Nic nelýžu...a taky žiju..
Pleteš si lízání s lyžemi intelektuále :-)
lizem mojej analik kazdy den a je to uzasne
ja mojej parnerke lazem ritku ona ma to velmi rada hlavne 69 ke
jinak soráč, myslím že sem svým příspěvkem reagoval na někoho, přitom to mělo být jen tak do éteru, ..je to tady nepřehledný jako svině:)
Ahojky,všechny mé parnerky to měly rády a dělalo jim to moc dobře.Doporučuji.
Myslim,ze to je uzasne mat v ustach chut a citit tu vonu umyteho zadocku.Tiez to mam rad a aj to rad robim len si myslim,ze niektore zany maju v sebe taky nejaky blok,ze to je neciste a brania sa tomu.Da sa to prekonat,presvedcil som priatelku a teraz to zboznuje.Priznala sa ,ze sa hanbila a bolo jej to trapne.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
né že bych se nenechal, ale jako nějak mě to nebere, nicméně s bejvalkou sem si hrál a "čokovoko" jí semtam přelíznul. Když sem jí to provedl poprvé, trochu znejistila, ale zvykla si a líbilo se jí to, zkrátka když je vůle, je dovoleno a líbí se to, proč ne:)
jasný že jo. žena mi ho líže moc ráda a i já ji.
Ja mojej polovičke lížem riťku, aj iné veci, rád a sám od seba. Ona mne nie...
My si zadeček lížeme při každém sexu:) a důkladně:)
Důkaldný vylízání zadku je ta nejlepší předehra.
lizu moc rad analek nic neni natom spatnyho
A proč by to mělo být špatné, když se to oběma líbí?
myjete si análek jen mýdlem na povrchu nebo děláte nějakou zvláštní hygienu?
užásné přeci :)
To máš úplnou pravdu, nedovedu si představit sex kde bych holce nevylízal zadek.
Přesně tak... A když se mi ta dotyčná fakt líbí, jsem naprosto ujetej na tu její prdel. Každý den jazyk v zadku, nejlépe před sprchou 🤪
Naprosto skvělá aktivita!
Je to pecka lizat prdelku..
Nabízím placenou webkameru na skype, funguji takto již rok, cena mých služeb po ukázce těla je 200kč tj na 2webkamery po 20ti minutách. Předvedu vše piss, počurávání, klasická masturbace a nebráním se jiným uchylkám. Pořádný mokrý orgasmus
Ano lížu. Je to velmi vzrušující a opačně mě to ani neláká.
někteří chlapi se stydí si o to říct
Já se nestydím to říct. Dělám to manželce často a moc rád.

Lizanie zadocku