Pánové POZOR !!! - Dlouho jsem experimentoval co udělat, abych měl opravdu velkou výdrž..a mám zaručenej návod.. Jsou to tablety ASENTRA nebo CIPRALEX..staci si vzit jednu a nebo druhou.. Puvodne jsou to antidepresiva, ktera ti ale vubec nijak neublizi..v lekarne je nesezenes, ale na netu je lidi inzerujou a poslou ti je az domu.. Ja osobne to tedy kombinuju-vemu si jednu Asentru + jeden Cipralex (pokud mozno co nejdelsi dobu pred sexem) + do toho vypiju jeden balíček KAMAGRY a 100%ně Vám zaručuju, že se neuděláte !!! Kdyz je holka sikovna, tak se Vam to podari treba za hodinu..ale diky účinku Kamagry muzete okamzite zacit druhe kolo! Holky odeme od te doby odchazej bolavý.. :-) Kdyby měl někdo nějaké otázky a potreboval by poradit, napiste mi na mail: treespacer@seznam.cz Výdrži zdar přeje Tomáš!
P.S.: A pochlubte se kdo do toho sel a vyzkousel to..nebo kdo do toho pujde.. Mohu i poradit kde to sezenete..a stoji to par korun. Zkousel jsem i ruzne znecitlivujici gely, kondomy a podobne veci - ale tohle je masakr! Vsak uvidite sami!
Já mám zase opačný problém a to je někdy taky pěkný opruz, žádná výhra... zkoušel jsem jakýsi gel na zvýšení citlivosti a nic. Se vzrušením a erekcí problém nemám, ale po půl hodině už děvče třeba fakt nemůže a já se ne a ne udělat...
Doporučuju kondom typu Durex Performa, funguje parádně.
nemá někdo zkušenost s EMLA krémem?
Přátelé něco jiného jsem již starší ročník co funguje na erexsi zaručeně....poradte.
Petr.
Petr.
lidokain alebo xylokain sprej. kupis to v lekarni
Maserko este ze vas je na slovensku len 5.
to ma byt odpoved na moj prispevok? co ja mam s "maserko"?
zkus např Durex Performa
zkus power tabs, budeš moc víckrát za sebou
sexuolog alebo sexuological bodywork, to su ludia co ti mozu pomoct bez chemie, proste sa naucis pracovat s vlastnym telom a vzrusenim a ako v posilovni dokazes po case zdvihat velke vahy, alebo behat 10km, tak sa dokazes naucit aj dlhsie sexovat

Znecitlivujicí gel