Ahoj ja 30 let nebude dnes nejaky par sukat u rybnika Bucek u revnicova?rad koukam
Ahoj ja 30 let dnes budu honit u rybnika Bucek, chces koukat?
Půjdu se podívat blíže a jelikož jsem správně vychovaný, tak mu nabidnu pomocnou ruku :P
Kdyby měl otevřené okno, tak bych dal ruku dovnitř a jemně stiskl... klakson...
Moc mne láká se přidat, kdybych něco takového viděl. Někdo z Hodonína?
Tábor někdo na honku venku v přírodě?
Já jsem honil v sobotu odpoledne na jedné cestě v totální mlze.Ten adrenalin,kdy někdo s té mlhy vyleze nebo vyjede,je nepopsatelnej.I když byla zima,chodil jsem nahatej a do výstřiku mě bylo teplo.
Ja Honím venku v Přirodě s Klukami a chlapami ve skupince ja Ostravy
A kde? To zní zajímavě. Nebo jak se domlouváte? Popřípadě i páry jsou?
Ano, dají se vidět i páry. Ale je to hodně o štěstí a trpělivosti. I jsem se párkrát zapojil, ikdyž to zní pro někoho neuvěřitelně
A kde se somlouváte? Nebo jak? A kde u závory?
Také chodím rád do přírody onanovat a párkrát jsem byl přistižen. Já Praha 4 nebo 10
V červenci budu týden na Stankově u Chlumu u Třeboně,rád si tam s někým vyhoním čuráka někde v přírodě.Vice ve zprávách
Ahoj všem dnes jedu šmírovat a honit na Barboru u Oldřichova nechceš se podívat nebo pridat
Rakovník a okolí najdu někoho před kým bych mohl onanovat ne s někým?
Ahoj rad bych se koukl
Všimni si, že ten pán to sem psal před devíti roky.
ja muz 60l.bi.plnostih.rad nosim plenky s dam.pradlem.miluji onanii v prirode ,onanuji v plenkach s dam.pradlem co mam na sobe.semeno nastrikam do plenek.honim si ho vsude kde se da.priroda,wc,atd.vladimirvalencik31@gmail.com
Dnes Nymburk 28 letý sameček 187cm 89 kg 18xm/5cm M ozve se nějaká zvědavá na tel 704181068 povím kde jsem přijď zašmírovat
V okolí Rumburka jezdím do přírody svléknu se do naha a užívám si honku... přidáš se....
Ahoj kam jezdíš přidal bych se M Irek Varnsdorf
Paráda odpovídat na 5 let starej příspěvek, člověku co sem už 4 měsíce nevlezl. Ale kdybys nebyl arcilempl a podíval se mu na profil, zjistíš to sám....
Jsem z Klatov a rad se pred nekym ukazu jak honim. Moc me to vzrusuje. Je to super
Máš moc pěkný hladký penis
Kouknes na me v prirode. Okres hodonin ted
Rád bych se někde setkal a pohonil.
Holešov, BpH, Zlínský kraj..... klidně vzájemně
Já bych přidal a honil bych se s ním navzájem
Rakovník a okolí někdo na honění venku?
taky me to laka nekde venku pred nekym onanovat...
Ahoj jsem 23-lety kluk a strasne me laka si ho vyhonit pred zenou nebo parem v realu, nechtela by ses na me kouknout nekde venku? prijedu napiste budu se tesit Hradecko, pardubicko a siroke okoli. A nebo třeba zajít do wellnes Horice, Hradec nebo Hronovická...Napiš a domluvime se :)
Najde se muz liberecko na onanii s vystrikem ja 62l bi fer milos
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Real akce dnes u mne na chate samota zajmave misto i pro pervernejsi akci kdyby mel nekdo subinku ja muz 29 ne bi trutnov nachod budu na chate do patku
Ahoj hledám ženu nebo pár co sólo chlapa nedávám
jj je to tak taky bych se přidal i pomoct bych mohl :-)
budu se dívat..přidám se..případně můžu mu i pomoct...
A co dámy? Nejlépe ty zralejší.
Klidně bych se přidal...................
No asi by mi to nedalo stoupl bychsi prednej a pomalinku ho zacal honit
Kdyby se chtěl někdo přidat s chlapů a něco podniknout v Hodoníně dnes po 19h někde tady 48.8441925, 17.1447809

Onanie v přírodě
Zkušenosti, fantazie