Vzali spoustu času, neuvěřitelně za ty roky. Toho času opravdu lituji, mohla jsem ho strávit lépe.
Dali hodně zkušeností, sexuálních zážitků a na stará kolena zamilovanost a lásku . 💕
Dali hodně zkušeností, sexuálních zážitků a na stará kolena zamilovanost a lásku . 💕
Já tady odsud poznala osobně či jen virtuálně fajn lidi. Takže určitě nelituji .
Poznal jsem zde pár placených holek na sex🤷♂️
Poznala jsem několik mužů, zažila dost sexu, dozvěděla se tak díky tomu kdeco o mé sexualitě.... Vzali mi, bohužel, poslední iluze o mužích, a to jsem nebyla nijak naivní.... Obávám se, že následkem toho, že jsem sem vlezla, budu už na vždy singl..... Na druhou stranu: Vím například, že umím stříkat 
...za což mohu být Amatérům na vždy vděčná
(Pak se ovšem, samozřejmě, nabízí otázka, jestli to za to stojí.....)
(editado)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Víru v lidstvo, evoluci, úroveň českého jazyka a podstatu chatu, to vzali. Dali ventilek a nudu.
Po dnešku co jsme viděli na úvodní stránce album na téma lízání smegma z penisu nám amatéři vzali duševní zdraví 😃
dali mi vzrušení a vzali mi iluze
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Po čtyřech letech nám asi nedali nic😅, dobře pár přátelství. Vzali tak možná ideu o téhle stránce.
Ahoj, krásná otázka k zamyšlení a k rekapitulaci zdejšího místa.
Amatéři nám dali na začátku mnoho inspirace a časem i pár skvělých přátel, které bychom nikdy nepotkali a tím bychom si nevytvořili skvělé zážitky a vzpomínky.
Dále díky amatérům máme mnoho zábavy u čtení a případném luštění zpráv.
No a co nám vzali? Nudný všední sex,trochu ty iluze a nějaké ty peníze za VIP.
Celkově jsme díky těm pár lidem spokojení, nu a zbytek se dá přehlédnout a odfiltrovat.
Užívejte krásný víkend.
Amatéři nám dali na začátku mnoho inspirace a časem i pár skvělých přátel, které bychom nikdy nepotkali a tím bychom si nevytvořili skvělé zážitky a vzpomínky.
Dále díky amatérům máme mnoho zábavy u čtení a případném luštění zpráv.
No a co nám vzali? Nudný všední sex,trochu ty iluze a nějaké ty peníze za VIP.
Celkově jsme díky těm pár lidem spokojení, nu a zbytek se dá přehlédnout a odfiltrovat.
Užívejte krásný víkend.
My máme pozitivní zkušenost. Chtěli jsme se seznámit s párem, nejlépe dlouhodobé přátelství, nejen sex. Jsme vděčni amaterům za mnoho společných víkendů a několik dovolených. Už jsme tu jen kvůli občasnému pokecu.
Poznali jsme skvělé lidi.A ty špatné si k sobě neopustíme.
Budeme-li realisti(což v našem pokročilém věku si nic nenamlouváme), tak bohužel musíme konstatovat, že možnost se s někým seznámit zde je náhoda tak 1: 100. Zkoušeli jsme si najít přiměřeného muže našemu věku, který si možnosti, kterou nabízíme bude i vážit. Bohužel asi jsme toho chtěli moc -aby byl poblíž, měl své soukromí, určité IQ, byl příjemný a podobně. Jaké máme zkušenosti ? Hrůza. Někdy si říkáme, že někteří neumí číst a přesto to zkoušejí- i když mnohé nesplňují. asi jim jde jen o to- jednou, udělat si čárku do notesu a jdeme dál. To nemluvíme o těch, co lžou, vymýšlejí si, případně nemají žádné-nebo nedostatečné údaje v profilu. Natož foto-pro představu. A ani po naší odpovědi, neupřesní nic. Kdyby se muselo každého na chybějící doptávat, tak zde strávíte moře času. Takže jsme z toho znechuceni, a nevěříme v reálnou možnost někoho, kdo aspoň trochu vyhovuje , najít. Asi tak.
Ahoj jsem tady tak asi 12 let. Rozhodné mí vzali iluzí o vztazích a mužích celkem. Žádného chlapa neberu vážně, nevěřím. Zase Amatéři mi dali zkušenosti kterých nelituji spíš naopak děkuji za to, poznala sem par báječných lidi a vím přesně co mne baví a co ne.
Ahoj, mě to dalo spoustu zábavy, číst si tady ty komentáře. U toho se opravdu bavím. Vůbec jsem netušil, že jsou chlapy tak blbý a opravdu až tak moc nadržený. Nic mi to asi nevzalo nebo o tom nevím
Že?????????????? :))))))))))))))))) [30 znaků]
Odnáším si spoustu zkušeností, zážitků a poznal jsem nové lidi, za mě super. Ale vsadím se, že se zase najde nějaký chudák, co sem sem do fóra přijde jen vybrečet.😄
Ahoj, Amatéři dávají inspiraci ať už sexuální, tak tvořivou. Dá se tady zabavit, když není co dělat. Počíst si názory jiných na všelijaká témata. Občas to tady dává i naději na nějaké seznámení.
A co Amatéři berou? Určitě důvěru v lidi. Já jako muž mám zkušenosti, že za profilem, který napíše není ten člověk za kterého se vydává. Buď jsou to muži na ženském profilu, nebo párový profil, který ženu neviděl ani z vlaku.
Bere důvěru v pravidla, která zde nejsou jednotná, ale používají se tak, jak se to určitému adminovi hodí.
A co Amatéři berou? Určitě důvěru v lidi. Já jako muž mám zkušenosti, že za profilem, který napíše není ten člověk za kterého se vydává. Buď jsou to muži na ženském profilu, nebo párový profil, který ženu neviděl ani z vlaku.
Bere důvěru v pravidla, která zde nejsou jednotná, ale používají se tak, jak se to určitému adminovi hodí.
Ahoj, zajímavá otázka k zamyšlení…určitě dali do života více vzrušení, inspirace, nových sexuálních poznatků a vzali určitě čas :)

Amateri - co dali, co vzali?
Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat na zhodnoceni toho, co vam Amateri dali, ale treba naopak i vzali? :)