to pěkně peče. Mému pozadí to dělá moc dobře - nebude už do tmy svítit jak baterka 😀 Voda jak kafe. Obecně tu vládne rodinná atmosféra (alespoň tam, kde se peču). Inu, prázdniny 😉
A jakpak to chodi kdyz by clovek chtel zazit i neco dobrodruznejsiho? Lesik za Pepkem v podvecer uz trochu zname - tak snad ho prozkoumame i letos. A co vecer, da se neco pri soumraku? Abychom necekali az padne tma a nic:D
Na dobrodružnější záležitosti není Lhota vůbec připravena. Je to o těžké náhodě zda se podaří, aby se sešlo několik příhodných okolností v jeden čas. Tak za léto možná tak 3x. A také samozřejmě záleží na tom o jaké preferované události má jít. Někomu stačí když uvidí na 5 metrů ženskou nahoře bez.
Kde to je? To vypadá zajímavě. Děkuji
my dorazíme až tak v 18. ale zůstanem do noci ;-)
No jen abyste nebyli jeden a jeden (nebo i více) pán(ů).
Tuto sobotu 28., pokud dovolí počasí, se potkám s někým z amatérů/ek na lhoteckých plážích? 😉 (editado)
Coupe_wolf
Coupe_wolf Inativo 1 ano atrás
Skoda,ze na nudaplaz musíme jít z parkoviště přes půlku jezera. Jezdíme tam i se 3detmi a tahame s sebou paddleboard, kybliky,lopatky,tašku s rucnikama,slunecnik a dvě deky😂 bylo by fajn udělat i parkoviště vzadu. Jinak v sobotu super,ale dnes v neděli masakr. Hlavně vzadu, u kiosku u Markéty bylo na pláži docela teplo 😬😂
Když půjdeš na plavkovou část tak to máš blíž. A spousta lidí co chce klid na nuda to ocení
Když si přivstaneš a chytíš místo u zadní pokladny, tak to je na nuda kousek;)
Jelikož odjíždím na Lhotu,tak musím nechávat auto stejně na parkovišti a jít tu dálku až na nuda ke kiosku k Markétě pěšky se všemi věcmi 🤷‍♂️😂
Ahoj, rád se tu s někým dnes potkám.
Cauko s kým by si sa rád poznal?
Esta publicação foi excluída.
Je jeste pingpongovy stul v sekci pro nudisti? Jsou tady jeste nejake dalsi hriste nebo ty jsou jiz jen v sekci pro plavkace?
A pinpongové stoly jsou na nudě nejmíň 2.
Jj pingpongac je porad v nudi casti. A porad na nem jde mit cool orgasmy…
Hygienicky je strikat dovnitr, jen prase strika ven…😂
A je tam jeste neco nebo jen ten jeden stul?
Ale ten povrch je hodně tvrdý a hrubý štěrkopísek, na plážový volejbal to zrovna není, chce to obuv.
V zatáčce je ještě takový jakože plácek na petanque. Je ale potřeba nejdřív shrábnout šišky.

Jak je to letos s tím občerstvením u Pepka? U pokladen je cedule, že letos již není na nudi. Fyzicky tam baráček je, ale neviděl jsem ho letos zatím otevřený.
Věděli jste, že jsou na Lhotě dva stánky a oba jsou Občerstvení u Pepka? Jeden je na nuda a druhý u textiláků. Já to zjistil teprve letos.
Zajímalo by mě, za co mám ty palce dolů, bobánci.
Pepek spolehlivě funguje, dnes jsem na Lhotě a má otevřeno. Nabídka jak jsme zvyklí*6*
hezky den, doufam ze se bude neco dit
Moudro dne 🤣 Laťka je Tvým příspěvkem nastavená velmi vysoko, těžko se bude překonávat 🫵 Gratulujeme a posíláme do posud nezmapovaných končin naší planety ..ZLATÉHO BLUDIŠTÁKA ☝️🙏🏻🥳 (editado)
Hlavně si rozmysli kam jdeš a jestli se chceš opalovat nebo si s kamarády honit šulina.pokaždé píšeš něco jiného.
Jj, takových “opalovačů” tu je hodně. A navíc nečtou profily než někomu napíšou. Ale abych byl spravedlivý, tohohle neznám, ještě nepsal…
Jak to letos vypadá na Lhotě? Zmenšilo se to zase nebo prostor zůstal zachován? Už se moc těšíme na návštěvu.😍
Je to stejne jako vloni.Uz jsme tam letos parkrat byli😊
Včera se byla opět na Lhotě kurvit @Cubka-1, tak kdo jste si tam v ní včera byl smočit čůráka ?
Byli jsme teď o víkendu a bylo to perfektní.☀️ Jenom na dovádění jsme šli do lesa mimo areál, protože bylo celkově všude hodně lidí a v lese byl úžasný klídek.😍
No nepovídej. Tak kdy příště? 😁😁
No ted jsme byli na Lhote cely vikend.Kdy priste to jeste presne nevim,ale napiseme si😉😈😁
Taky bych rád na víkend, da se někde poblíž parkovat a přespat v autě? Poradíš ze zkušenosti zda nechávají na parkovišti i přes zákaz nebo je nutné najít alternativu někde na polňačce u lesa kolem areálu, případně volíte chatu/penzion?
To není zrovna příště 😀 Ale škoda 🙂
Ahoj tak jsem letos poprvé na Lhotě.
Ahoj. V neděli jsem zavítal, slunce sice svítilo a hřálo, ale foukal studený vítr. I přesto poměrně dost lidí na nuda...cca 20. Vstup ještě zdarma prozatím, ale s měnícím se počasím se určitě rychle změní...:) jinak u stánku na Vyhlídce jsem potkal velmi půvabnou MILF dámu, krásné tělo, krásně opálená s krásným úsměvem.
Vstup zdarma a platí se jen parkoviště? :)
Zatím bylo oboje zdarma, ani parkoviště se neplatilo. Recepce zavřená, nikdo tam nebyl. A vzhledem k počasí to zatím platí.
Ahoj všem, dnes luxusní počasí na Lhotě, poměrně hodně lidi. Voda jak žiletky 😂. Dorazte užít krásného počasí
Ahoj kdo dneska taky budete na Lhotě?
Jezero Lhota je prima místo. Chvíli potom, co jsme s přítelkyní dokončili jisté "směšné pohyby", nastartovala na nás dvojice místních důchodců, zřejmě ochranka... Byli pomalí. Než k nám doběhli na 50 metrů, byli jsme už oblečeni, vytřepávali jsme deku a byli na odchodu... Poučení z toho plynoucí? ... "Buď quick" :)
Ahoj, upřímně se vám divím, že před ňejakým senilem utíkáte. Ten prostor není uzavřený a je veřejně přístupný. Počkala bych si a chtěka vědět z jakého titulu mě otravují. Ale třeba ho chtěli vyhonit.
To se mýlíš.Ten prostor má majitele,je oplocený,platí se tam vstupné a mají tam nějaký návštěvní řád.A mají tam i lidi,co na dodržování toho řádu dohlížejí.
Tak to je pak smutny. Drive to byvalo verejne pristupne.
Lhota má svého provozovatele, svá pravidla i webovky atd. Vstupné se platí “od - do” a pak už ne a areál je volně přístupný. Myslím, že po 18h se vstupné už neplatí a dá se volně vstoupit. Ale není to jedno? Je fajn, že se o areál někdo stará, je tam wc, občerstvení a bordel co tam někteří nechají tak někdo uklidí a my se v tom nemusíme válet. Vstupné vnímám jako příspěvek na udržování areálu včetně čištění vody. Už se těším, až letos zase vyrazím ;-)
Jen pro místní ale. Už dlouho je to zpoplatnene.
Ahoj,bude nějaká žena pár na Lhotě tento týden???
A když je přes den SVĚTLO, tak potom bude jako TMA ?? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Ahoj,chystá se někddo na Lhotu ještě???v neděli má být krásně,tak co v sobotu v podvečer něco podniknout???
Esta publicação foi excluída.