Generace Z,máte sex?

Všude se říká ze ne,tak jak?
Kdyz to občas na někoho mladšího zkusím je to tak půl na půl:D

Já bych řekl že je jedno o jakou generaci se jedná. Dnes má člověk tolik vyžití že se sex dostal na poslední místo. Btw neříkalo se že je to zábava pro chudé? 😀
Semnou momentálně vymrdává jen život 😅
Ne, nemám, není s kým a mě to ani tolik netáhne, abych se za někým pořád honil *3*
Pokud se naskytne někdo kdo za to bude stát, tak proč ne, jinak se ale nehodlám obtěžovat.
Řekl bych, že to je u každý generace stejný, prostě záleží na člověku. Někdo víc, někdo zase míň.
To určitě ne,vidím to u vnuka a jeho kamarádů.My už jsme šukávali od nějakých16 let.Na zábavě jsme balili holky a většinou už na místě někde v houští ošukali.někdy i dvě za zábavu.
ani moc ne...nevím nějak ty holky chtěj jen určitý typy na sex a většina z nás nějak propadne sítem. Ono se to nějak dá hrozně lehce s tou holkou pokazit. Řekneš něco co se zrovna hodí v danej čas..a to se stane skoro vždy a máš po prdeli. Nevím jak ostatní ale mě se to stalo tolikrát že už to nepočítám
Nevim jak mladý teď, ale když mě bylo kolem 20ti, tak taky nic moc. Hezkej jsem nebyl, bohatej taky ne a výřečnej už vůbec. Ale časem se něco změnilo. Dokážu ženský zaujmout a řekněme ukecat. Bohatej a hezkej stále teda nejsem. Ale užil jsem si kolem 35 let víc než za mlada. Asi je to taky tím, že se mnou není nuda
Celkem běžná zkušenost, no.
Prostě si jeden den píšete, všechno super a druhý den najednou ticho a nebo úplně jiný přístup *1* .