Swingers vikend

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s víkendy pořádanými clubem fantasy? Uvažujeme, že se zúčastníme toho listopadového….. ale nevíme co od toho čekat, jaké je složení ostatních páru…. Prosím budu ráda pokud má někdo zkušenost. Děkuji za vaše případné zkušenosti.

Čau, byli jsme tam s partnerkou loni, byla stejná lokalita jako bude letos. Akce to byla velmi příjemná, nenucena, naprosto na pohodu :). Páry se věkově pohybovaly v rozmezí 25-55 let, většina byla okolo 35-40 let. Nemalá část účastníků byli cizinci.
Můžeme se zeptat, kdy ta akce má být a jak se jmenuje? Díky
https://www.fantasyevents.cz/event-11-2025
Ok, díky - hledali jsme to pod Fantasy a rám odkaz asi není
Také se připojíme k dotazu. Tato akce v listopadu nás zajímá a láká. Děkujeme za info.
Prostory a vybavení hotelu vypadají fajn…. Jen asi člověk nedokáže odhadnout to složení lidi:-(
Složení lidí asi nedokáže odhadnout nikdo, v reálu to funguje tak, že pokud někoho něco zajímá, tak tam normálně přijde a hodnotí až potom a to neplatí jen na sw, ale v životě všeobecně.
To je asi jako by jste se ptali, že chcete jít na fotbal, ale nevíte, jestli vyhraje váš favorit, jestli to vůbec stojí za to na ten fotbal jít.
Ja mela na mysli spíše věkový průměr atd…. Jinak samozřejmě vse jak pak na každém
👍 tak tu sestavu dejte dohromady.
Dekuji, ale nechtěla jsem radu….nýbrž nekoho kdo ma zkušenost. (editado)
V profilu máme počet navštívených srazů 32, to je docela dobrá zkušenost, nemyslíš ?
Sraz je asi něco jiného…. U toho víkendu už jen dle ceny předpokládáme a je to dobře, že tam nebude slabší sociální skupina jako se někdy na sw stane. Každopádně jak jsem psala, chtěla jsem reakci někoho kdo na takovém víkendu byl. Hezky den (editado)