Kde hledat romky

Kde hledat romky, docela mě to láká 🤤 klidně i za FO. Máte nějaké zkušenosti?

Jirkov Ervěnická. Tam když zaparkuješ, tak je šance, že tě sama osloví. Jsou tam jak jsem viděl i TOP cigánečky. Je jasné, že to není lokalita pro každého. Riziko potíží tam může taky existovat. Některé cigánečky jsou používány jako volavky, aby tě pozvaly do bytu a tam dojde na starý dobrý scénář. Najednou někdo klepe na dvěře a ona řekne že to je ten její. Ale to už je pozdě ... zaplatil jsi předem a musíš se zdekovat. Jinak hrozí potíže. K smíchu je, že tam nechtějí zastavovat ani cajti. *3*
Třeba v Ústí nad Labem, Předlice, Trmice v průmyslové zóně. Chodí kolem kamionu u silnice. Určitě natrefis
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣bože 😂
V Ostravě se mi nepodařilo natrefit ani na privatu a ani v bordelu. 🙈
a to ja v jednom clubu byla doterna kdyz zjistila ze ze me ani kamose behem 5 min nic nedostane sla do haje. To aspon ta Ukrajinka si s nama popovidala a byla mila.
Jinak nevim nejsem rasista, ale...
Predlice mozna este Trmice v UL.
Za FO se ti tady určitě nabídnou samy. Bude jich tady dost.
a stojí ti za to případně následky??
No že ti její bráchové namelou hubu a odnesou si tvoji naditou prkenici....třeba...
...........a co když bude jedináček...????........*1*
To spíš uvěřím tomu, že tazatel nosí zlatý rolexky..
Hezka sci-fi. To by ale nemohli brat na 12 sourozencu soc. davky. Takze nee leda by mela 11 sester takze by si musel osukat 12 holek vcetne maminky a babicky!
V Dubí u nádraží. Přímo princezny. *1*
ja myslel ze uz Dubi je mimo hru. Este Perlovka v Praze. A vzal by si si ji domu nebo sel k ni?
Perlovka je dávno pasé, zmizela v propadlišti dějin. Nevím jak Karlák, rok jsem tam nebyl.
Zato Dubí - tam to jede stále, i ve dne. Samý fetky který udělaj cokoliv. (syfilis, kapavka atd zaručeno)
Ještě jsem za celou dobu nornictvi na Teplicku nechytl a to už to bude 20 let co takhle píchám sýkorky u silnic.
Bývalý v Bílině na hlavní a u nádraží, Teplice nákladní a Masaryka, Dubí od Teplic až nahoru a v Předlicích na hlavní a u pošty .
Momentálně jsou Dubí Nákladní Masaryka a Předlice.
V pátek k Lidlu v TP jezdí nový holky z okolí aby si vydělali na víkend
ale to nejsou jen romky ne? Jinak este mozna v Brne na hlavaku po 23. hodine vecer. Drive udajne to este zilo u Zvonarky.
Ani domu, ani k ní. Na můj vkus to moc přehánějí v solárku.