Co si vzít na sebe na sw. párt

Ahoj, chceme jít s manželkou poprvé na swingers párty, poraďte nám co si vzít na sebe. Prosim ne rady typu něco pohodlného a něco v čem se cítí dobře… to nám moc nepomůže 😄. V čem dámy chodíte vy a v čem pánové? A co myslíte, jsou Bravantice na první návštěvu dobrá volba??

Akce ve Fantasy mají obvykle dresscode. Já chodím v košili a slušných kalhotech, později jen v ručníku pod kterým mám spodní prádlo. Partnerka šaty, později nějaké hezké prádlo.
Tak otazne je, do akého klubu sa ide, či majú na deň vašej návštevy nejaký odporúčany dress code, alebo tematickú akciu.

Bravantice? Na začiatok? No tam to býva celkom divočina, pánske vláčiky, stále plno.
Ale každý večer je iný.
Záleží, aký ludia sa stretnú.
včera sobota Bravantice přes 40 párů a max 20 samotných týpků-ten vláček by tvořil na každou ženu jeden a půl chlapa*3*
Netvrdím, že tie vláčky tam sú furt..
Nemôžem súhlasiť s všeobecným pomerom počtu chlapov na jednu ženu za celú dobu.
Ten pomer je nejakom čase okolo 22h a v čase okolo 02-03h.
Určite záleží aj na tom, aké ženy tam dovalia.
Niektoré tam kvákajú do aj do jednej v noci a potom im Láďa zháňa, kto by sa o ňu ešte mohol postarať, kto má ešte dostatok energie a naboje.
Ale keď sa tam stretne niekolko nymfomaniek a je jedno, či už samostatne, alebo s milencom, či s manželom, ktoré si vyberú aj 5-6 chlapov, tak ten pomer je zasa niekde inde.
Horšie je, že keď sa viacero tých nymfomaniek zrazu vytratí do domova a potencialny milenci si vezmú " podporu " vo forme povzbudzujúcej tabletky a ony sa záhadne vytratia už po 23h, tak je jasné, že sa začne tvoriť vláčik, alebo kolóna s nabitou závorou, ktorá nie a nie povoliť 😆

Určite Bradavice odporúčam navštíviť.

Je to špecifické miesto, ktoré čerpá z lokálnej temperamentnosti regiónu.
Dá sa tam stretnúť, pokecať si a aj užiť si s niekolkými fajn osobami.
Se svátečním oblekem a kravatou neuděláš krok vedle.
Podle toho co zde čtu o Bravanticích,to pro novacky asi nebude. Já tam nebyla a netoužím tam jet. Chodíme na sw více než rok, byli jsme ve Vile(ta už je zavřená),Trojka v Přerově a nakonec Elite Reisins ve Valticích,kde jsme našli to pravé. Záleží co od toho čekáte. Valtice jsou super majitele a pohodovi fajn lidé se tam schází. Já většinou nosím černé úplně sát,síťové silonky, lodičky, a podobně,něco prostě sexy. Pak se většinou prevleknu do něčeho pohodlného, sexy košilka, body, harnes třeba chodí .... Záleží kam chcete jít ...
já tam nebyla a netoužím tam jet*3*ještě jsem to jidlo nezkusila,ale co čtu tak by mi nechutnalo*3*lidi těmto blábolům nevěřte!pro první návštěvu bychom poradili-doporučili akci jen pro páry bez singel mužů
Přesné jsem čekala,ze se toho někdo chytne...😁je svoboda slova,můžu si psát co chci. Hlavně jsem ale poskytla nasi zkušenost jako začátečníků sw v páru a jsem příště přesvědčená,že pokud bychom navštívili Bravky tak by to byla první a poslední sw akce. Což by byla skoda,protože jinak, v jiném klubu jsme našli hodně fajn lidi, mohu nyní říct i fajn přátel. Já právě po vláčku chlapů netoužím a dle toho jsme se snažili vybírat první klub pro návštěvu. Ale jak píšu, záleží,co kdo hledá.
Ahoj,ano chytne,od toho je fórum,jen vůbec nechápeme,proč píšete o něčem co jste ani nezkusili,sázíte na jedna paní povídala a hlavně teda dopředu víte výsledek hodnocení=když tam zademe,určitě se nám líbit nebude a už tam nikdy nepůjdeme
Právě proto jsem si vyhledávala,kam máme zajít ,aby nás to hned neodradilo. Což Br byli. Jako sory. Min názor na věc. Jinak každému přeji,ať si najde to pravé a jsem ráda,že my jsme našli.
Děkuji Ti za smysluplnou odpověď 👍