Je 2xdenne sex malo?

Partner sa stazuje ze malo je.

Moj partner sa stazuje, ze ma sex denne 2x a je mu to malo. Ja si myslim, ze je to tak akurat, prosim odpovedzte mi ci ja mam pravdu alebo moj partner alebo aki mate na to nazor.
Neni otazkou kolikrat za den..spise kolik ten den ma vlastne hodin??a taky jak..je sice fajn ze nekdo to ma 6xdenne ale uz nerekne ze po cca 2min (=pichne a umre)..takze nez mie r ny sex radsi zadny a na ty co za to stojej se vyplati pockat!!!!
Me by to takto vyhovovalo. Jsem ted dlouho singl,tak bych to rad mel takto jak pises. Jinak umela fleshlight je sice fajn,ale neni to proste jako s zenou
Jooo na to neumím odpovědet, jelikož mě manželka dá tak 1 za 3 roky 😅
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tvg raději pannu, milenka je dražší 😅
Je to kurevsky málo, šukat dvakrát denně.....? To nemá smysl se ani svlíkat!
To uz Peti nedavas *3* mozna jsi to dal pred deseti lety, ale ted se zmuzes jen na podzimni cislo *22*
Nebo ani to ,než ho dokáže vyndat tak opadne jak z ořechu listí při prvním mrazíku*3*
Podzimní večery jsou už chladný tak možná V jeho případě by mohl přijít i ke znásilnění s tou velikostí*1*
ja myslim ze 2x denne je akurat. Zalezi aj od mnozstva volneho casu. Mne uz pri druhom krate trva dost dlho kym sa spravim a neviem si predstavit ze by som sukaval 5x denne ako tu poniektori pisu. Poprve by ma to asi uz ani nebavilo a podruhe by som tolko nemal ani casu alebo by som vobec nespaval
je to dáno tím jak jste spolu dlouho=ze začátku je všeho málo...
2x denne? Na rukach bych te nosil. :)
No my se milujeme často,ale byly doby,kdy jsem nechtěla vůbec. Je třeba si to pěkně vyříkat a hodně o tom mluvit proč ano a ne. Je to věc názoru,ale aby to klapalo,musí to vyhovovat všem. Přeji ti aby jste se domluvili...hodně štěstí....
Není to o tom kolikrát ,ale jak !
Záleží na spoustě věcí, věku, délce vztahu,vzájemné chuti na sex.
Když jsem začínal a poznal co to je milování, tak jsme se s partnerkou nemohli nasytit. Na první společné dovolené bylo maximum 12x od rána do večera. I po svatbě jsme souložili pár let denně 1x - 2x. Pak to postupně upadalo. Po 15ti letech manželství to bylo 1x týdně. Pak 1x za 14 dní. No a teď je to 1x za měsíc (jsme spolu 30 let). Měl jsem ale známého, který v 70ti letech jezdil denně za milenkou a každý den souložil.
A byl dlouho svěží.
myslím že toho je až dost.... kdybych mohla.. milovala bych se taky denně... ale buďte s přítelem rádi že to máte aspon 2x denně .. já asi 1x za měsíc.. ;(( a někdy ani to neeee
Moje rec,ale co z toho,ty to mas malo,ja muzu casto ale jeste se nenasel takovy ktery by mi sedel.Asi to bude zazrak jak nejakeho najdu.Tak ty to nemas,ja nejsem spokojena.Jsou lini,unaveni,hodne prace!!Ale 2x neni moc a nejlepsi cela noc.No jo,ale s kym???
no jo, je tezky sehnat chlapa kterej by byl na dyl nez 1 noc...
ja si myslim, ze ide hlavne o kvalitu a nie kvantitu. ak je to dobre milovanie, tak aj trikrat denne
ahoj..myslím, že dva krát denne sex je dosť a nevidím dôvod, prečo tvoj priateľ na teba tlačí, že je to málo..treba priateľa viac zamestnať..aby prišiel na iné myšlienky:)))))
Souhlasím, já to mám tak dvakrát do měsíce a to je kolem toho keců...
Tak teda dievčatko, prečo nie 3x denne ? Veď to hadam zvládneš, keď tomu tvojmu je 2x málo.
co tomu tvojemu hrabe....holka stehuj se ke me, ja mit sex 2x denne, tak ti udelam co ti na ocich uvidim
Je to tak akorát!Celej den a pak celou noc čili dvakrát denně.
využívám tuto příležitost jak ti odpovědět na zprávu kterou jsi mi poslal přímo na email kde mě napadáš že jsem lhář a že pomlouvám já pouze vznesl kritiku k vulgárnímu jednání některých taky amatérů nejseš jeden z nich nemáš více nicků ?ale nešlo ti odpovědět protože sis to nepřál což také nesvědčí zrovna o tvé férovosti
no rozhodne to neni malo :) skor naopak
no nech sa nestazuje ja mavam sex tak 2-4 x za mesiac, a tuzil by som aj kazdy druhy den