Amateri - co dali, co vzali?

Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat na zhodnoceni toho, co vam Amateri dali, ale treba naopak i vzali? :)

Vzali spoustu času, neuvěřitelně za ty roky. Toho času opravdu lituji, mohla jsem ho strávit lépe.

Dali hodně zkušeností, sexuálních zážitků a na stará kolena zamilovanost a lásku . 💕

Já tady odsud poznala osobně či jen virtuálně fajn lidi. Takže určitě nelituji .
Poznal jsem zde pár placených holek na sex🤷‍♂️
Poznala jsem několik mužů, zažila dost sexu, dozvěděla se tak díky tomu kdeco o mé sexualitě.... Vzali mi, bohužel, poslední iluze o mužích, a to jsem nebyla nijak naivní.... Obávám se, že následkem toho, že jsem sem vlezla, budu už na vždy singl..... Na druhou stranu: Vím například, že umím stříkat *3**13*...za což mohu být Amatérům na vždy vděčná *3* (Pak se ovšem, samozřejmě, nabízí otázka, jestli to za to stojí.....) *4* (editado)
Foally
Foally Inativo 11 mês atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Víru v lidstvo, evoluci, úroveň českého jazyka a podstatu chatu, to vzali. Dali ventilek a nudu.
Po dnešku co jsme viděli na úvodní stránce album na téma lízání smegma z penisu nám amatéři vzali duševní zdraví 😃
dali mi vzrušení a vzali mi iluze
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inativo 1 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Po čtyřech letech nám asi nedali nic😅, dobře pár přátelství. Vzali tak možná ideu o téhle stránce.
Ahoj, krásná otázka k zamyšlení a k rekapitulaci zdejšího místa.
Amatéři nám dali na začátku mnoho inspirace a časem i pár skvělých přátel, které bychom nikdy nepotkali a tím bychom si nevytvořili skvělé zážitky a vzpomínky.
Dále díky amatérům máme mnoho zábavy u čtení a případném luštění zpráv.
No a co nám vzali? Nudný všední sex,trochu ty iluze a nějaké ty peníze za VIP.
Celkově jsme díky těm pár lidem spokojení, nu a zbytek se dá přehlédnout a odfiltrovat.
Užívejte krásný víkend.
My máme pozitivní zkušenost. Chtěli jsme se seznámit s párem, nejlépe dlouhodobé přátelství, nejen sex. Jsme vděčni amaterům za mnoho společných víkendů a několik dovolených. Už jsme tu jen kvůli občasnému pokecu.
Poznali jsme skvělé lidi.A ty špatné si k sobě neopustíme.
Budeme-li realisti(což v našem pokročilém věku si nic nenamlouváme), tak bohužel musíme konstatovat, že možnost se s někým seznámit zde je náhoda tak 1: 100. Zkoušeli jsme si najít přiměřeného muže našemu věku, který si možnosti, kterou nabízíme bude i vážit. Bohužel asi jsme toho chtěli moc -aby byl poblíž, měl své soukromí, určité IQ, byl příjemný a podobně. Jaké máme zkušenosti ? Hrůza. Někdy si říkáme, že někteří neumí číst a přesto to zkoušejí- i když mnohé nesplňují. asi jim jde jen o to- jednou, udělat si čárku do notesu a jdeme dál. To nemluvíme o těch, co lžou, vymýšlejí si, případně nemají žádné-nebo nedostatečné údaje v profilu. Natož foto-pro představu. A ani po naší odpovědi, neupřesní nic. Kdyby se muselo každého na chybějící doptávat, tak zde strávíte moře času. Takže jsme z toho znechuceni, a nevěříme v reálnou možnost někoho, kdo aspoň trochu vyhovuje , najít. Asi tak.
Ahoj jsem tady tak asi 12 let. Rozhodné mí vzali iluzí o vztazích a mužích celkem. Žádného chlapa neberu vážně, nevěřím. Zase Amatéři mi dali zkušenosti kterých nelituji spíš naopak děkuji za to, poznala sem par báječných lidi a vím přesně co mne baví a co ne.
Ahoj, mě to dalo spoustu zábavy, číst si tady ty komentáře. U toho se opravdu bavím. Vůbec jsem netušil, že jsou chlapy tak blbý a opravdu až tak moc nadržený. Nic mi to asi nevzalo nebo o tom nevím
Že?????????????? :))))))))))))))))) [30 znaků]
Odnáším si spoustu zkušeností, zážitků a poznal jsem nové lidi, za mě super. Ale vsadím se, že se zase najde nějaký chudák, co sem sem do fóra přijde jen vybrečet.😄
Ahoj, Amatéři dávají inspiraci ať už sexuální, tak tvořivou. Dá se tady zabavit, když není co dělat. Počíst si názory jiných na všelijaká témata. Občas to tady dává i naději na nějaké seznámení.
A co Amatéři berou? Určitě důvěru v lidi. Já jako muž mám zkušenosti, že za profilem, který napíše není ten člověk za kterého se vydává. Buď jsou to muži na ženském profilu, nebo párový profil, který ženu neviděl ani z vlaku.
Bere důvěru v pravidla, která zde nejsou jednotná, ale používají se tak, jak se to určitému adminovi hodí.
Ahoj, zajímavá otázka k zamyšlení…určitě dali do života více vzrušení, inspirace, nových sexuálních poznatků a vzali určitě čas :)