výstrek semena na jedlo

jedenie jedla so semenom

Mám 40 rokov raz som to skúsil vystrekol som semeno na čokoládu a potom zjedol...chcem to skúsiť aj s inými jedlami...je tu niekto kto tiež takúto skúsenosť??...a chce sa s ňou podeliť?
Ahoj, rád stříkám semeno na míchaná vajíčka, do džusu, do vína (ráda to pak pije i žena) a taky třeba místo tatrky. Miluju to a nevidím na tom nic nenormálního. Ochutnal jsem i semeno kamaráda v kávě a na zákusku a bylo to skvělé. Nemáš se za co stydět. Rosťa.
Rád sa vystriekam na jedlo. Na chlieb so syrom, na salámu, proste na hoci čo. Samozrejme potom to s chuťou zjem. Je to vzrušujúce. Chce niekto so mnou ????
Myslis ochutnat tvoj syrovy chlieb?A co tak bryndzu urcite mas aj tu aspon obcas.
taksom to skúsil do jogurtu a tiež s mandarínkami ..bolo to super
Toto je naozaj uchylne tema.Jete semeno v prazenici pijete moc co tak okostovat stolicu alebo mazivo z ucha na chlieb a pri tom onanovat.Mozno by to bolo tiez chutne s mandarinkami.
nejlepsi je to do jidla,
kdyz dotycna o tom nevi !
Co je na tom vzrusujece ked zere tvoje semeno a nevie o tom daj jej ho zjest aby vedela bud to ma rada alebo ti povie ze si hovado a zer si ho sam.
Ja to tiež robievam. Vystriekam sa do jogurtu a zjem. Moc mi to chutí. Robievam to dosť často. Vrele odporúčam.
dnes som sa vratil z viedne tyzden som si nehonil vlozil som si do zadku moj hrubi analny kolik a zacal honit pokrajal som si kokosovy kmen na platky a vystrekol som setko vrele semeno na tie kusku kokosu no poviem vam semena sa za tych 5 dni nazbieralo fakt kopa a pekne setky platky som jeden po druhom spapal fakt super pocit najradsej by som to dal spapat peknej mladej zabke nech vie co je chutovka
Nabízím placenou webkameru na skype, funguji takto již rok, cena mých služeb po ukázce těla je 200kč tj na 2webkamery po 20ti minutách. Předvedu vše piss, počurávání, klasická masturbace a nebráním se jiným uchylkám. Pořádný mokrý orgasmus
Dufam ze nerobis niekde v kuchyni!!! A najma omacky!!!

Hahahahaha
Rad bych nasel zenu ktere by se libilok divat se na to jak piju treba kavu a v ni mist smetany me sperma.. nebo jakekoliv jine hratky se semenem.. jsem pro kazdou spatnost.. pisnes? Tom
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Taky mě taková představa vzrušuje ;) Když někdo jí moje semeno a neví o tom :D
Některé odpovědi jsou asi ironické, ale jedno je pravda: semeno je velmi vzácné a nemělo by nikdy přijít na zmar. Samozřejmě, že je určeno do ženské vaginy, a pokd ne, mělo by být pozřeno. Pokud se potřebuji uvolnit a není po ruce žena, pak vždy semeno sám vypiju, zpravidla rozředěné menším množstvím moči. Dominik.
Zaujímavé záleží ako si v tu chvíľku vzruseny
Ja si semeno z onanie odložim do mrazničky a zozberam niekedy aj 10-1ľ dávok.Potom keď som vzrušený a chcem onanovať tak si ho pridám do jedla(praženica,puding...)ale bo do vína.Pochutnávam si na tom a onanujem.Je to silne vzrušujúce.Po orgazme nemal by som na semeno chuť :)
Výborné a návodné, v tomto vlákně se čtenář přiučí.
des som to skusil do jogurtu...bol velmi chutny