Co vás nejvíce vzrušuje?😈

Smlsnete si na mladých kundickach nebo naopak, nebo něco jiného?🤭🫣😈

Fotit nožičky📸😍👣 jinak ale vše kolem nožek🤗
Malinký až žádný prsa a holý kundičky.
Nejvíc mě vzrušují Milfky 😍🤤
Nejvíce mě vzrušuje, když mi píchá ženu tlustej dlouhej čurák.
Čuchat ženský k prdeli, lízat jí prdel a když si při sexu holka prdne. Je to sexy když vidíš krásnou prdel na všech 4 jak prdí! Škoda že takových holek co to dělaj sami od sebe moc není a žadat o to ke poněrně dost trapny
Něj sexy prádlo 😉 a starší ženy 😍
Starší sexy ženy v krásném prádélku...TOP
Starší než já, minimálně o 5 let. Paradoxně si s nimi rozumím víc, než s mladšími nebo vrstevnicemi.
Hodně mě rajcuje, kdyz si chlap pise tady s jinou nebo diskutuje nad fotkami jine s jejím chlapem.
na mladych i na starych, hlavne kdyz je tam ta touha ta je sexy
❤️❤️❤️❤️ ahoj jak se máš ❤️❤️ pošli mi tvé telefoi číslo
❤️❤️❤️❤️ ahoj jak se máš ❤️❤️ pošli mi tvé telefoi číslo
Nejvíce mě vzrušuje, když dražím na aukru zajímavou věc za zajímavou cenu a do poslední chvíle nevím, zda mě někdo nepřehodí ;-)
PS: tou "věcí" jsem nemyslel erotickou pomůcku apod., ale něco zcela obyčejného. Např. hudební nástroj, telefon, fotoaparát... ;-)
Nejvíce mě vzrušuje sex v přírodě kde je šance ze nás někdo bude sledovat.
Samozřejmě že čím jsem starší tak se mi líbí nejvíc mladé slečny skoro bez koziček a s holou kundičkou . Nebo pak taky starší ženy v velkými ceckami
Mladé, štíhlé, menší prsa. Když má na sobě sexy kalhotky a krásně vzdychá.
Dámské nohy. Když ma na sobě podpatky
Velmi štíhlé až hubené ženy s malinkými prsy. Vek neni podstatný. A když ji má chlupatou ....😜🤩 a ješte mám rád výprasky a ponižování. A jsem bi tak je celkem jedno od koho.
Představa ze me pri honění příštího zrala žena a pomůže mi s tím
Na starei ale ještě sem nemel tu čest
kdyz mrdam zenace a oni se pak vraci
Mojí největší slabostí jsou holky krev a Mlíko. Ty mně vzrušují úplně nejvíc.
Nevice mě vzrušuje swingers párty, nebo Home párty , nebo sex na veřejnosti
To je jen pro chlapy? Pokud ne tak bych chtěla mlaďounkýho šišku kterej ještě neumí 🤭
Představa, že mi někdo opíchá manželku.
To je více takových, kdo to chtěl zažít a být u toho!!*75*
Ano,je to super,hlavně když jsou všichni normální.
Mě se líbí když mi muž jakéhokoli věku vojede ženu jak devku
Nejvíc co mě kdy vzrušilo, tak byl moment překvapení. Když to nečekáš a je to spontánní a je to na tvoji strunu co máš ráda
Tak ja nejvice miluji vylizovaní damskeho zadecku. A je jedno zda je mlady nebo zralý - hlavne kdyz se zena nestydi a pekne si to vychutná. A nyni tedy i pekny zalud v pusine.
Samodržící punčochy, "zařízlé" spodní prádlo (u ženy) , sukně, zadaná půjčená žena
Věk je jen číslo, když se o sebe stará - po těle i po duši. A hlavně když má i v hlavě…
Přesně taak, prostě musí nějak přitahovat...
Jelikož jsem taky mladý 28 let, no vypadám spíš na 20😂🫤 tak ale miluji mladé holky, hlavně jejich kundicky krásný sladký a úzký😍😈 A ještě víc top jsou nožičky kord když jsou malinké a nalakované to je pro mě mňam a rajcovní.😈😍 Jen tak najít tady nějakou které by se nechala vydržovat penězma jako suggar daddy💸😁 No takže tak.😂😛
Je to zvláštní, ale vlastne jsem si uvědomil, že nejlepší sex byl vždycky se starší, ne o moc o pár let, jako ne že bych je cíleně vyhledával, ale když už jsem s nimi skončil v posteli tak byl sex vetšinou užasný....bez urážky, mláďata vetšinou moc neví o čem to je....
Posledně jsem měl 39letou ženu, jako luxus, v pohodě žena, stříkala jak se udělala, dokonalost
Štíhlé ženské nohy v silonkách, nejlépe v tmavých a úplně nej jsou samodržky.
Upřímně to je tak různé,že moje fantazie osciluje mezi něžným milováním se ženou které při předehře češu její vlasy a pak se sní něžně divoce a vášnivě miluju.A protipól je že jsem posuben znasilněn a zbít a musím posluhovat.A obě varianty už jsem měl možnost zažít takže se jen o fantazie nejedná jen to prodlužování s tím žádné zkušenosti nemám
Nejvíce mě vzrušuje představa jak manželku šukají pár chlapů. Ale ona nenechá se přemluvit i k mžm🤷
Ošukal bych ji, krásná představa 🙂😈
jako mladý jsem měl spíše starší známosti dnes je to spíše naopak ☺️
Píše muž, 26 let. 🙄
Kdy asi zestárnul?
Co na jeho větě nechápeš? 🤦
Já se snažím nezestárnout ani po padesátce.
To je chvályhodné, ale stále je ten tvůj komentář jaksi mimo :)
Mari9310
Mari9310 Inativo 3 mês atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
jeto typ od typu hlavně kdyz si sni muzu krásně pohrat
Mladý starší v létech
O kundicky musí být postaráno
Esta publicação foi excluída.
Mě nejvíce vzrušují ženská chodidla. Prostě pohled na nožky v sandálech, botkách s otevřenou špičkou a pohled na paty je ten nejvzušivější ze všech. Nejkrásnější jsou přírodní, nenamalovaná nehty, ale i francouzská pedikúra je úžasná. Nevím proč zrovna nožky, ale je to tak.
Mladičký pipi miluju, miluju kundičku od semene pěkně vylízat, miluju face sitting
Face na písku nebot face záměna materiálem kamaráda rybu na písečku mam rada mediální na křesle o pre na o linku nebo nedá ji na hore milování taky