Ahoj jmenuji se Pavel rad bych nasel starsi par který by me k sobe prizval muj nic je ZUM
koukám, že lidi našeho věku v tomto fóru asi vymřeli.. :-)). Asi můžeme zapomenout na pěkný zážitek... :-)
jsme oba padesátníci ,štíhlí...chceme na swingers...kdo poradí nebo doprovodí?
Jste z olomoucka, takže zkuste mimopražské kluby, nejblíže to máte do Bravantic u Ostravy anebo Excalibur v Brně. Prahu máte zbytečně daleko. :)
27.1. SW club Paradiso v Praze jezdíme tam 8 let a pořád výborný.
Je mi 60 a jedu 14.11.2015 na SW do Čáslavi. Nechce se někdo z Pardubic(ka) připojit? Josef.Traup email.cz
Je mi 60 a jedu 14.11.2015 na SW do Čáslavi. Nechce se někdo z Pardubic(ka) připojit?
Tady se kolikrát nejsou schopni domluvit dva lidi na nějaké akci,ne tak více lidí uf,asi hrozná dřina
Tak koukám, že to byl asi dobrý nápad v roce 2008 a co rok 2013? Je tady někdo na těhle stránkách kdo by něco takového zorganizoval i v tomto roce? Ráda bych neco takového prožila prý něco existuje i v Č.B máte nějaké informace?
Našla si něco v ČB? Dej vědět, díky.
U nas super party info www.skvelaparty.sk
to je přehnaný 80 eček
U nas super party info www.skvelaparty.sk .................... 80 eurro za vstup pro pár !!! To jste se asi posrali :)))
ahoj jen informace pro všechny, který rádi mrdaj,nebo se alespoň předvádějí na veřejnosti. Teď v sobotu bude speciální valentýnské saunování při svíčkách od 20:00 v saunovém světě v aquapalace v Čestlicích a slyšel jsem, že se tam budou organizovat skupinky na honení ve vířivce a mrdání na odlehlejších místech. Už minule to bylo super, docela jsem is tam užil. :-)Budete tam někdo? Já mladý kluk z Prahy s 21 cm pérem. Potkáme se tam? Pište
....ahoj jen informace pro všechny, který rádi mrdaj.... na takové pozvánku by jsme nereagovali v žádným případě !!! Já se s dědouškem vždy jen milovala, nebo sexovala.
presne
hovorite , ako by sme aj my
Pro starší páry mám místo v Praze. Napište vaše představy.
Přítelkyně 42let,já 59,spis jako divák.
Rádi se přidáme. Máme rádi sex ve více dejte vědět.min 3páry a 1-2 muži navíc
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Doporučuji vám navštívit swingers club Paradiso v Praze.Středy jsou akčnější a je tam i víc lidí,takže více možností.Jezdíme tam už pár let a pokaždé si to tam krásně užijem.Jsme ve vašem věku.Návštěvníci klubu jsou i přes padesát a podle našich zkušeností se na sw věk neřeší,ale vzájemné sympatie ano.Kdo jednou zkusí víckrát nechce jinak.
Pozývam do swingers akcií pohodové páry ,ktoré organizujem v región TN -NMV ,ale aj odinakadiaľ ,teraz do Vianoc v piatky ,event soboty .Ľudí s chuťou a odvahou k experimentu v sexe i striedania partnerov ,ktorí sú nezaťažení predsudkami .Akcie s max počtom 4-5 párov v lukratívnom a romantickom súkromí
Před asi 4 léty někdy v říjnu, jsme byli poprvé na soukromé swingers (úžasná akce na hájovně kdesi v lese u Pelhřimova, většina zůčastněných měla přes 40 až tak do 60), sešla se tam, tak bezva partie myslím tak 9 párů. Nic se neřešilo a organizátor s mladší organizátorkou, to zvládly na 1 s hvězdičkou. Od té doby, jsme byli na X swingers po celé ČR, a už nikdy to nebylo tak příjemné a supr (asi to bude tím že chodíme na swingers, které pořádají pořadatelé pro peníze a né pro chuť . Zkoušíme najít pár, ale nějak se nedaří najít, ten správný (vždy to na něčem ztroskotá). Snád proto chceme najít správnou partičku lidí, kteří se schází na nějaké soukromé swingers a vzali by Nás mezi sebe.
Robievam -organizujem sw párty aj pre tento vek u mna v súkromí región NMV -ZSK s účas´tou max 5 párov /z kapac. dôvodov /.Prosím ak ma niektorý pár aj singl žienky záujem -pozri tu môj inzerát ,rád záujemcov uvítam ...Podotýkam ,že žiadné poplatky ,snáď na nevyhnutné náklady pre energie počas akcie prosím odpovede poštou tu!
vie niekto poradiť swingers klub v okoly BB pre ludi po štyridsiatke kde by mali vstup aj samotný muž
Ako vidím nikto neorganizuje SW nad 40 rokov a pritom ako vidím je veľký záujem.Veľká škoda!A tlačiť sa medzi mladších sa nám nezdá.Predsa len.....
KTO PORIADA SWINGERS 40+++ NA SLOVELSKU?
KDE? KONTAKT? TERMINY?
KDE? KONTAKT? TERMINY?
chci se zeptat, řeší se na swingers jakou má kterej chlap výbavu? S manželkou se chystáme a mám tak průměr. Tak nevim, aby tam nebyli jen samí nadsamci...
většina má průměr, to je v pohodě :-)
Díky, chodíš tam často? a fakt se to tam neřeší?
Organizuje niekto párty pre 5O plus.Zatial sa nikto neozval,dúfam,že sa najde pár,skupina ľudí ktorí preferujú swingers.
Ahoj pred rokom som sa pytal na SW.nad 50 rokov a musím Vám povedať,že sa nikto neohlásil.Sú tu samí kecálkovia.Nikdy nehovor nikdy,ale pomaly prestávame uplne veriť ,že sa nám to pošťastí.Držíme Vám palce a želáme krásne zážitky.
Mám jednu, pro někoho asi hloupou otázku. Jak fungují svingers kluby? Měli jsme za to, že tam najdeme, nebo nenajdeme pár, nebo osobu na určité povyražení. Proč se tedy objevují inzeráty typu: HLEDÁME PÁR NA NÁVŠTĚVU SWINGERS. Tam nemůže jít pár samostatně? Není možné tam poznat někoho bez doprovodu jiného páru?
vaše informace jsou správné. pár může jít samostatně a není problém se tam seznámit. ale zřejmě některé páry chtějí mít jistotu a tak hledají už předem. třeba kvůli věku, vzhledu apod.
Přijmeme pozvání někde na Moravě. M45 a Ž60.
Ahojky jezdíme do Znojma na vínko mám tam vinný box. Rádi se setkáme, Napište.
Čau jsem ze znojma, a hledám spíš kamarádku na sex nezávazne dloudobe a ty. Pokud by to šlo a nevadilo by ti. Rád to skusim rád si zasukam
Čau moc ti to sluší jsi krásná a pěkná moc se mi líbís, rád si stebou napisu pokud mužů. Já hledám spíš kamarádku na sex nezávazne dloudobe a ty? Nebo i milenku dloudobe pokud by to šlo a nevadilo by ti to. Jsem pro každou spatnost sex mám rad aty? Rád bych se sešel stebou a mužem si zasukat pokud budeš chtít
ahoj
Rád se přidám na swingers ve znojmě ve sklípku, jsem z Brna.
Rád se přidám na swingers ve znojmě ve sklípku, jsem z Brna.
Je přes 50 a s přítelkyní (67) se scházíme několik let. Rádi bychom navštívili nebo i pozvali menší skupinku lidí v seniorském věku na příjemné posezení spojené se sexem. Jistým problémem může být, že přítelkyně má markantně pokleslou (vyhřezlou dělohu), proto bychom rádi našli páry kde paní to má podobně.
ahoj rádi vás poznáme my starší i se rádi přidáme k vašim kamarádům.
Najdu bisex přítelkyni 50+ na swingers, viz. můj nick, jsem z Prahy, vzájemná tolerance.
Už mnohokrát jsme s manželem hledali partu lidí nám věkem blízkých. Manžel je ročník 1947, já jsem ročník 1950. Jsme navíc ještě "plnějších" tvarů a s tím těžko někam chodit do společnosti..:-)) Dejte vědět, prosím, pokud se někde schází nějaká parta dříve narozených a s kilogramy více "nasbíraných". Jsme z Libereckého kraje, není ale daleko do Hradeckého, Pardubického, Ústeckého či Středočeského kraje. Do Praha je hodina cesty..:-))
V Paradisu v Praze bývají i lidé vašeho věku. Lidé vašich postav tam bývají také a mnohem mladší. Neměj obavy a zkus to.
Děkuji ta tip..:-)) Asi nezbude než to zkusit. Původně jsme spíše mysleli na menší partičku... tak 2 až 3 páry. Tady, myslím si, bývá dost nabito..:-))
I když jsem pořád aktivní v sexu, mám problém jít na swingersparty, kde jsou převážně mladí lidé. Domnívám se, že bych se tam necítil dobřea že ani žádná mladší žena by neprojevila o mne zájem. Uvítal bych pořádání nějaké swingersparty pro nás dříve narozené, přesto však ještě neodepsané. Co se společně domluvit a něco uspořádat!
odkudpak jste ? já z Valašska .Ráda se přidám....
Já jsem ze severních Čech, litoměřicko. Není ale problém někam dojet.
díky za příspěvek. O žádné pořádané akcičce zatím nevím,nicméně se domnívám,že Severní Čechy jsou přece jen dost daleko / druhý konec republiky /.
...myslíte si, že by mohla jít žena SW párty v doprovodu muže na svou první SW párty a mít na sobě top a sukni a pod tímto topem a sukní mít jen cělotělový erotický body a kalhotky?
Rozhodně mohla. :)
bezva nápad, tak kdy a kde....
Taky bych chtěl zažít krásný sex se seniory,ale jsou tady?Mám zájem.
Také hledám nějaké swingwrs. Sice nepatřím do té věkové kategorie, ale láká mě to moc. Nevíte o něčem?
Jestli něco je, tak se velmi rád připojím.
pokud se někdo dozvíte o nějakých hraátkách v soukromí do 10 lidí,prosím napište mi to na vzkaz. Ráda se zůčastním. Raději pro zralé: Díky Martina
Věděl bych o jedné soukromé v Rokycanech.
pokud se koná někde menší soukromá akcička pro starší 50+ je možné se připojit, Stř. kraj.
Ahoj - taky jsme starsi a radi by jsme nekam zasli.Kdyz budes o necem vedet,tak nam to prosim zdel.Dekuji predem Alena a Vlada.
Věděl bych o jedné soukromé v Rokycanech.
A CO TAKHLE LIBERECKO,JSEM ŽENATÝ ALE ŽENA NA TO NENÍ,RÁD BYCH SE PŘIPOJIL DO SWINGRU, ALE JEN V SOUKROMÍ,MĚL BY NĚKDO ZÁJEM O MUŽE,STÁLE AKTIVNÍHO,DENNĚ SI HO HONÍM,PRÝ VYPADÁM O 10 LET MLADŠÍ,ZVLÁDNU I LEHČÍ BISEX.JSEM MOBILNÍ A Z JABLONCE.
jsem na tom úplně stejně,už jsi se dozvěděl o nějakém klubu?dej prosím vědět
Ráda se zúčastním, jsem sexuálně dost aktivní, dáme to nějak dohromady v okolí Brna?
CAUKO, MAME ZAUJEM, AK BUDETE PORIADAT SWINGWERSPARTY V BRNE, SME PAR Z BRATISLAVY 40 + M 50.
POSLITE PLS VASE FOTTO. Ď
POSLITE PLS VASE FOTTO. Ď
Tak na co holky čekáme? Zpříspěvků je zřejmé, že se lidi pro zábavu najdou....
Zdravím všechny. Tak já jsem tady nová, takže tu organizaci nechám zkušenější..ale už se moc těším..Pá
Ahoj,písal som Ti správu, budem rád ak sa ozveš.
Je mi 45let (štíhlá a vypadám prý mladší). Nikdy jsem na takové akci nebyla, ale dost mě to láká. Bohužel není s kým jít, manžel by asi řekl, že nejsem normální:-(. Myslím, že na Severní Moravě toho taky moc není.
Ahoj, také se rad přidám. zi.nek@seznam.cz
Jak že nejsi normální??
Stačí jen naznačit a jsme dva. Pokud budeš chtít.Jura
Stačí jen naznačit a jsme dva. Pokud budeš chtít.Jura
Ahoj, taky mám přání se zúčastnit, není však s kým , je těžké někoho nějak kontaktovat, ale jsem již postarší - blíží se mi k 60tce.
Najdu paní ve věku 40+++, která by se mnou šla na swingers ?
doporučujeme sw praha 1 - v jungmance. Se single muži tam není problém žádný den.
Neplánuje někdo vyjímečný Silvestr, kde šaty a různé oblečení je jen na překážku? Kdo prožil poslední den tímto způsobem? Rádi by jsme se přidali na nějakou podobnou oslavu posledního dne roku.
Ahoj, loni, předloni i předpředloni jsme vstoupili do Nového roku v rouše Adamově, letos plánujeme repete. Ale jsme z Prahy.
Ahoj,jsme manželé 39/40,ona bi,bydlíme v Hořovicích,rádi dáme silvest netradičně,napište,díky,Ho nza a Jitka
Chtěli bychom dát dohromady partu příznivců swingers v Plzni. V rodinném domku... bez fin. nároků. ( Vypijete jen to co si přinesete :-)
Ahoj,máme velký se toho zučastnovat.Jsme ze Sokolova,což není daleko a mobilní.je nám 50 a 53 let.
Přátelé a v tom je taky problém že se hledají pouze páry a ženy.Tahle se mi nesplní sen.Žena nechce a je jí to jedno zda si půjdu.Tak co mám dělat 40+++.
Jak to vypadá s párty 40++ u Čáslavi ? Proběhne něco v dohledné době ...? Přítelkyni je něco přes ..sát, a leckde se už člověk necítí pohodově..
Párty pro 40-cet a...sát,bude v sobotu 20.6.od 20 hod.
Na toto forum jsme přišli pozdě...Asi už další akci neplánujete,že???
Tam to jede a je to fajn. Doporučujem!
Moc ráda sem jezdím , ale bohužel ted mi to nevycházelo.Je tam prima parta a v krásném prostředí moc ráda si to užívám ...
hledáme zajímavou dvojici s pořádnou chutí ,,, svoboda chování, výměna, lehká perverzita, fotografování ale žádné spol. dovolené
Tak tady jsem najela poprvé, neboť jsme se rozhodli uskutečnit párty blízko Olomouce na Náklu. Ale jakoby 40++++ Pokud by byl zájem o takové opravdové setkání v pátek 19.září, prosím na nick platina
ahojky jo to se všem povida o swingersu ale skuste bydlet tady na ostravsku a kde nic tu nic žaden solidni club a soukromny party někym doma a na chatě si myslime že moc lidi nelaka a pokud si hcete někde vyrazit do clubu tak to mate pomalu vše přes 200km , tak co ostravsko vymysli tady někdo něco pro lidi po 40 a vyš ....?????
Dobrý den,
reaguji na Vaši zprávičku na Fóru ohledně swingers po 40, je nám s přítelem 42 a 40let a chceme se zúčastnit nějaké akce, všude nám píšou že věk není problém, vždycky se sejde společnost věkově pestrá. Navíc v přítmí vypadáme i mladší :-))) Chci se zeptat, s jakým klubem máte konkrétní zkušenosti Vy, kde se Vám líbilo ?
Děkuji za odpověď
Zdraví
Nina a Vašek
reaguji na Vaši zprávičku na Fóru ohledně swingers po 40, je nám s přítelem 42 a 40let a chceme se zúčastnit nějaké akce, všude nám píšou že věk není problém, vždycky se sejde společnost věkově pestrá. Navíc v přítmí vypadáme i mladší :-))) Chci se zeptat, s jakým klubem máte konkrétní zkušenosti Vy, kde se Vám líbilo ?
Děkuji za odpověď
Zdraví
Nina a Vašek
Ahojky u nás je domácí prostředí a jsme parta co si dala takovej název.Náš věk členů je 33-50 let.info úpo tel. 773665879 Michal a Jana.
Ahoj přátelé,
v říjnu bychom velmi rádi zopakovali(již potřetí)sw párty pro nás,řekněme pokročilé.První dvě akce sice nebyly,co do počtu účastníků,nijak obrovské,ale o to byla báječnější atmosféra.Na té poslední se navíc ukázalo,k naši velké radosti,že se swingers se dá bez problémů začít v každém věku.Přijel velmi příjemný pár lehce nad 55let,který svým příjemným a společenským přístupem velmi rychle zapadl do kolektivu a jejich zářící oči při odjezdu vypověděly vše.
Proto si myslíme,že je nejvyší čas uspořádat další takové setkání a až se 20.9.vrátíme z dovolené,dáme se opět do toho.Po návratu si tady rádi přečteme Vaše názory,připomínky popř.předběžné přihlášky na tuto párty.
P.S.
Nemusíte být pouze pár,ale třeba pouze žena.
v říjnu bychom velmi rádi zopakovali(již potřetí)sw párty pro nás,řekněme pokročilé.První dvě akce sice nebyly,co do počtu účastníků,nijak obrovské,ale o to byla báječnější atmosféra.Na té poslední se navíc ukázalo,k naši velké radosti,že se swingers se dá bez problémů začít v každém věku.Přijel velmi příjemný pár lehce nad 55let,který svým příjemným a společenským přístupem velmi rychle zapadl do kolektivu a jejich zářící oči při odjezdu vypověděly vše.
Proto si myslíme,že je nejvyší čas uspořádat další takové setkání a až se 20.9.vrátíme z dovolené,dáme se opět do toho.Po návratu si tady rádi přečteme Vaše názory,připomínky popř.předběžné přihlášky na tuto párty.
P.S.
Nemusíte být pouze pár,ale třeba pouze žena.
Konečně nějaká dobrá zpráva :-)). Chtěli bychom se zúčastnit.
Přátele,pokud máte vážný zájem o swingers pro,řekněme zralejší,tak klidně napište na náš email.Už se nám podařilo uspořádat dvě takováto setkání v amaterském klubu u Čáslavi,tak proč neuspořádat další?
O "úrovni" klubu u Čáslavi svědčí konec fóra "SWpárty pro Bi páry a trojice". Nikdy více tento "klub".
A o úrovni a věrohodnosti autora tohoto příspěvku určitě mnoho napoví fakt, že si založil nový nick, aby mohl reagovat. Copak za tím asi bude?
Souhlasíme, abernau bude asi zapšklec-teoretik. My jsme tam byli dvakrát a vždy byla všeobecná spokojenost.
Je mi 37 let,jsem ženská krev a mlíko a několik let toužím po sexu s 1-2 páry po 50+++ a nic...nikdy to nedopadlo kladně,vždy jen slliby atd....
abys nebyl chlap jako mlíko
A proč nejdete na swinger?Ozvěte se...Jan. singer02@seznam.cz
hledáme s přítelkyní dvojici nebo manželský pár kolem padesátky nebo i starší na krásné dovádění, nejlépe v okolí Brna, prostory nemáme, rádi dojedeme, chceme poznat něco ještě nepoznané
I když asi pozdě ale reagujeme na váš příspěvek do swingers tematu. Jasme milenecký pár 53 a 46 a taky hledáme co hezkého ve čtyřech by se dalo zažít. Třeba na začátek i bez výměny JEN vedle sebe a pak by se vidělo.Láká nás to, ale v tomhle jsme začátečníci..P+J
My dva jsme pár tak akorát :-)). Jsme sice kolempražští, ale mohli bychom se se potkat někde na půl cesty, čili někde na na naší oblíbené Vysočině.
Ahojky všem.Jít na swingers párty mě moc láká, jen o podobných akcích nic nevím. Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda se něco podobného koná poblíž Mladé Boleslavi a zda tam mohu jít sama bez partnera?
Ahoj přátelé.
Tuto místnost jme před nedávnem zakládali s nejčistčími úmysly pomoci,řekněme zralejším lidem,zrealizovat si sen a zůčastnit se společně se svými vrstevníky sw párty.Počáteční,jak se později ukázalo virtální,nadšení pomalu upadalo.Přesto se mám podařilo opravdu dvě takovéto párty uspořádat.První se zůčastnilo 7 párů a jeden muž a opravdu se vyvedla.Nejen z z očí zůčastněných bylo znát nadšení a radost,že se to povedlo.Naproti tomu druhá akce už byla o poznání rozpatičitější.Mezitím usnula i aktivita na této stránce,mimojiné i proto,že chroničtí pisálci odešli na další nová témata.Proto i my jsme považovali další aktivitu za zbytečnou a přestali se angažovat.Podotýkám,že nejsme žádní majitelé klubu,máme jen kamaráda,který takovýto amaterský klub má,a tudíž máme možnost uspořádat takováto setkání.To vše zcela nezištně!Takže pokud se objeví opravdoví zájemci o takováto setkání,velmi rádi se znovu zapojíme.Chce to jen mít opravdový zájem a vyvarovat se planým slibům a lžím.A když se chce jde všechno.Jako příklad můžeme uvézt včerejší párty.Byla to akce pro páry a sólo muže.Na první pohled párty,kde je málo párů a mnoho vlezlých mužů.Úplný opak je pravdou.Podařilo se nám dát dohromady 9párů,které mají rády muže navíc a "7statečných" mužů.Byla to akce,která díky všem zůčastněným,neměla chybu a výrazy ve tvářích přítomných dam to jen potvrdily.A čím to bylo?Sešla se super partička lidí,kteří věděli,co chtějí.Hlavně galantní jednání přítomných mužů k dámám nás příjemně překvapilo a patří jim za to velký dík.
Takže je to na vás přátelé......
Tuto místnost jme před nedávnem zakládali s nejčistčími úmysly pomoci,řekněme zralejším lidem,zrealizovat si sen a zůčastnit se společně se svými vrstevníky sw párty.Počáteční,jak se později ukázalo virtální,nadšení pomalu upadalo.Přesto se mám podařilo opravdu dvě takovéto párty uspořádat.První se zůčastnilo 7 párů a jeden muž a opravdu se vyvedla.Nejen z z očí zůčastněných bylo znát nadšení a radost,že se to povedlo.Naproti tomu druhá akce už byla o poznání rozpatičitější.Mezitím usnula i aktivita na této stránce,mimojiné i proto,že chroničtí pisálci odešli na další nová témata.Proto i my jsme považovali další aktivitu za zbytečnou a přestali se angažovat.Podotýkám,že nejsme žádní majitelé klubu,máme jen kamaráda,který takovýto amaterský klub má,a tudíž máme možnost uspořádat takováto setkání.To vše zcela nezištně!Takže pokud se objeví opravdoví zájemci o takováto setkání,velmi rádi se znovu zapojíme.Chce to jen mít opravdový zájem a vyvarovat se planým slibům a lžím.A když se chce jde všechno.Jako příklad můžeme uvézt včerejší párty.Byla to akce pro páry a sólo muže.Na první pohled párty,kde je málo párů a mnoho vlezlých mužů.Úplný opak je pravdou.Podařilo se nám dát dohromady 9párů,které mají rády muže navíc a "7statečných" mužů.Byla to akce,která díky všem zůčastněným,neměla chybu a výrazy ve tvářích přítomných dam to jen potvrdily.A čím to bylo?Sešla se super partička lidí,kteří věděli,co chtějí.Hlavně galantní jednání přítomných mužů k dámám nás příjemně překvapilo a patří jim za to velký dík.
Takže je to na vás přátelé......
Jsme tu noví a tohle je mistnost právě pro nás. Rádi bychom se taky připojili k nějaké SW akci pro pokročilé. Dějě se něco někde? J+M
Pro Vás,které toto téma ještě zajímá máme vzkaz.Zítra 23.5. od 11hod je opět sw párty pro 40++ v Cassiopei u Čáslavi.
Ahojky, chceme poděkovat pořadatelům v Cassiopeii za uspořádání tak prima párty. Lidí se sešlo kupa a my si užili jak denní párty, tak i tu večerní. Moc se mi líbila odborná profi masáž a celá atmosféra v klubu byla prostě SUPER... Tak dobře vyšukaná jsem už dlouho nebyla :)) Příště s námi počítejte zase !
Zdravím všechny příznivce vzrušení,akce a sexu.Také já a můj přítel jsme se zúčastnili páteční večerní sw párty v Cassiopei a musím přiznat,že ještě dnes žijeme v duchu atmosféry z prožitého večera.Velkým zpestřením byla super masáž od velmi příjemného profi-maséra,kterou jsem si fakt užila!(nejen já)O sw klubu jsem se doslechla od známých a opravdu nezklamal.Sešla se parta příjemných lidí,takže atmosféra byla uvolněná a za krátkou dobu nebylo znát kdo je nováčkem a kdo patří mezi stálé návštěvníky.Těším se na novou akci!Je to prostě s u p e r ZÁŽITEK!!!
... Abych nezapomněla - dejte vědět, až budete pořádat další akci v Cassiopeii - rozhodně přijedeme :))
Přátele příjemné zábavy,připomínáme termín sw párty pro 40+,trojice,bi páry a samozřejmě samotné ženy,která bude v pátek 25.května v klubu Cassiopeia u Čáslavi.Ranní od 11hod a večerní od 21hod.Opět se těšíme na prima partu.
Hezký den,
25.5. je neděle tak asi se jedná o překlep.Konečně máme volno a tak se rádi zůčastníme v červnu.
25.5. je neděle tak asi se jedná o překlep.Konečně máme volno a tak se rádi zůčastníme v červnu.
Všem,které toto téma opravdu zajímá,patří právě tento příspěvek.V pátek 25.dubna proběhne v amaterském sw klubu Cassiopeia u Čáslavi sw párty hlavně pro pokročilé (40+)a bi páry.V tomto duchu se budeme bavit celý den a noc.Ranní párty začíná v 11hod a večerní od 21hod.Bližší informace o klubu naleznete na www.cassiopeia-swingers-klub.c z a pokud se rozhodnete zůčastnit a přispět k dobré zábavě,tak pište nám na lanepa@seznam.cz
Těšíme se na Vás a fajn zábavu.
P.S.
Možná příjde i .......masér!
Těšíme se na Vás a fajn zábavu.
P.S.
Možná příjde i .......masér!
Ahoj,
zdravíme všechny příznivce SW-party. Jsme zvědavi zda se tentokrát sejdete anebo to dopadne jako minule :-). Přejeme Vám aby se party vydařila ale bohužel se nemůžeme zůčasnit. Je vidět, že přestali psát pisálci a různí radílci bez konkretního "niku" a to je dobře. Snad se do budoucna povede, že se skutečne sejdeme ti co chtějí real a nechtějí si o tom jen psát i když je nám +sát....Přejeme příjemný a hezký večer s novými kamarády.
zdravíme všechny příznivce SW-party. Jsme zvědavi zda se tentokrát sejdete anebo to dopadne jako minule :-). Přejeme Vám aby se party vydařila ale bohužel se nemůžeme zůčasnit. Je vidět, že přestali psát pisálci a různí radílci bez konkretního "niku" a to je dobře. Snad se do budoucna povede, že se skutečne sejdeme ti co chtějí real a nechtějí si o tom jen psát i když je nám +sát....Přejeme příjemný a hezký večer s novými kamarády.
Tak přátelé,na toto téma byl zpočátku velký ohlas,podařilo se nám zajistit klub,máme konkrétní termín a teď už je to jen a jen na Vás.Děkujeme Vám,kteří jste se závazně přihlásili a pokud to má být akce,na kterou budeme všichni vzpomínat,tak oslovujeme ještě Vás nerozhodné.Přijeďte se pobavit a třeba i seznámit.
V tomto amaterském klubu je vždy pohodová atmosféra.Tento pátek zde např.proběhla úplně neoficiální neplánovaná akce,kdy jsme se sjeli tři páry a majitel klubu a jak jsme si to užili !!!Další šance je tedy v pátek!!
V tomto amaterském klubu je vždy pohodová atmosféra.Tento pátek zde např.proběhla úplně neoficiální neplánovaná akce,kdy jsme se sjeli tři páry a majitel klubu a jak jsme si to užili !!!Další šance je tedy v pátek!!
Ahoj,
škoda, že jste nedali vědět určite bychom se také zůčastnili. Doufám, že na setkání v pátek 11.4. budem aspoň taky 3páry a ten muž navíc by také navadil. Nějak to zde utichlo. Jak máme mi zkušenost tak se nás asi moc nesejde a přijdou jen ty kteří to myslí doopravdy a nechtějí o tom jen psát a pisálků je zde hodně. Těšíme se,že poznáme nové kamarády.
škoda, že jste nedali vědět určite bychom se také zůčastnili. Doufám, že na setkání v pátek 11.4. budem aspoň taky 3páry a ten muž navíc by také navadil. Nějak to zde utichlo. Jak máme mi zkušenost tak se nás asi moc nesejde a přijdou jen ty kteří to myslí doopravdy a nechtějí o tom jen psát a pisálků je zde hodně. Těšíme se,že poznáme nové kamarády.
Je to skoda,je to zajimave,ale sama je to zle nekam chodit.Ale je to tam uuuuzasne.tady nejde o stridani partneru,tam muze byt jen jeden.Ale ta atmosfera ta je uzasna a pokud je dobra zabava a lidi je to jeste uuuzasnejsi.Ach jo
Diky moc za názor něžného pohlaví.Jen nevíme,proč ne sama,když se ti tam tak líbí.Na párty,kde jsme byli to je naprosto samozřejmé.Chodí tam i např.dvě ženy,které si užívají spolu i s páry a nikomu to nevadí,naopak.Nezapomeň,že žijeme jenom jednou.
Ja ale nezapominam,ja si uzivam ale mame rozdilny nadhled na tuto party.Je lepsi jak jsou pary a ne, aby prevazovaly zeny nebo muzi.Jednou jsem byla v te situaci a jak jsem prisla tak jsem i odesla.Spise znechucena,bylo to otresne a vic uz bych tam nesla.Myslim do toho objektu,velice spatna organizace..
Bych se chtěl někdy zůčastnit...Bohužel si musím ještě nějakou dobu počkat, protože mi je 34...
problém je také v tom že ženy nás tahají za fusekli a nechávají nás žít v naději že si na starý kolena ještě vrznem jinak než doma.My naivně píšeme maily a inzeráty ale jediné k čemu se občas dopracujeme je trojka s chlapem,kdy si manželka užije a ještě se obětuje kvuli nám,aby ten sex nebyl stereotipní.
Tak toto by mi vůbec nevadilo.Jde o zážitek.
I to je dobrý. Prostě karta se otáčí. my jsme dříve mohli, kdy jsme si vzpoměli a Ty mladé holčičky nebyly vůbec náročné. Nyní v letech můžou dříve opakovat akt než my, tak potřebujídalší čerstvý kolík. Jistě pro nás je 4-ka zajímavější. Chceš to dát s námi dohromady?
Dík za reakce pánové.Ale chtěl jsem vyprovokovat ženy k reakci.Proti tomu, že si od 35 ženy chtějí užít sex,když jim dozrály hromony nic nemám a je to dobře.Chlap si užívá o něco dřív,zase dřív končí.Ale chtěl jsme říct ,že ženám chybí ten nadhled.Ony si o sobě myslí, že sex s jiným mužem před svým chlapem ustojí a když s tím ten její souhlasí tak proč ne.Ale už nevěří svýmu chlapovi, že když on bude sexovat s jinou ženou ve 4ce či více,že to nebude porovnávat s ní.Cítí z toho ohrožení sama sebe a proto sex svýho muže s jinou ženou nikdy nepřipustí.Prostě přej a bude ti nas.áno.
Táké přispějeme svoji troškou do mlýna. My máme jinou zkušenost. Je to pro nás osvěžení a vzrušení. Nebráníme se ani 2+1,2+2. Musíte si to ale nejdříve spolu doma ujasnit a pak to není problém. Měli jsme přátele a scházeli jsme se 2+2. Bylo to fajn. Někdy jsme se sešli jen ve třech. Nechápu proč ženě nedopřát ten požitek kdy si s ní hrají dva muži.
V některých bodech ale máte pravdu. Na závěr bychom rádi poznamenali, že většina přispěvovatelusi chce jenom psát a vést diskusi ale k setkání většinou vůbec nedojde.
V některých bodech ale máte pravdu. Na závěr bychom rádi poznamenali, že většina přispěvovatelusi chce jenom psát a vést diskusi ale k setkání většinou vůbec nedojde.
Já nejsem proti tomu dopřát partnerce dva muže najednou.Je to opravdu vzrušující pro všechny.Ale naivně jsem si myslel, že podle motta "přej a bude ti dopřáno" dospějeme i ke 2+2.Zkusili jsme to 2x a poprvé byl partnerkou vytvořen problém,že ti dva zneužívají našeho bytu protože jsou milenci a nemají se kde scházet a nás k tomu ani nepotřebují.Podruhé to bylo objektivně žárlivé fiasko ze strany té druhé ženy.Ale od té doby u nás nepřipadá žádný kontkat s párem,protože podle partnekry to ostatní ženy nemají srovnané.Zatímco 3ky s mužem stále pokoušíme,přestože najít muže co to má srovnaný stejně málo pravděpodobné jako najít pár kde to má žena srovnané.Proto jsem chtěl vyprovokovat k reakcím ženy z párů,které provozují sex 2+2 a podobně. Jetli moje doměnky jsou správné a nebo je to ještě složitější.
Je vidět,že tato diskuze začíná mít smysl.
Je dobře,že napsal i "kniracc".Na tomto příspěvku je totiž vidět,že pokud mezi partnery nevládne absolutní shoda,nemá cenu se do takovýchto akcí pouštět.Pak je snad lepši zůstat u virtuálního sexu u klávesnice.Spousta samotných mužů se takto realizuje,ale je nefér lhát.Tím neříkme,že "kniracc" je tento případ.
Opačným případem jsou "ru-el".Konstruktivně přispějí do diskuze,na férovku pošlou foto a svou účastí na připravované párty pomohou nejen sobě,ale i ostatním.Oni mají ale mezi sebou jasno a chtějí opravdový zážitek!
Samotné ženy určitě tato tématika zajímá také,ale jen ostych jim brání zapojit se do diskuze,popř.se zůčastnit párty.
Je dobře,že napsal i "kniracc".Na tomto příspěvku je totiž vidět,že pokud mezi partnery nevládne absolutní shoda,nemá cenu se do takovýchto akcí pouštět.Pak je snad lepši zůstat u virtuálního sexu u klávesnice.Spousta samotných mužů se takto realizuje,ale je nefér lhát.Tím neříkme,že "kniracc" je tento případ.
Opačným případem jsou "ru-el".Konstruktivně přispějí do diskuze,na férovku pošlou foto a svou účastí na připravované párty pomohou nejen sobě,ale i ostatním.Oni mají ale mezi sebou jasno a chtějí opravdový zážitek!
Samotné ženy určitě tato tématika zajímá také,ale jen ostych jim brání zapojit se do diskuze,popř.se zůčastnit párty.
Chtěl jsem vyprovokovat k reakci ženy z párů které takový sex provozují.Tohle jsou moje doměnky.
Proč ženy jdou do takové akce jako je sex ve více lidech? Trojka se dvěma muži.Chtějí si užít? Ten její jí už nestačí nebo nebaví?Dělají to proto že ten její to chce?=hloupí důvod.Kdyby se jí to nelíbilo nedělala by to.Proč tedy pak nejdou do 4ky s párem? Stud z konfrontace s jinou ženou?(připadá v úvahu u starších).Žárlivost a strach že partner pozná něco jiného?
Proč ženy jdou do takové akce jako je sex ve více lidech? Trojka se dvěma muži.Chtějí si užít? Ten její jí už nestačí nebo nebaví?Dělají to proto že ten její to chce?=hloupí důvod.Kdyby se jí to nelíbilo nedělala by to.Proč tedy pak nejdou do 4ky s párem? Stud z konfrontace s jinou ženou?(připadá v úvahu u starších).Žárlivost a strach že partner pozná něco jiného?
Prostě žena si vychutná dve čerstvý ptáky po sobě nebo na střídačku. To jí jeden tak rachle po sobě neposkytne. Proto ženy raději 2+1, než 2+2, kdy se manžel vystříká do jiné.
Pořádáme v Praze i na venkově nepravidelně swingové večírky v soukromém rámci, přičemž věková kategorie je přesně ta diskutovaná, +-50. Pokud byste měli případně zájem, ozvěte se nám. Pokud jde o materiální zaopatření platí: co si kdo přinese, ostatní pomohou zkonzumovat. Je to vždy super. H+V z Prahy.
Máme zájem.
pohoda4@seznam.cz
---------------------------------------------
pohoda4@seznam.cz
---------------------------------------------
Máme zájem, e-mail: esexicek@seznam.cz
Proč problém?A proč trojice a ne minimálně čtveřice?A i kdyby měla partnerka chuť na trojku s mužem,proč ji to nedopřát?Vždyť je tak příjemné ji splnit přání.Ne nadarmo se říká:"Přej a bude ti přáno".
Moto "přej a bude ti dopřáno" funguje jen u naivních mužů.Ženy se cítí druhou ženou ve 4ce ohroženy.Ztrácí jistotu toho svýho stálýho bejčka,kterýho mají i na citový vztah.A musí se konfrontovat s tou druhou.I mezi chlapama je to určitá konfrontace.Známe to všichni ,že v přítomnosti druhýho to někdy nejde tak skvěle jako když jsme solo.Ale chlapi se vždycky nějak dohodnou.Kdežto ženy do toho radši ani nejdou.MAJÍ STRACH ŽE PŘÍJDOU O SVOJE JISTÝ.Takže chlap naivně přeje.A nakonec zjistí ,že ona to dělá kvůli němu,když ho tak rajcuje,že šuká s jinýma.prostě ženský nemaj na sex ve 4ce.Neumí si to srovnat samy v hlavě ani s tou druhou.
Tak to nemas pravdu.Mne sex v stvorke chuti naramne a nebojim sa konkurencie,Kazda sme ina,chlapi si aspon mozu vybrat a ver,ze vzdy maju chut na nieco ine.cmuk.
Takže přátelé,přes víkend se ozvalo několik vážných zájemců o párty pro "zralejší" 11.4.Jsme opravdu rádi,že se podaří toto setkání,a jistě ještě další,uskutečnit hlavně díky Vám,co se ho zůčastníte,nebo jen přispějete do fóra svým názorem.A ještě něco.Mezi zájemci z řad párů jsou i tací,kterým by nevadila mírná převaha můžů.A protože si říkáme:"Nevíme,nevíme...",ta k se ptáme,co vy na to?Samozřejmě nás zajímají názory párů,popř.žen.Názor můžů dokážeme odhadnot,tak se bez něj obejdeme.Dík předem za názory.
Myslíme si.že pravidla sw mají něco do sebe a jsou prověřena lety zkušeností.Kdo chce partnerku tak na amaterech má obrovské možnosti,nemá ji tak to je k zamyšlení? tomah
To je samozřejmě pravda a tyto pravidla hodláme ctít.Pokud by došlo k variantě "muži navíc",tak pouze v případě,že si pár muže přivede,nebo by se jednalo o tématicky zaměřenou párty (např.trojice,bi páry ap.)Proč nevyhovět všem?Na všem se dá domluvit.
jsme pár 50 a 44 let, rádi bychom se zůčastnili, snad nám to vyjde.myslíme si, že pokud je zavedená trojka, měla by se jim umožnit ůčast, protože muž navíc asi nevadí, a pokud by přišla i nějaká žena navíc, tak potom navíc nikdo nebude.Nějaké zkušenosti už máme, někdy chce žena muže dva a pak může být mužů i nedostatek.Zkrátka jsme pro umožnění vstupu i trojicím a také bychom uvítali i sw party pro trojice a bi sw party.
Také jsme pro. Pokud přijde trojka tak ať "švédská" nebo "ruská" nak je to vždy pestřejší. Jak jsme se již zmínili SW není jenom a výmněně ale i o společném klubku těl kde nejsou zábrany. My jsme pro a souhlasíme a rádi se zůčstníme. Jen bychom byli rádi aby se dodrželo, že to je SW párty pro starší ve "zralém" věku. Věříme že to vyjde a těšíme se na Vás co se zůčastníte.
Podmínka účasti pouze starších je naprosto jasná a zásadní.Aby došlo k naprostému souznění,musí mít účastníci pocit,že jsou tzv.mezi svými.Účast věkové kategorie jejich dětí,nebo vnoučat,by asi narušila smysl tohoto setkání.
Ty,kteří se opravdu rozhodnou zůčastnit prosíme o kontakt na náš email,abychom se mohli domlouvat konkrétně.
Ty,kteří se opravdu rozhodnou zůčastnit prosíme o kontakt na náš email,abychom se mohli domlouvat konkrétně.
To je všechno moc hezké,ovšem taky se může stát že někomu nebudeme sympatičtí a nebo někdo nám,prostě nepadnem si do oka jak se říká.Co s tím,jak tomu předejít.Když někdo někomu nevoní je to dost problém v tomhle bohulibém konání!
a máš oprávněný strach že nebudete někomu vonět protože zastáváš názor že stačí vyholena píča a ta nesmrdí i když se nemeje
ty nikam nechod s tvým hulvátským chováním bys tamu dělal bordel ale třebas bys dostal pes držku a za vyučenou
Dobrý večer,
sám se již snažím více než rok seznámit se starším párem, ale bezvýsledně.( Je mi 30 let, soft Bi, a velmi mne starší páry přitahují. Je mi dle předchozích příspěvků jasné, že samotné mladší muže nehledáte, nicméně kdybyste někdy v budoucnu změnili názor, budu Vám vděčný, když si na mne vzpomenete. Přeji krásný večer. Rany
sám se již snažím více než rok seznámit se starším párem, ale bezvýsledně.( Je mi 30 let, soft Bi, a velmi mne starší páry přitahují. Je mi dle předchozích příspěvků jasné, že samotné mladší muže nehledáte, nicméně kdybyste někdy v budoucnu změnili názor, budu Vám vděčný, když si na mne vzpomenete. Přeji krásný večer. Rany
Je pravda,že v této chvíli samotní muži na párty nemohou.Je ale táké pravda,že některá další párty bude zřejmě např.seznamovací,nebo pro ty,kteří by rádi mírnou převahu mužů.Pokud by jsi souhlasil,tak zašli své foto na náš email a třeba někdy uvidíme....Naši snahou je co nejvíce pomoci v seznámení.
Trochu se zapojime do diskuse.SW přeci není jen o výměně ale pokud se chce někdo přidat ať muž nebo žena a není námitek tak proč ne. Zkusili jsme na SW 2+1m a bylo to super. Máme rádi mazlivý sex a takové propletené klubko těl a i 2+2+1. Samozřejmě je to o sympatiich. Proto uvítáme taková setkání lidí 45-x. Je třeba se setkávat častěji a hlavně to chtít a ne si jen o tom psát. Virtualní sex je sie fajn ale musí pak dojít k setkání. Jezdíme občas pracovně do Přerova a Olomouce a rádi bychom se setkali třeba s "zdekvet" nebo někým od Olomouce. Jinak jme ze středních Čech ale domníváme se, že vzdálenost není to podstatné.
Jsem velice poťešen s vašeho přispěvku.Myslel jsem že v Olomouci nic takového neni!Hodně času jsem strávil hledáním a domlouváním schůzek a vždy to skončilo jen u řečí a skutek utek.Jestli bude zájem ozvěte se.
Další velký dík za konstruktivní příspěvek.Jedině takto to bude opravdu fungovat a bychom ukázali,že už to není jenom virtuální zaležitost,tak je tady konkrétní termín (11.4.v 11hod),konkrétní misto (Sw klub Cassiopeia) a také konkrétní lidé,kteří přislíbili účast.A ještě jedna zajimavost.Většině zájemců by nevadila mírná převaha mužů nebo žen.Takže další poznatek a šance pro další zájemce.Proto nepišme naplano,ale konkrétní nápady a připomínky.Tady opravdu platí,že jaké si to uděláme,takové to budeme mít a sejdeme se ve fajn kolektivu.
Určitě jsme pro a rádi se v daný termín zůčastníme. Malá připominka pokud by někdo přišel ve třech ať je to žena navíc nebo muž tak by vždy měla být určitá tolerance. Například sejdou-li se 4 páry tak určitě 2 muži navíc nebo žena vadit nebude. Ale to by mělo být věcí organizátorů. Budeme rádi když se budeme moci ještě před pořádáním párty moci setkat nebo si napsat s potencionálními zájemci.
Važení přatele nevíte kde by se dal najít kontakt na tuto akci v Olomouci? Nebo že by "HANÁCI" byli málo aktivní?
Přátelé, kdyby v nadpisu bylo "Swingers po šedesátce. Určitým způsobem nám berete myšlenky. Bude nám 62 let, v oblasti milování jsme stále aktivní, ale přece už na našich tělech ta léta jsou vidět. Rádi bychom založili nějakou párty pro seniory, ale senioři, co známe v našem okolí, tak raději na lavičkách probírají počasí, nemoce, a podobné věci, a pak chvátají do bačkor k televizi na seriály. Bohudík k těmto důchodcům nepatříme, ale na druhé straně máme tolik soudnosti, abychom se nehrnuli na párty, kde jsou mladí lidé, nádherná těla, připadali bychom si mezi nimi velmi trapně, a pochybujeme, že by se chtěla po vzájemné dohodě milovat mladá žena s mužem, kterému je 62 let a obráceně. Proto se snažíme sehnat lidi v seniorském věku, kteří ještě nesložili zbraně, a založit nějakou malou párty, ale podle reakcí a inzerátů to vypadá, že valná většina seniorů ty zbraně opravdu složila. Takže jak se říká " babo raď ", a co s tím? S pozdravem olevana.
Ahoj,mluvíte mi z duše.Také to nechci ještě pověsit na hřebík.Problém ale bude ve vzdálenostech.Jsem ve vašem věku,sportovní postava a jsem sám.Rád se ale přijedu představit-hodně jezdím,pracovně.Díky za odpověď.Petr
Zdravím Vás přátelé a moc rád bych vás poznal.jsem aktivní muž 63 let 180 vysoký střední postavy se stálou chutí na pěkný sex s vrstevníky.V případě vašeho zájmu prosím písněte.Diky a mějte se moc fajn.Milan.
Mám zájem. Zdraví Jirka
nemužu s vámi souhlasit.chodíme s manželkou bez výběru věku,a situace je taková že až se mladí a všichni porozhlédnou,tak si to rozdává mladý se starou a naopak.nezažili jsme situaci,že by starším párum bylo něco naznačeno.
Ahoj jsem ve vašem věku a mám na věc zcela stejný názor.Rád bych se s vámi sešel na nezávazné schůzce a představil se osobně.Jsem ze sev.Čech od Rumburka.Petr
Já mám stejný názor a rád se přidám.P
ahoj hezky napad a jeste lepsi napad by byl uzavrena mistnost soukromna kde bychom se setkavalai jak muzi tak zeny bez rozdilu veku mozna by se mel stanovit vek od 50 let nahoru a jen ty co se citi byt aktivni a jsou, zadny cumilove,zkratka byt v soukromi vsichni v nahote at uz zeny tak muzi a nezalezelo by na orientaci, jsou pary kde je muz ci zena bi, proc ne jsou zeny co se rady divaji kdyz to muz dela muzi oralne ci análne a pritom se ukajeji a jsou vzruseny, melo by byt pravidlo pokud zena by chtela sti nebo oním mužem soulozit tak by se to melo splnit, jdeli jen o souloz, oral ci anal ci piss na telo ci fisting jak vaginalni ci análni, kazdy touzi prozit neprozite,,samozrejmne zdravi a cistota podminkou,ja osobne bych rad delal vse zenam a nechal si delat vse tez miluji od zen oralni sex pokud to rada dela do konce abych citil jak polyka,totoze delam ja rad zenam,miluji od zen soulozeni pripinacim penisem pokud ho ma, miluji tez fisting od zeny a rad ho delam tež,co vy nato mate li soukromi kdekoliv at uz na chalupe ci doma a chteli by jste zřidit takovou soukromnou skupinu kde je nahota podminka udelejte to budeme a mnoho pratel prozivat myslim dost krasne orgasmy, piste mi na muj mob napisu vam pak email muj,604954678
Mám zájem. Dělám hlavně fisting s velice úzkou rukou. Já 62/172
Ahoj,jarda od Náchoda by se rád připojil ,jsem též po60+ a mám stále rád sex,ale nikdo se na inzerát neozývá,asi to všicni již vzdali a nebo jsou tak líní.Bude-li se něco připravovat tak mě dejte vědět.Bude-li to alespoň trochu blíž tak se určitě zúčastním Ahoj Jarda
Jestliže vaše nabídka stále platí, okamžitě se hlásím. Je mi 68, ale sex mám pořád rád. Jirka, erotik7@centrum.cz
Podařilo se vám dát přiměřenou partu lidí?Je mi 63,jsem taky stále velmi aktivní a vím že máte pravdu,moji přátelé jsou takoví jak je popisujete.MIREK.
Ahoj jestli je zájem napište
Velice rád se zúčastním. Jirka, erotik7@centrum.cz
Ahoj, tada já koukám, je mi 50 let mám spousty přání a mé tělo je stále chtivé, mám problém najít partnera k takovýmto hrátkám, ráda bych ještě vyzkoušela něco co neznám, třeba byste mě mohli vzít s sebou do party, nebráním se všemu hezkému a milému co rajcuje tělo!
Hledám swingersparty pro 55+. víte.li o nějaké, ozvete se, prosím. Myslím si, že ještě nejsme tak staří, abychom byli bez sexu. Já osobně ho potřebuji a protože nemám vhodnou partnerku, musím si denně pomáíhat sám. Těším se na vaše odpovědi. Jirka, erotik7@centrum.cz
Velmi rád se připojím. Jirka erotik7@centrum.cz
Velice rád se připojím. Jirka, erotik7@centrum.cz
dle mého názoru se vůbec nemusíte bát přidat mezi 40+++.Loni jsem se seznámila s mužem 65 a mě je 42.Myslím,že i když jsou některé části povadlejší,spoustu mých vrstevníků strčí do kapsy.To samé je u žen.A to si o sobě myslím,že mám i navrh nad některýma 30ti letýma.Jen s chutí do toho.Hodně štěstí.S.
Ahojky. Ano, my do této kategorie patříme a také se snažíme o to najít partu podobně naladěných lidiček. rádi se budeme mazlit a provokovat, jen nechceme sex s výměnou partnerů. Kařždopádně legraci a dobrou pohodu a uvolnění. Nestydíme se. My jsme z Prahy, 60 a 63. Jak je to s Vámi?
Jsme pár na úrovni a rádi se s Vámi setkáme. Na párty určitě přijedeme ale rádi se s Vámi setkáme i mimo párty. Také hledáme fajn kamarády. Většinou každý jen napíše a k setkání nedojde. Pokud bude opravdový zájem foto rádi pošleme.
Swing Atelier
Jsme z jižních Čech, májm 61 a partnerka 56.
Co Vy na to - můžeme se sejít?
Honza + Dana
Co Vy na to - můžeme se sejít?
Honza + Dana
Takto by to asi mělo vypadat.Žádné nekonečné psaní,nebo virtuální sex na internetu.Jen díky přátelům,kteří pro""to" chtějí něco opravdu udělat a tím pádem něco konkrétního zažít,má takováto akce šanci.Díky.
Swingers ale je o výměně parnerů,jinak nemusíte nikam chodit a můžete zůstat doma
Já stím uplně souhlasím,je mi 52 a taky jsem stále aktivní ale dnes ženy jdou po těch mladších.
Ahoj škoda že jsi z prahy a né tady od nás já bych si s tebou na takovou párty klidně vyrazila už proto, že jsem to nikdy nezažila a toužím po tom Je mi 50 let Jižní čechy
Ahoj a dík za reakci.
Co s tím? Nesedět "za pecí",a hlavně komunikovat.Naši snahou je právě takovéto lidi spojit na jednom místě (diskuzním fóru) a protože máme tu možnost,tak popř.zorganizovat jejich setkání.Možná,že se naše představy nenaplní,ale alespoň to zkusíme.Tak vážení ...40++,je to na Vás.
Co s tím? Nesedět "za pecí",a hlavně komunikovat.Naši snahou je právě takovéto lidi spojit na jednom místě (diskuzním fóru) a protože máme tu možnost,tak popř.zorganizovat jejich setkání.Možná,že se naše představy nenaplní,ale alespoň to zkusíme.Tak vážení ...40++,je to na Vás.
Ahoj mám záujem, len škoda že som zo Slovenska.
Přátelé, říká se,že v jednotě je síla,a naděje umírá poslední. V žádném případě nesedíme v uvozovkách za pecí.Sháníme kontakty, komunikujeme, ale připadá nám, že kolem naší věkové skupiny v Jižních Čechách jak se říká "chcípnul pes" a bohužel naše důchody nám neumožňují býti mobilní, a dostavit se třeba do Východních Čech. A tak se snažíme vytvořit něco u nás, ale zatím to nejde. Váš nápad, sjednotit lidi se stejnými názory ve fórum je určitě ohromný, a možná by z toho mohlo něco vzniknout. Děkujeme za Vaši iniciativu.
olevana@centrum.c z
olevana@centrum.c z
Tak já bych se přidal rád, (54), manželka na sex už není dost dlouho a já mám sw rád. Nepřidá se nějaká, po sexu toužící žena nebo pár ?
P
P
Ahoj a děkujeme za podporu.A Vy ostatní,jak vidno,komunikace je asi jediná cesta a naděje k úspěchu.Už jen konstruktivním příspěvkem do tohoto fóra pomůžete!Co když se např.na jihu Čech najde více zájemců a vhodný prostor,nebo se dají dva páry dohromady a přijedou,anebo máte další nápad?
Ahoj přátelé. Komunikace není asi jediná cesta, ale pouze jediná. Ovšem aby mohla probíhat komunikace, musí lidi chtít komunikovat.Zatím komunikujeme my a pár Thomah. Je známo, že erotické internetové stránky jsou jedny z nejsledovanějších, a to se týká téměř všech věkových kategorií,a přesto málokdo nalézá odvahu alespoň pod přezdívkou vyjádřit svůj názor.Lidé dle nás mají v sobě ohromné předsudky, známe plno lidí v našem okolí, kteří si půjčují porno kazety, i když si myslíme, že s přibývajícími počítači v domácnostech možná ubývá lidí, kteří chodí do půjčoven. Ale zkuste těmto lidem nabídnout založit nějakou párty, tak jak je známe z našeho okolí, tak oni v tomto případě i zapřou, že si kazety chodí půjčovat. Měli jsme půjčovnu v našem malém městečku, a víme od paní, která kazety půčovala, že porno kazety šly nejvíce na odbyt, a říkala nám, že bychom se divili, jací lidé si je půjčují. A tak dle nás je to o tom nalézt odvahu zahodit předsudky, míti chuť do života, a nebát se. Neboť jak se říká " odvážným štěstí přeje ". Malý příklad, nám se ozval pár, zase velmi mladý, s tím, že náš věk jim vůbec nevadí, a chtěli by založit párty tak o pěti párech. Zatím jsme ve fázi písemné, tak uvidíme jak vše dopadne. S pozdravem olevana.
ahoj hezky napad a jeste lepsi napad by byl uzavrena mistnost soukromna kde bychom se setkavalai jak muzi tak zeny bez rozdilu veku mozna by se mel stanovit vek od 50 let nahoru a jen ty co se citi byt aktivni a jsou, zadny cumilove,zkratka byt v soukromi vsichni v nahote at uz zeny tak muzi a nezalezelo by na orientaci, jsou pary kde je muz ci zena bi, proc ne jsou zeny co se rady divaji kdyz to muz dela muzi oralne ci análne a pritom se ukajeji a jsou vzruseny, melo by byt pravidlo pokud zena by chtela sti nebo oním mužem soulozit tak by se to melo splnit, jdeli jen o souloz, oral ci anal ci piss na telo ci fisting jak vaginalni ci análni, kazdy touzi prozit neprozite,,samozrejmne zdravi a cistota podminkou,ja osobne bych rad delal vse zenam a nechal si delat vse tez miluji od zen oralni sex pokud to rada dela do konce abych citil jak polyka,totoze delam ja rad zenam,miluji od zen soulozeni pripinacim penisem pokud ho ma, miluji tez fisting od zeny a rad ho delam tež,co vy nato mate li soukromi kdekoliv at uz na chalupe ci doma a chteli by jste zřidit takovou soukromnou skupinu kde je nahota podminka udelejte to budeme a mnoho pratel prozivat myslim dost krasne orgasmy, piste mi na muj mob napisu vam pak email muj,604954678
Ahoj aj ja mám záujem, len niečo zorganizovať niekde na hranici som zo severného Slovenska
Ahoj,tak tedy budeme,snad prozatím, komunikovat pouze spolu.Domníváme se,že právě to tajnůstkářství a předsudky mohou padnout ve větší vzdálenosti od bydliště.Z našich návštěv na párty víme,že sem jezdí lidé až překvapivě z daleka.Právě proto,aby se nesetkali "se sousedy".U mileneckých párů to má asi opodstatnění,ale u ostatních to není až tak nebezpečné,jak by se zdálo.Vždyť i při skutečném nechtěném setkání mají rázem všichni společné tajemství.A ještě něco z naši zkušenosti.Právě SW párty v zavedeném prostředí je ideálním místem pro ty,kteří by rádi,ale ještě trochu váhají s fyzickým kontaktem s někým dalším.Jedině tam např. nehrozí nějaké trapasy a rozpaky při prvním svlékání (což je v soukromí trochu horší) a i při vlastním aktu lze pouze nasávat inspiraci a atmosféru v prostředí ostatních se milujících párů.Když pak přeskočí sympatie a vzrušení naroste,nic nebrání spolešnému milování.A když ne? Tak prostě ne!Nic se neděje a užijí si to pouze spolu.Vždyť i to je nádherné a tyto párty nejsou zdaleka jen o sexu.Až teprve po návštěvě takovéto akce zjistíte,jak normální lidé tam chodí a jak báječně se dokáží pobavit a běžných tématech.Nám jde o to,abychom toto podpořili tím,že případná párty bude pouze pro "zralejší".Pokud bude komunikace,pak je šance toto uskutečnit.
Když ne,tak "babo raď".
Znovu opakujeme,že prostory zavedeného amaterského klubu máme k dispozici.
Když ne,tak "babo raď".
Znovu opakujeme,že prostory zavedeného amaterského klubu máme k dispozici.
Zdravím, myslím že je nejvyšší čas pamatovat na nás dospělé i po 60. Jsme pro , jen se musíme domluvit kde a kdy se můžeme na sw akci sejít. Myslím že dokážemeocenit to všechno co to přináší. Jura Ostrava
Tak se konečně ozval někdo,kdo chce reál.Tak tedy dáváme do diskuze termín a místo.Každý druhý pátek v měsíci v 11hod v klubu Cassiopeia u Čáslavi.Máme k tomuto klubu natolik blízko,že dokážeme zařídit vyčlenění tohoto termínu jen pro,řekněme,zralé páry a ženy.Co Vy na to?
Ahoj ja som zo severu Slovenska mám 50 a túžim po takejto akcii. V prípade zorganizovania mám záujem.
Ahoj přátelé, k tomuto nelze nic dodat, také si myslíme, že je to nejlepší prostředí, kde se dokonce mohou najít nejlepší přátelé, a tak jedině můžeme litovat, že naše nedůstojné důchody nám nedovolují k Vám občas zavítat. A tak doufáme, že se najdou snad nějací odvážní, s chutí do života, a také movitější. S pozdravem Olevana.
Pro Olevanu.Rádi za Vámi zajedem a setkáme se. Souhlasíme s vámi není jednoduché najít pár v našem věku. Jsme pár on 60/170/78 ona 48/168/88/5 a máme rádi mazlivý sex.. Vzdálenost není pro nás rozhodujicí ale nemáme své prostory pro setkání. Rádi pomůžeme vytvořit skupinu přátel a rádi se k nejaké přidáme. Neřešte problém s cestou rádi vás aložíme a přivezem/odvezem na případné setkání. Foto rádi vymeníme.
Ahoj jsme z Prahy pár po padesátce a rádi se k Vám přidáme. Mail:pohoda4@seznam.cz
MJ
MJ
Důchod je čas kdy možno vylepšit zdroje chytřejší činností než se udřít v práci.Nejedná se o sex,další sdelím na mail bude-li zájem ,ted frčíme do spol. sauny Praha Vinohrady Sokolovna,je tam domácí atmosfera a fajn ceny. Vaši tomah
Doporučuji Megaswingers Praha,cítili jsme se tam naprosto ok,velmi dobře přijati i v našem věku viz naš nick tomah
Kouřilka studentka 24 let bude v pátek 4.10. a neděle 6.10. od 19 hodin do 22 hodin kouřit vaše čuráky do konce. Za kuření se neplatí platí se jen vstup 150 kč.www.sexshopkinopraha3.cz
ahoj aj ja mám záujem myslím že vyzerám dobre a dobre by bolo zorganizovať niečo na hraniciach zo Slovenskom.
ahoj aj ja mám záujem myslím že vyzerám dobre a dobre by bolo zorganizovať niečo na hraniciach zo Slovenskom.
Swing Atelier na Barrandově každý pátek a sobotu od 20.00
...můžete mi dát kontakt na Megaswingers Praha....přítelkyně by ráda na SW zašla jen v sukni a topu a pod tímto oblečením by chtěla mít jen celotělový erotický body a minikalhotky....

Swingers a věk 40+++
Představy a zkušenosti
A pro ty,kteří by rádi na SW,kde budou jen lidé této věkové kategorie,máme také řešení.Pište,komunikujte(ale pouze páry a ženy),něco určitě vymyslíme.