Ženy s velkým zadkem

Diskuze, seznamení...

ahoj, zdravím, myslím, že je to věc každého, co se komu líbí, ale mně se nelíbí, když muži urážejí, protože to zrovna není podle jejich gusta. Co se líbí jednomu , nemusí se líbit druhému, tak je to dobře, ale urážet, když je někdo prdelatější, nebo prsatější nemá úroveň.
"nenápadný" odkaz na profil a následnou inzerci mimo web Amateri.cz. Jde o inzerci s nabídkou služeb bez uvedení cen (co EET? *9*); s tématem Ženy s velkým zadkem to nemá nic společného!
Prý stačí, když má počítadlo lásky *5*
Taky jsem mela driv komplexy ze sve postavy, ale ted uz jsem smirena s tim, jak vypadam a mam se rada takova, jaka jsem*4*
Proč komplexy? Jsi nádherná! Krásné kozenky, luxusní prdelka...*21*
Jestli je ta profilovka tvoje, tak tam nic tak velkýho nevidím. I kdyby, tak každý typ postavy má své obdivovatele - ty navíc máš podle mě postavu, která se musí libit každému normalnímu chlapovi i ženě. Nenech se ovlivnit názory těch postižených vymývaním mozků s obrázky podvyživených a chromem přiotrávených vychrtlic.
Chlapi na větší zadek jsou jak vosi na pivo!!
Mají takové zadky moc rádi! Alespoň z něj nespadnou při sexu.*3**329*
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
čim vačši zadok tym je to krajsie a lepšie :P
Taky mám velkou zadnici-)..čim jsem starší tim mi to vadí míň,je spousta chlapů který je maji rádi. Doufám,že jednou mě nějakej chytne a už nepustí!;)..
...každej je takovej jakej je...hlavně musí mít zdravě rád sám sebe...mě se třeba ženy s většim pozadim líbí a taky jsem si všimnul, že takový trošku ty "oplácanější" jsou často i veselejší a uměji si "to" víc prožít...
Jj poradny zadek,velky prsa. To ja rad*281*
Tak určitě to je(aspoň pro mne) symbol ženskosti.Tedy pokud je to spojené s užším pasem a je jedno,zda to je kytarka či basa.
To je MOJE tema :D

viz profilova fotka...
Ahoj máš nádherné boky miluji široký zadek
Velký široký,výrazný zadek je to nej na ženě,tu pak mít od zadu je božské
Pro vás, milovníky velkých zadečků......mrkněte na tento skvost https://www.youtube.com/watch?v=oT9YaMl00rg kéž by takové prdelky chodily po ulici. Nevím jak vy, ale já bych nejspíš honil za chůze.
Před lety byla kamarádka baculka ze svého monumentálního zadku nešťastná, nepomáhalo ujišťování, že se mi tak líbí a vzrušuje mě. Po šťastné chvilce kdy se mi ji podařilo laskáním zadečku a lízáním análku přivést k orgasmu se trošku uklidnila...a po několika úspěšných opakováních si svoji macatou prdel zamilovala, už ji netrápí.
Své příznivce určitě má, není nad holku s krásnym zadkem.
a co ta moje? vynikne obzvlášť při šukání zezadu
Máš opravdu krásnou prdelku. Jen polaskat!
Ahojky, a co tebe nejvic rajcuje na prdelkach? Mam doma pritele co miluje zadky, tak bych mu chtela udelat radost
Se koukni na zpevacku Niykee Heaton
a prasknes jakou ma velkou pr.el.!
Jj x krat jsem u ni ... :D ( ty vis co myslim )
ta je asi nej no. A to ji je jen 20, Ty jeji fotky a videa fuuu....
Ahoj velký zadek je super a vůbec baculatá ženská je moje Gusto
Ať si společnost tlačí koho chce a kam chce.Hrdě a veřejně se přiznávám,že miluju velké zadky,velká prsa a velké holky ! Na tom chci žít a zemřít.Jak se říkalo kdysi....*4**3*
Moc hezky napsáno a fajn názor,víc takovejch chlapů! ;-)
To, ze se zeny "stydi" dela spolecnost kolem, ktera ma potrebu resit to, co je a neni "normalni" ;-)

Ja mam velkou prdel a jsem za ni rada, alespon se mi tam vejde hodne lidi ;-)
Kdyz jsem byla jeste pubertacka, mela jsem docela z my postavy "hrusky" komplexy, nastesti s vekem jsem to prestala tolik resit, protoze nastesti je dost chlapu, co to ma rado.:-) Ale spis nektery zensky bez zadku dokazi k tem druhym docela kriticky. Aspon to je moje zkusenost
Suhlasim s Tvojim nazorom. Je to pekne najma ak ma zena uzsi driek. Najkrasi pohlad je pri milovani odzadu. pozri nasu G.
Pozrel som a vážně parádná galerka, presne to je ten pohlad, ktorý je naj, na vyšpulený velký zadok ako na tej poslednej fotke.