Ženy SSBBW

Líbil se?

Chtěla bych se Vás zeptat pánové, jaký máte názor na dámy více než velkých proprocí :)?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Pro mě čím větší tím lepší miluji hlavně obrovská bříška
Z nějakého důvodu mě na pohled upoutají a přitahují vždy spíš ženy macaté , ale v posteli je to pak trochu neohrabané. Sex se štíhlíma je většinou pro mě lepší , objímání a mazlení příjemnější. Je to zvláštní , protože ve spolenosti si pravidelně vybírám ty oplácané i když to vím a ty štíhlé tak trochu přehlížím, pokud jde o sex... Ale není BBW jako BBW , hodně záleží na rozložení a křivkách.
Mám je rád, ale popravdě jsem si vždy našel štíhlou. Asi to ze mě nějak vyzařovalo a takové ženy jsem odstrašoval.
No jasně ,to že je nějaká ženská macátá vůbec neznamená ,že se o sebe nestará. Každej jsme od přírody jinej. Mě osobně se ženský krev a mlíko líbí...
Plně s tebou souhlasím. Sám mám rád větší ženy které když opravdu poznáš tak většinou v sexu dělají divy.
Žena která má velké KOZY,ale také pořádné břicho,velký zadek a široká stehna je prostě BOŽSKÁ,je nádherné když s takovou MRDÁM a její tělo se vlní.Takové ženy umí MRDAT.Co je do kostnaté? že.
Ty hubený dobře mrdaj taky ale tam se to bere jako samozřejmost. Ale když se rozdivočí typ Růžičková tak je oceněna. Hubená holka se cítí sexi. Koule to nezazije nikdy.
Pružná a útlá žena je krasná i když zrovna nesexuje. Prostě je radost na ni pohledět. Ale typ Růžičková se prostě nechytá. A při sexu sice někdo ocení objem ale elegance v tom není.
mám je raději než hubené holky. Spousta baculek se stydí, ale i ony mají své ctitele.
Nelíbí , oceňuji u žen když pečují i o svou postavu.
Miluji a dlouho hledám na seznamce
Já si myslím, že určitě takových 30% žen tady jsou těchto proporcí :)
Myslím že jich je daleko více. Nejsem schopen říci kolik. A je to logické. Bubliny se obecně nechytají a tak si pomáhají seznamkou. Jak amatérky tak prostitutky.
Já zbožňuji ženy velkých proporcí,jak velký zadek,břicho tak kozy nad čtyřky,někdo říká tlusté a podbně,ale já říkám obdařené a krásně rostlé,není nad soulož se ženou s velkým zadkem to ze zadu či břichem to zase tváří v tvář,když se vše krásně při jejím slastném hekání vlní.
Ženy,které je za co chytit jsou nejlepší*2*
miluji je, nedokážu se jich prostě nabažit
Ahojky.. každému se líbí něco jiného, kdyby se nám všem libily stejné, tak co by se stalo s těmi ostatními... Já zde uvedu opačný názor, ať tu je také zastoupen... mě se líbí štíhlé až hubené holky s pevným tělem, stehny co se nedotýkají, malá prsa, plochá břicha a zadečky, které nevypadají jak dva bochníky chleba... Na to aby se holka zakulatila má dost času až nebude vzheld tak důležitý.
Ahoj,velký kozy jsou na hraní super,ale asi bych se s nimi pořád tahat nechtěl i když se mi moc líbí *13*
Miluju tyto proporce! Ale bohužel se s takovými ženami moc nesetkám, v reálné životě nemají takové sebevědomí a nechtějí se moc seznamovat s atraktivními muži. Tady je zase seznámení složitější z jiných důvodů:)
Rádo se stalo.Ruměnec není na místě,jsi krásná ukázka toho,jak taková úchvatná žena vypadá a máš být na co hrdá....*4*
Jelikož jsem příznivec boubelek,baculek,prostorově výrazných,nebo jak říkám já,velkých holek,je můj názor vcelku jasný.Jsou to úžasné ženy a ačkoli mám zkušenost nejen s nimi,musím říct,že pro mě jsou a budou ty nej....*4*
Obezita není nic hezkého, skvělého ani okouzlujícího, což všeobecně platí jak u mužů, tak u žen. Je to jen nezodpovědnost ke svému tělu ale chápu, že když je polovina národa obézní, přirozeně svůj názor na toto téma přizpůsobí této situaci a napíší, jaký je to fajnový a krásný stav a jak jsou obézní ženy okouzlující. Mezi svými přáteli neznám nikoho, komu by se obézní ženy líbily ale na druhou stranu, ať je každý takový, jaký chce být. Obezita u žen má snad jedinou výhodu, jak říkal Ivan Mládek, když je muž hračička, může si na ženě uplácat ňadra, kde se mu zlíbí.))))) Díky za prostor a přidávám svůj názor, který samozřejmě nikomu nevnucuji.
Já jednoho muže, co rád obézní ženy, znám. Ale opravdu jen jednoho..
Většinou jsou to holky v pohodě po všech stránkách.Proč?
Ahoj, záleží, jak jsou ta kila rozvržena :-) Ale mně osobně se takové líbí
To nebylo uplne mysleno jen na me :).
Ptam se obecne na nazor:), ale moc dekuju *243*
Ženy fakt velkých proporcí jsou moc krásné a moc s mi líbí. Sex s macatou ženou se mi líbí mnohem víc než s hubenou.