Za nás určitě fuj...ale co se nelíbí nám, tak se může líbit někomu jinému.
Ne každý na to je, tisíc lidí, tisíc chutí. Já osobně rimming miluji, jak nevystříkaného, tak vystříkaného. Ale nelze to dělat s každým, základem je hygiena, ale ta je základ jak z análku tak z mušličky. Na anální hrátky prostě musí souznit v páru oba a pak si to opravdu užijí.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jakou techniku myslíš? Povídej...
Líbilo by? Napiš zprávu
Budete se vzájemně vzrušovat při představách a nebo vzájemně lízat vystříkané dírky ?
:D tak pokud to neni tajny profil me zeny, tak na lizani to moc nevidim :D
Jakto že nevidíš ???😁😁😁
Co znamená : “Ta představa mi přijde vzrušující” ?
To si jako představuješ jaké by to asi bylo, kdyby jsi to mohl dělat, nebo chtěl by jsi to dělat, ale nemáš s kým, tak si to zatím jen představuješ ?
Já občas chodím do zmrzlinového salónu na Národní, když mám chuť, ale žádnou představu o tom jaké by to mohlo být nemám a zmrzliny tam mají celkem fajn, asi to chce stát pevně na zemi a netrpět nějakými představami a fantazmagoriemi.
To si jako představuješ jaké by to asi bylo, kdyby jsi to mohl dělat, nebo chtěl by jsi to dělat, ale nemáš s kým, tak si to zatím jen představuješ ?
Já občas chodím do zmrzlinového salónu na Národní, když mám chuť, ale žádnou představu o tom jaké by to mohlo být nemám a zmrzliny tam mají celkem fajn, asi to chce stát pevně na zemi a netrpět nějakými představami a fantazmagoriemi.
Dik za nazor, bez na Narodni na zmrzkinu, to bude lepsi …
Zadeček nikdy při lizani nevynecham strašně mě to přitahuje ale vystrikanej jsem nezkusil. Zatím mě nechá jenom lízat nebo prstit.
Mi celkem nechutná, ale každý to má jinak. Z kundy to je něco jiného, to všemi deseti..
Jojo, vystrikat prcinu a potom to po sobe sliznout je taky rajcovni :)

Lizani vystrikaneho zadecku
Ahoj, mate nekdo zkusenosti / zalibu v lizani vystrikaneho zadecku Vasi partnerky nebo partnera? Takova D/S ocista po analku :) Ta predstava mi prijde celkem vzrusujici …