Ahoj amaráde! Ne , na tohle jsem nepříšel,ale použil jsem něco podobného a je to damské zařízení, ne však pro erotiku..Použil jsem něco vhodného pro může. Je to taková prýžová přísavka, má takové zaoblení pro vrchol penisu pro žalud. Tou přísavkou , ktera vibruje, jsem krouživým způsobem objižděl svůj žalud.. Tím, že to navic vibruje, způsobuje to silné vzrušení, že jen těžko se ubraníš abys nestonal a v ten moment se neubráníš ani nasledovného vyvrcholení. Toto zařízení jsem půjčil mému příteli, který mi nebranil sledování zařízení na něj. Byl to velmí silný zážitek.
No pustit 200 mA do kouli, to musí být jak když kopne kůň
Ahoj,já požívám celkem 2 mašinky a mám o tom 3 články ve svém blogu,navíc ještě k tomu používám určité doplňky,které extremně umocnují rozkoš,ale je to na dlouhé povídání co vše k tomu používám a co potřebuji abych se dostal do uplně jiné dimenze,zdraví Miros
Nevíte někdo, jak moc je to nebezpečný? Já ho asi tak hodinu po tom pomalu necítil :))
Mě to baví taky. Nejsi sám ;-)
Tak super :) Co používáš za mašinku? Spešl na to, nebo jako já lékařskou?
Nějakou z intimategadgets.com

Elektrosex
Vše kolem elektrosexu
chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s elektrostimulací penisu? Onehdá jsem koupil v Lidlu Sanitas SEM 42, který slouží na elektrické masáže a podobně. Ale co jinýho by mě mohno napadnout, než to zkusit s penisem :) Takže jsem si vyrobil "elektrody" (ty přiložené nejsou na to vhodné), jednoduše z tlustších drátů smotaných do kroužku (jedná se zatím o provizorní výrobek):) no a nasadil, nageloval a spustil.
Úplná bomba! :) Taková masturbace bez doteku, zkuste si vygůglit "electrosex cum", aby jste vy nezasvěcení měli představu o co jde.
Výrobky dělané speciálně pro tyto účely mají v parametrech 30mA, tento výrobek co používám, má na prodejnách uváděno 200mA, nekdy 150mA. Což by ale nemělo vadit, protože se to dá regulovat. Ale je fakt, že mě to baví vytáhnout až na samou hranici snesitelnosti :))
Co si o tom myslíte a máte už nějakou zkušenost?
Aleš