Nám spíš přijde úchylný chodit u vody v oblečení , nebo v plavkách . To je úplně nechutná představa ,mít to na sobě .
Tebe bych rád pozoroval...
Mam v planu dnes někam jít asi hostivařská přehrada protože mam s kamarádkou sazku ze se vyslecu dole a budu se procházet jen tak bez ničeho a kdyby me někdo potkal mam pozdravit kdyby se nějaká ženská přidala nezlobil bych se
Já nahotim rád venku, doma, Nuda pláže atd. Miluju když mě někdo vidí, to se mi vždy hned postaví.
Ahoj, mám to úplně stejně a navíc já jsem rád, když me někdo pozoruje, to mě moc vzrušuje.
Ahoj všichni!
Napadlo nás uspořádat trochu jinou akci - vrátit se k dětským hrám, ale v dospělé verzi! 😄
Co vás čeká:
• Nostalgické hry z dětství adaptované pro dospělé
• Společný večer plný zábavy a smíchu• Vířivka pro odpočinek
• Raut a volná zábava
• Uvolněná atmosféra bez zbytečných závazků
Akce je otevřená všem - párům, jednotlivcům, ženám i mužům. Prostě každému, kdo má chuť se bavit “normálně” a dokázat, že nejsme jen parta nudných dospělých!
Nejde nám o nějaké tahání za nos nebo plané sliby - prostě si chceme dokázat, že dokážeme být pořád ta parta, která se umí bavit a užít si to.
Kdo má zájem, ať se ozve! Těšíme se na vás! 🎉
P.S.: Ženy, nebojte se přidat i samy - zábava je garantována! 💃
Napadlo nás uspořádat trochu jinou akci - vrátit se k dětským hrám, ale v dospělé verzi! 😄
Co vás čeká:
• Nostalgické hry z dětství adaptované pro dospělé
• Společný večer plný zábavy a smíchu• Vířivka pro odpočinek
• Raut a volná zábava
• Uvolněná atmosféra bez zbytečných závazků
Akce je otevřená všem - párům, jednotlivcům, ženám i mužům. Prostě každému, kdo má chuť se bavit “normálně” a dokázat, že nejsme jen parta nudných dospělých!
Nejde nám o nějaké tahání za nos nebo plané sliby - prostě si chceme dokázat, že dokážeme být pořád ta parta, která se umí bavit a užít si to.
Kdo má zájem, ať se ozve! Těšíme se na vás! 🎉
P.S.: Ženy, nebojte se přidat i samy - zábava je garantována! 💃
Stále ješt3 to platí?😉🤷🤔🧐😍💪
Ne protože se hlásili samý modrý bezpoloviček
Ahoj, je to super nápad a lákalo by mě se přidat. Nějaké bližší informace?
Zdravim. Když je vhodné počasí, taky mám potřebu být nahý. Ale jen pro svůj vlastní pocit svobody a spojení s přírodou. Bohužel jen vyjímečně, když mám jistotu, že nikoho nepotkám. Nepotřebuju, aby mě někdo pozoroval. Nejsem stydlivý, spíš mám obavy z náhodného načapání "slušným" potížistou. Mám- li možnost, jdu na nudapláž, kde mám jistotu klidu, tolerance a nerušené svobody. Tu bych rád zažil i mimo vyhrazený prostor, ve volné přírodě, třeba v rámci nějaké hromadné naturistické akce. U nás na jihu se ale nic takového neděje. V tom je tu mrtvo.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.

Nahocení venku
Zdravím všechny, doufám že se máte krásně!
Chci se tak trošku svěřit a zjistit jestli to má někdo podobně..
Hrozně rád se svlékám v přírodě, nejradši v lese, pocit že mě může kdokoliv vidět mi přijde neskutečně vzrušující. Také jsem se začal nahý koupat, je to osvobozující ale na nějaké frekventované místa jsem se ještě neodvážil. Nejvíc vzrušující je pro mne představa, že se svlékám v lese a někdo mě u toho pozoruje. Vím o něm, ale dělám že ne. Všechno svléknu a procházím se..
Má někdo podobné představy? Také by mne zajímalo jak jste začali s nudismem a jaké to pro vás bylo?
Těším se na vaše odpovědi, mějte hezký den a užívejte života!