Egypt nahoře bez?

Má nějaká slečna zkušenost s opalováním v Egyptě v hotelovém resortu nahoře bez nebo v hodně skromných plavkách? Zajímají mě případné reakce personálu či nepříjemnosti z toho vyvozené. Za konstruktivní odpovědi děkuji.

Samozřejmě že lze .. lepší je mít u sebe chlapa vašeho .. aj sex vecer na pláži konkrétně marsa , hotel , jaz lamaya pred 7 lety moje , nase zkušenost :)
Podívej se na profil Milovnici-Sexu mají tam album z
Marsa alam jde to ale není to obvykle
V Hurgadě je dokonce FKK u hotelu, ale jméno si nepamatuji
Moc nerozumím některým zesměšňujícím odpovědím. V Egyptě jsem byla několikrát a ani v resortu jsem si nedovolila sundat vršek a nezaregistrovala ženy nahoře bez.
Nerozumíš zesměšňujícím odpovědím, patrně proto, že jsi nepochopila podstatu toho jeho dotazu, on se neptá na to, jestli si někdo dovolil sundat vršek a jestli tam nějaké ženy byly nahoře bez. On se ptá na případné reakce personálu či na nepříjemnosti z toho vyvozené a to je důvod těch zesměšňujících odpovědí.
Třeba si myslí, že je personál v luxusních hotelových resortech tolerantnější a nezasahuje, přestože se jedná o muslimskou zemi. Lidi, kteří tam nikdy nebyli, neví, proto se ptají.

Nemusí zasahovat pouze personál, mohou se ozvat další.

Na Maltě je zákaz opalování nahoře bez a zažila jsem, jak místní zavolali na německé turistky bez na veřejné plázi policii, která jim přijela domluvit a slečny nakonec raději odešly. Je to EU.
Třeba a proto jsem se ho zeptal, proč se na to ptá.
Mě by strašně zajímal důvod, proč se na to ptáš.
Žádná senzace to pro tebe asi nebude. Máme tam cestu a nemáme zatím žádnou zkušenost s takovouto zemí.
Aha, dík za vysvětlení.
S kým tam jedeš ?
S mámou ?
V resortech se to dá, především v těch „západně“ orientovaných, kde nejsou místní hosté. Na pláži jsem si to ale netroufla. Reakce místních pracovníků bývají spíš otravné a dotěrné; bez pánské společnosti, která by působila jako obranný mechanismus, bych do toho nešla.
Paolo227
Paolo227 Inativo 11 mês atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Souhlas a proto my do takových zemí raději necestujeme! Byt u vody v oblečení neni nic pro nás.
Naprostý souhlas 👍. Taky bych nejel někam kde po mne požadují plavky 😆.
Paolo227
Paolo227 Inativo 11 mês atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jen pokoušejte své štěstí, ale někteří lidé mohou vyprávět. Když vám na letišti vlezou do telefonů a nejdou odhalené fotky máte dovču prodlouženou a zacházení úplně nejlepší. Oni nás turisty potřebuji ale stále nenávidí. Závěr si každý musí udělat svůj.
Si na dovolenou ber starý tlačítkový
Tak ty musíš mít extrémně nudný život, to je mi líto.
Možná proto hledá kluka, ikdyž je "hetero" 🤣🤣
Země, která má možnost v zákonech, aby mi mohli do tlf, nebrat.