Přírodní nebo oholené?

Než jsem začal chodit na amatéry, tak jsem si myslel, že mít oholené přirození je naprosto běžné a dnes už nutnou záležitostí, ale čím dál více zde vidím, že to tak není a troufnu si říct, že to je skoro 50 na 50…rozumím každému se líbí něco jiného, ale snad to ani při tom sexu nemůže být dobré…neumím si představit, že bych orálně uspokojoval ženu, která není oholená. Jak to tedy vidíte vy?

Mám vždy lepší pocit mít přirození upravené. Je to i určitá úcta k partnerům při sexu.
Ja osobne to mam napriklad tak, ze nejradeji mam oholenou. Jak na pohled, tak na lizani. Ale ve vysledku je me jedno, jestli ma nejaky "sestrih", nebo je prirodne. Hlavni je, aby se cejtila komfortne :). Protoze kdyz vi, ze me bude bavit tak jak je, tak se snaz bude cejtit sexy a v ten moment bude i pro me vic sexy :)
Souhlasíme, je to na pocitu ženy a jejím komfortu.
Jak kdy...někdy úplně, někdy čárku...čárku raději silnější cca. 3 cm a více
Zarostlé kundy miluji a lízat se dají naprosto v pohodě.A čím delší chlupy tím lepší, protože. Se dají krásně rozhodnout a lízat.
vyholená ,kdo má rád ,to jsou částečné pedofilní sklony ,vyholené hnusy ,zvedá se mi žaludek ,mrdal jsem desítky zee,všechny nevyholené,zaplať buhz pedofilní sklony nemám.
A kolikrát sem budeš cpát svůj hloupý názor??

A pro info:
Pedofilie je definována jako sexuální přitažlivost k dětem, nikoli k dospělým s určitým vzhledem (editado)
A taky je definována jako sexuální přitažlivost k jedincům s dosud nevyvinutými druhotnými pohlavními znaky, ke kterým patří i ochlupení v podpaží a v oblasti intimních partiích. Pokud se to tedy od dob mých studií nezměnilo. Tak trošku máte pravdu oba.
Moje vždy vyhledat Lena, líbí se nám to, většina žen co jsem měl byla vždy vyholená nebo upravená, nikdy mě nenapadlo že to má něco s pedofilii 😄 Pěkná blbost
Já mám kamarádku s vyhodama když jsem jí poznal po sexuální strance byla přírodní prý proto že doma nic.Pak si ji začala upravovat různě občas jsem ji s tím i pomohl.Ted je holá našla si tam šedivé chloupky tak to šlo dolů celé
Já bych řekl že je to individuální. Jsou lidi kteří přírodní ochlupení mají sexy, že by se člověk do toho zabořil s chutí a pak jsme tu my ostatní kterým to roste divoko, že se s tím skoro nedá nic udělat. Obecně bych ale řekl že raději upravené než úplně oholené. A taky dost záleží na tom jak je to upravené. Je divné, když má například chlap úplně vyholené ohanbí a zbytek těla je chlupatý, nebo má oholený pouze kolečko okolo a podobné
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inativo 1 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Já mám raději chloupky, nemám pedofilní sklony. Nejraději trochu zaholené, ale i huňatý drn se rád zakousnu. Chloupky mají tu výhodu že nějaký objevím mezi zuby i několik hodin po sexu. Připomene mi to krásné chvíle a zlepší mi to náladu.
Je to na každým ,ale víc lidí to už tak nějak neřeší a neholi se:) Ja si nedovedu představit že bych měl chlupatý ocasek to už by nebyl vidět vůbec:) A je mě to příjemný být oholeny
My jsme třeba mladi žena pořád byla oholena pořád se holila sem tam nejakej proužek atd.. tet je už nejakej čas přírodní jen zapravuje a holý trisla a ptám se jí jak je to lepší , tak rozhodně říká prirodni cítí se být jako opravdová ženská.... a za mě víc rajcovni vlhčejši je jí 29 a je to fakt můžu říct za sebe fakt top , taky záleží na ženské no, každého věc.
Takhle to dokážu pochopit…to dává smysl.
Chlupy ne. Nám se to nelíbí . Pohlaď někoho po holým těle,nebo přes svetr . Co je lepší ?
Jedině přírodní a trochu upravené. To je potom velmi pěkné. Ale každému se líbí něco a tak to má být.
Zlata střední cesta. Neumím si v mém věku představit být zcela holá. Je to prostě takové komické. Prostě jsem žena. Ideální je jak někdo psal těch 5 mm
Přírodní je nej. A chloupky v puse u orálu nejsou. Kdo to tvrdí ten nikdy nelizal chlupatou.
Taky to nechápu, bejvalka jí měla krásně chlupatou, ale s chlupama jsem neměl nikdy problém, prostě jsem jí lízal poštěváka a pysky.
Pro pány to platí také. Není nic horšího než se začít dávit chlupem v krku.
Ale vždyť chlapy nemají chlupaté ptáky.Maji chlupy kolem.Ja jsem zarostlý pořádně a žádné ženě to zatím nevadilo .
Tak v tom případě asi šmrdlaj jen tvůj žalud a takovou easy srandu jsem nikdy ráda neměla. Brala jsem výzvy. A chlupy lechtajici na nose, kolem úst, no nic moc
Ale vůbec ne.Mam rád kouření co nejvíce hluboko.. Když ho má někdo malého,tak to je jasný, že přistanou chlupy až na puse.Zadna žena si zatím nestěžoval.Hezky večer
Chlupaté pro mě nejsou atraktivní. Oholené ok ale stejně je nejlepší takový to lehce zarostlá cca 5 mm . To je šmrncovní. Komentáře o pedofili jsou tady asi zbytečný.....
To jsou částečné pedofilní sklony ,tisíc let se ženy neholili ,a nikomu to nevadilo ,já ty vyholené hrůzy nemůžu ani vidět a zvedá se mi žaludek
Tohle tak hloupý argument, že by za něj měl být ban na podobné weby....
Díky za názor, ale pojmenovat to, jako částečné pedofilní sklony se mi hnusí. A věřím, že to tak nemá 99% lidí, kteří se holí :)
Tisíce let neuměli lidí založit oheň, neznali ani kolo atd. Upravený, ani nemusí být zcela holý , rozkrok je aspoň pro mě daleko estetičtější, nehledě na pocity u orálního sexu. To že ženy nemají už chlupaté ramena ti asi taky musí připadat pedofilní. Vkus je jedna věc, ale debilni názor druhá.
Já si zas nedovedu představit, aby se mi navalovalo z huby plné chlupů.
To by se ti u mne nestalo 😊
Jitrnici dycky do hladka. Ale na ženě miluji černého méďu. Čím více, tím lépe. Ale pouze černého ♥️
A není lepší se cítit jak kdo chce?