chci panice

mam trauma z mužů, chci bejt první, protože když kluk někoho měl přede mnou tak pak mu o tom připomínám celý vztah

zrovna teď vztah nechci ale do budoucna strašně chci panice ale vím že v tuhle dobu by to bylo složité nevím co s tím

Já si panice vzala. Strašný strašný strašný. Už na to naštěstí nemám věk, ale uz nikdy víc.
máš ho mýt, pokud to je stále ak. Jsem navíc i zajíček, a na odpověď klidně počkám, pokud ji dostanu.
Ahoj ja jsem panic, ddybys chtela pokecat tak klidne napiš.*4*
Jsi především mentální panic, který se ani nenamáhal prostudovat její profil.
Komerční šlajska z východu, co nestíhá odepisovat.
Jestli si s ní chceš pokecat, zaplať za video a pak jí pod něj napiš komentář. *378* *14*
Rok sem nešukal myslíš že jsem panic
Říká panice, ne typa před třicítkou co si myslí že je pěkný
No podle jeho komentařu jak tady na foru tak pod albama jak cizich tak našich soudim že panic asi bude 😂 protože takoveho zoufalce co piše všude a takove přihlouplé zoufalecké komentaře pochybuju že mu nějaka dala 😁
Bohužel 🤗😂😭nikdo mě nechce a to jsem pořád tak plný semene a moje vydrž je nedošukatelná xd
😄😃 a jak by jsi to chtěla poznat že je panic jen že ti to řekne?
To logicky poznáš že to ten kluk neumí 🙄
Ahoj, já jsem nigerijský princ, ozvi se prosím.
A v cem je problem, vazeni?
Je to nabidka s pribehem.
Nekdo odpovi.
Dostane podminky.
Rozhodne se sam.
A nejak to dopadne.
V cem vsichni vidite problem?
Esta publicação foi excluída.
Ahoj, jsem panic tak pokud budeš mít zájem ?
Ja jsem panic jsi asi jedna z mála která ho chce 99% tady ho nechce
Bez kaček to asi nepůjde.
Hlavně žádné peníze neposílejte předem.
Je nás řekl bych dost, může za to asi tahle doba. Sociální sítě, rychlý životní tempo a s tím narůstaj úzkosti. Osobně si myslím že jsem docela hezkej, ale i když jsem měl známosti tak jsem to nedokázal iniciovat, i když bych chtěl tak si říkám že nechci být slizkej a udělat si ostudu. No a přitom je to normální věc, je mi 23 a cítím tlak toho že je na to už pozdě a bylo by na čase
Máš trauma z mužů a léčíš to polykáním čůráků, zajímavý.
Kurva a má trauma z mužů,tak to mě teda poser holí záda😂😂😂
Máš chybu v nadpise. Asi automatická oprava ti to přepsala na panice místo peníze
Všímám se když mi někdo napíše komentář na placené videjko a okamžitě odepíšu ❤️‍🩹

Taky potřebuješ love na dárky pod stromeček?
Nebo na opravu pusy, kterou máš asi po nehodě.

Hezky, česky, jdi do prde.. (editado)
Možná bychom se divili, kolik ne najde idiotů, kteří ua to zaplatí.
Ahoj.chtel bych pravidelně Footjob u me v autě ❤️šlo by to?